Notebookwebcam

  Notebookwebcam

  Puur gemak met de Webcam

  De Webcam easy SPC230 is supereenvoudig in gebruik. Plug & Play-functionaliteit voor gratis videochats via Skype, Windows Live Messenger of andere instant messaging-services. Met hoge resolutie en een functie voor betere beelden bij weinig licht. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Puur gemak met de Webcam

Plug & Play

 • Resolutie van 1,3 MP (geïnterpol.) voor extra beeldkwaliteit

  Uw webcam biedt 1,3 megapixels (geïnterpoleerd) voor zowel video- als fotoresolutie. U kunt de webcam dus gebruiken voor het maken van foto's van hoge kwaliteit die er na het afdrukken als grote afbeelding nog steeds goed uitzien.

 • Vloeiende beelden met video van 30 frames per seconde

  Ga zitten en geniet van prachtige videobeelden van 30 frames per seconde. U zult zien dat uw videobeelden vloeiender zijn en dat u betere videochats ervaart.

 • Verbetering bij weinig licht voor betere beelden bij weinig licht

  Verbetering bij weinig licht verbetert de helderheid van het beeld in omstandigheden met weinig licht.

 • Draaiende behuizing om de camera te richten waarop u maar wilt

  Geniet van vrijheid tijdens het gebruik van de webcam. Met een slimme draaiende behuizing kunt u de camera richten waarop u maar wilt. Draai de camera 360° in elke richting zodat u alles in uw kamer kunt filmen zonder de webcam te bewegen.

 • Eenvoudig te installeren en te gebruiken

  Het instellen van uw webcam kan eenvoudig in drie stappen. 1. Installeer de software 2. Sluit de camera aan 3. Start een videogesprek

 • Volledige vrijheid tijdens opnemen dankzij zelfstandige, externe microfoon

  Een losse externe microfoon biedt u de vrijheid om hem zo neer te zetten dat uw stem het beste wordt opgepikt, zodat u hoogwaardig geluid aan uw videochats kunt toevoegen.

 • Compatibel met alle instant messaging-services

  De webcam en de webcamsoftware zijn ontworpen met het oog op alle instant messaging-services. U kunt video toevoegen aan Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger en andere services.

 • Fotoknop om direct geweldige foto's te maken

  Met één druk op deze knop maakt uw webcam automatisch een foto. Dit is een geweldige manier om uw foto's toe te voegen aan e-mails, op webpagina's of in documenten.

 • Past veilig op elke monitor, laptop en op elk bureau

  De multifunctionele standaard maakt het gemakkelijk om de webcam stevig op een monitor, laptop of bureau te plaatsen. Het ontwerp is zeer veilig en beweegt en valt niet wanneer u in gesprek bent.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in