Digitale draadloze telefoon

  Beleef de wereld in kleur

  U hoeft niet langer in zwart-wit te bellen, het kan nu ook in kleur! De DECT 6-serie biedt niet alleen een bijzonder ontwerp, maar ook een uitgebreide reeks functies, zoals SMS, polyfone beltonen en een uitstekende geluidskwaliteit.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Beleef de wereld in kleur

 • Gebruik twee handsets in aparte kamers om geluid te verzenden

  Maakt u zich zorgen over uw slapende baby? U hoeft niet voortdurend een kijkje te gaan nemen in de babykamer. Dankzij de babysitmodus kunt u overal in huis naar de baby luisteren.

 • Gratis intercom - gratis interne gesprekken tussen handsets

  U hoeft niet alles te laten vallen waarmee u bezig bent om de handset aan uw zoon te gaan geven wanneer een van zijn vrienden belt: u kunt gewoon gratis de handset in zijn slaapkamer bellen en het gesprek doorverbinden.

 • Volledig grafisch kleurenscherm

  Dit type scherm vergemakkelijkt het gebruik van uw telefoon dankzij de goede kwaliteit en leesbaarheid van de letters. Profiteer van de nieuwe communicatiemogelijkheden en combineer in uw SMS-bericht tekst met afbeeldingen of nummers.

 • Instelbare achtergrond

  Een plaatje zegt zo veel meer dan woorden. Blader door de keur aan afbeeldingen in de handset en kies de afbeelding die het beste past bij uw stemming van die dag om deze als achtergrond op uw scherm weer te geven.

 • Praat door de telefoon zonder de handset vast te houden

  Met de handsfree-luidsprekertelefoon kunt u met de telefoon een gesprek voeren en ondertussen toch met iets anders bezig zijn, ongeacht waar u bent. De luidspreker en microfoon zitten op de voorkant van de handset, dus is het net alsof u oog in oog staat met uw gesprekspartner.

 • Polyfone ringtones voor een natuurlijker en realistischer geluid

  Met een polyfone ringtone kan de telefoon veel tonen gelijktijdig afspelen, waardoor nauwkeurige geluidsprestaties mogelijk zijn. Door de luidspreker van de telefoon klinken deze polyfone ringtones als echte muziek.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in