• Al uw muziek in HiFi-geluid. Draadloos.

  Bezeten van muziek

  Algemene waardering 3.3 / 5
  € 149,99 * * Aanbevolen verkoopprijs
 • Al uw muziek in HiFi-geluid. Draadloos.

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Al uw muziek in HiFi-geluid. Draadloos.

  Beluister al uw muziek draadloos en in HiFi-geluid met de Philips Fidelio draadloze HiFi-luidspreker. U streamt de muziek moeiteloos vanaf uw Apple- of Android-apparaat en geniet dankzij de vier HiFi-drivers van een meeslepend geluid uit een compacte luidspreker

  Alle awards bekijken

  Productkenmerken

  • Bedien uw muziek vanaf uw mobiele apparaat met AirStudio+

   Met AirStudio+ kunt u muziek van een mobiel apparaat, zoals uw smartphone of tablet, naar de draadloze HiFi-luidspreker streamen. De app is beschikbaar in de Apple App store en via Google Play, en detecteert automatisch mobiele en andere compatibele apparaten die op uw Wi-Fi-thuisnetwerk zijn aangesloten, waarna u direct toegang hebt tot uw muziek. Bedien afspeelmogelijkheden, volume, geluidsinstellingen, en ook onlinemuziekdiensten en internetradio vanaf elk apparaat, waar dan ook.

  • Schuine luidspreker voor vol stereogeluid

   De luidspreker beschikt over professionele HiFi-drivers die in een speciale schuine hoek zijn geplaatst, en zo het meest uitgebreide en meeslepende klankbereik produceren dat mogelijk is. De plaatsing van de drivers zorgt voor een onovertroffen, dynamische geluidskwaliteit, ongeacht waar in de kamer u zich bevindt. Dankzij het unieke ontwerp passen de luidsprekers ook onopvallend in uw interieur.

  • Audio-ingang

   Naast de draadloze optie, is er ook een toegevoegde audio-ingang waarmee u externe muziekbronnen op het Philips-systeem kunt aansluiten. Sluit eenvoudigweg de luidsprekers aan op de lijningang, audio-uitgang of hoofdtelefoonaansluiting van een mediaspeler - zoals uw CD/DVD-speler, TV of MP3-speler.

  • Authentiek geluid uit 4 drivers voor de echte kenner

   De luidspreker beschikt over twee tweeters en twee mid-range HiFi-drivers. Deze componenten van topkwaliteit zijn optimaal geplaatst voor het perfect produceren van een dynamisch en meeslepend geluid.

  • Geniet van een wereld aan onlinemuziekdiensten

   Een abonnement op onlinemuziekdiensten afsluiten is een van de beste manieren om toegang te krijgen tot een breed muziekaanbod, waaronder de nieuwste releases. U heeft dan ook altijd en overal toegang tot muziek, zolang er maar een internetverbinding is. Met de draadloze HiFi van Philips hoeft u niet eens uw computer aan te zetten om van onlinemuziekdiensten te genieten.

  • Stream draadloos muziek vanaf uw mobiele apparaat of PC

   Stream al uw muziek draadloos vanaf uw smartphone, tablet of computer - waar in huis u maar wilt. De Fidelio draadloze HiFi beschikt over de AirStudio-app, in zowel een versie voor Android als een voor Apple-apparaten, waarmee u alle muziek die in uw mobiele apparaat is opgeslagen draadloos kunt delen, en er thuis in HiFi-geluid van kunt genieten. De Fidelio beschikt ook over MediaManager, software geschikt voor PC en Mac, waarmee u eenvoudig toegang heeft tot de gehele muziekbibliotheek op uw computer. Kies eenvoudigweg de mappen die u wilt openen of delen, of laat MediaManager uw iTunes™-muziekbibliotheek automatisch importeren.

  • Stem af op duizenden internetradiozenders

   De Fidelio draadloze HiFi geeft u toegang tot meer dan 30.000 onlineradiozenders van over de gehele wereld. Verbreed uw muzikale horizon, en ontdek geweldige zenders via de indeling per genre of per land, of kies uw favoriete zenders uit de uitgebreide selectie die met één druk op de knop beschikbaar is. Het kan niet gemakkelijker. Elke Fidelio draadloze HiFi heeft toetsen die direct toegang geven tot welke zender u maar wilt.

  • Past overal, in elk huis

   De draadloze HiFi-luidspreker past dankzij het slimme ontwerp perfect in elk interieur. De bovenlaag van aluminium geeft het ontwerp duurzaamheid en elegantie, en het fijne textiel van de luidspreker zorgt voor een warme balans.

  • Snelle en eenvoudige installatie

   Iedereen kan de Fidelio draadloze HiFi-luidsprekers installeren - u hoeft echt geen technisch expert te zijn om in slechts vijf minuten een geweldig resultaat uit de doos tevoorschijn te toveren. We willen graag dat u zo snel mogelijk van uw Fidelio-luidsprekers kunt genieten, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat u de luidsprekers in een paar eenvoudige stappen kunt installeren. Het Fidelio-systeem zelf helpt u hier ook bij, met vriendelijke en duidelijke instructies.

  * Napster is alleen beschikbaar in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in