LCD-breedbeeldmonitor

  De perfecte combinatie van stijl en breedbeeldprestaties

  De 190CW8 biedt in de vorm van SmartImage een prachtig breed beeld en de beste LCD-prestaties ooit. Handige USB- en VGA-connectors bieden optimaal gebruiksgemak. Beter kunt u uw LCD-budget niet besteden! Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De perfecte combinatie van stijl en breedbeeldprestaties

 • SmartImage: geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke weergave

  SmartImage: geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke weergave

  SmartImage is een exclusieve combinatie van toonaangevende, door Philips ontworpen technologieën die de inhoud van uw scherm analyseert. Afhankelijk van het door u gekozen scenario verbetert SmartImage op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging, de scherpte en de tekst van teksttoepassingen, afbeeldingen en video's voor optimale weergaveprestaties. En dat alles in real time en met één druk op de knop.

 • SmartContrast: voor verbluffende, rijke details in het zwart

  SmartContrast: voor verbluffende, rijke details in het zwart

  SmartContrast is een Philips-technologie die het weergegeven beeld analyseert. Kleuren worden automatisch bijgesteld en de intensiteit van de achtergrondverlichting wordt aangepast voor een dynamische verbetering van het contrast bij digitale afbeeldingen, video's of games met donkere kleurtinten. In de modus Economisch worden het contrast en de achtergrondverlichting optimaal ingesteld voor alledaagse kantoortoepassingen en een laag energieverbruik.

 • Optimale responstijd voor de gewenste weergave

  Optimale responstijd voor de gewenste weergave

  SmartResponse is exclusieve Philips-technologie die de responstijd aanpast aan de gebruikte toepassing. Dit levert snellere responstijden op voor games en films, of betere kleurverzadiging voor het bekijken van foto's en stilstaande beelden.

 • SmartAccessory voor het personaliseren en organiseren van uw werkplek

  SmartAccessory voor het personaliseren en organiseren van uw werkplek

  SmartAccessory is een innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossing voor het eenvoudig en handig aansluiten van randapparatuur, zoals een webcam of kantoorbenodigdheden, op de behuizing van de monitor. Zo blijft uw werkplek overzichtelijk en netjes. SmartAccessory is uitgerust met multifunctionele klemmen met een universele interface die u aan de behuizing van de monitor kunt bevestigen en omhoog, omlaag, naar links en naar rechts kunt bewegen om plaats te bieden aan een aantal meegeleverde of optionele houders voor kantoorbenodigdheden en kleine randapparatuur, zoals webcams. Alles wat u nodig hebt, blijft binnen uw gezichtsveld en binnen handbereik.

 • USB-poort voor een eenvoudige aansluiting van randapparatuur

  USB-poort voor een eenvoudige aansluiting van randapparatuur

  Via de USB-poort kan de gebruiker eenvoudig Plug & Play-multimedia-apparaten zoals USB-geheugenapparaten, camera's, draagbare HDD's, webcams, PDA's, printers en vele andere apparaten met een USB-aansluiting aansluiten. Via de handige USB 2.0-poort op de monitor kunnen USB 2.0-signalen worden doorgevoerd naar de computer. Houd er rekening mee dat apparaten zoals camera's en HDD's mogelijk afzonderlijk moeten worden ingeschakeld, omdat deze meer voeding nodig hebben dan de USB-poort op de monitor kan leveren.

 • Groot, breed scherm: chat, typ e-mailberichten en bekijk video's op één scherm

  Een breedbeeldscherm heeft een breder beeldformaat zodat u meer amusement en informatie kunt weergeven, meer plezier kunt beleven en meer werk kunt verrichten.

 • PerfecTune garandeert LCD-weergave van topkwaliteit

  PerfecTune is een toonaangevende testtechnologie van Philips voor het nauwkeurig afstellen van monitoren. Het omvat een uitgebreid proces dat ervoor zorgt dat de weergaveprestaties van monitoren voldoen aan een norm die vier keer zo streng is als de norm die Microsoft hanteert bij Vista. De norm is van toepassing op alle monitoren die de fabriek verlaten en wordt dus niet slechts steekproefsgewijs toegepast. Philips is het enige bedrijf dat zoveel moeite doet om ervoor te zorgen dat elke nieuwe monitor voldoet aan dit hoge niveau van kleurcorrectheid en beeldkwaliteit.

 • Geschikt voor Windows Vista

  De Vista-monitoren van Philips zijn speciaal geschikt voor de levendige en opwindende weergave van het nieuwe, visueel geavanceerde en veeleisende besturingssysteem van Windows en zijn ontworpen om uw entertainmentervaring te verbeteren. De monitoren zorgen voor een hogere productiviteit en controle, zowel thuis als op kantoor, en maken het bekijken, zoeken en organiseren van informatie voor werk of ontspanning snel, efficiënt en eenvoudig.

 • Zonder gedoe uw weergave-instellingen afstemmen met SmartControl II

  SmartControl II is monitorsoftware met een gebruiksvriendelijke scherminterface waarmee u gemakkelijk de resolutie, kleurinstellingen en andere weergave-instellingen kunt definiëren. Tevens kunt u instellingen opgeven voor bijvoorbeeld helderheid, contrast, klok en fase, positie, RGB, witpunt en (voor modellen met ingebouwde luidsprekers) volume-aanpassingen.

 • Voor uw veiligheid: vlambestendige behuizing met ruimtevaarttechnologie

  Samengesteld PC/ABS-plastic is het sterkste, meest vlamvertragende materiaal voor behuizing uit de branche. Het betreft een moderne samenstelling, gebruikt in de ruimtevaart- en automobielsector, maar ook in brandmelders. Deze samenstelling voldoet aan de strengste brandveiligheidsnormen.

 • Voldoet aan TCO '06 voor een betere multimedia-ervaring

  TCO '06 - monitoren voldoen aan de ergonomische richtlijnen en milieu- en gezondheidsnormen voor multimediaschermen die zijn opgesteld door TCO - de Zweeds vakvereniging voor professionals; TCO '06, de strengste normen ooit, bevat eisen voor visuele ergonomie in multimediaschermen, waaronder gezondheidsoverwegingen en andere functies die schermen van goede kwaliteit kenmerken. Schermspecificaties die voldoen aan TCO '06 moeten voldoen aan de TCO '06-normen voor visuele ergonomie, emissies en energiebesparing of deze normen overschrijden.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in