1

X-tremeUltinon LED

binnenverlichting auto

  -{discount-percentage}%

  X-tremeUltinon LED

  binnenverlichting auto

  Helder en stijlvol

  Nooit meer uw sleutels kwijt dankzij de heldere, stijlvolle en duurzame Philips LED 43 mm Festoons-binnenverlichting. De krachtige lamp met 6000 K daglichteffect verlicht de binnenkant van uw auto en is prettig voor uw ogen. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Helder en stijlvol

Nooit meer uw sleutels kwijt dankzij de heldere, stijlvolle en duurzame Philips LED 43 mm Festoons-binnenverlichting. De krachtige lamp met 6000 K daglichteffect verlicht de binnenkant van uw auto en is prettig voor uw ogen. Bekijk alle voordelen

30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

X-tremeUltinon LED binnenverlichting auto

LED-FEST [43 mm], Aantal lampen: 1, 12 V, 6000 K daglichteffect, Geavanceerd autosysteem 12946I60X1 Soortgelijke producten zoeken

Kies de juiste lamp voor uw auto!

Helder en stijlvol

Verlicht uw interieur met heldere LED-lampen

Heldere binnenverlichting om alles te zien in uw auto

Of het nu gaat om uw telefoon, uw sleutels of de verloren schoen van uw kind, we hebben allemaal weleens een kwijtgeraakt voorwerp moeten zoeken in een slecht verlichte auto. Dankzij Philips LED-binnenverlichting krijgt u een warm, helder en gelijkmatig verspreid licht. De volgende keer dat u iets zoekt in de kofferbak, het handschoenenkastje of op de vloer van uw auto, kunt u dus precies zien wat u doet en alles met gemak vinden.

Upgrade uw lampen, upgrade uw stijl

Bij binnenverlichting draait het niet alleen om functionaliteit en comfort, maar ook om uiterlijk. Upgrade uw binnenverlichting met stralend warm licht of daglichteffect. Dus wanneer u de kofferbak opent of de dashboardverlichting aandoet, gebeurt dit met wat extra stijl. Uw auto weerspiegelt wie u bent, dus maak een stijlstatement met Philips LED-interieurlampen.

Helder licht voor het interieur van uw auto

U hebt verschillende eisen voor de lampen als u leest of in het handschoenenkastje of de kofferbak. Voor het interieur van uw auto kunt u kiezen uit een scala aan Philips X-tremeUltinon LED-lampen voor superieur zicht en stijl. Kies uit comfortabel warm wit (4000 Kelvin) of daglichteffect (6000 Kelvin). Deze heldere en stijlvolle lamp gaat uw rijervaring veranderen. Of u nu zoekt naar een gevallen telefoon, inzittenden hebt die willen lezen, of de beste route naar uw bestemming probeert te vinden, u doet het voortaan met heldere binnenverlichting.

Duurzame en lang meegaande LED-verlichting

U wilt heldere en stijlvolle autoverlichting, maar u wilt niet constant kapotte lampen vervangen. Dat is een enorm minpunt van conventionele koplampen: hoe krachtiger het licht, hoe korter de levensduur. Bij dezelfde lichtintensiteit gaan LED's veel langer mee en de Philips X-tremeUltinon LED-lampen zijn extreem duurzaam. Dankzij de nieuwste technologische innovatie voorkomen ze schade door warmte en trillingen en gaan ze tot 12 jaar mee. Aangezien de meeste auto's binnen die tijd worden vervangen of een upgrade krijgen, gaan uw stijlvolle nieuwe koplampen net zolang mee als uw auto.

Philips-autolampen op de hoogste kwaliteitsniveau

De technologisch geavanceerde Philips-verlichting is al meer dan 100 jaar beroemd in de auto-industrie. De Philips-producten met kwaliteit voor de auto-industrie zijn ontwikkeld en ontworpen volgens strikte kwaliteitsprocessen (inclusief toepasselijke ISO-normen) die leiden tot consistent hoge productiestandaarden. Belangrijke autofabrikanten kiezen voor Philips-lampen omdat Philips voor kwaliteit staat. U krijgt een krachtig helder licht en een nauwkeurige straal, hoogwaardige stijl, en een geavanceerd LED-verlichtingssysteem voor veiliger, soepeler en leuker rijden.

Eenvoudige installatie en compatibel met veel automodellen

Ontworpen om eenvoudig te worden geïnstalleerd in compatibele voertuigen; bestuurders met onderhoudservaring kunnen compatibele verlichting met gemak upgraden.

Alle specificaties bekijken
 • Het is uw eigen verantwoordelijkheid dat uw gebruik van de LED-retrofitlampen in overeenstemming is met de lokale wetgeving.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in