1
Lumea

De Lumea-behandelingen onder de knie krijgen

Zo geniet u van meer dan 75% minder haar na slechts vier of vijf tweewekelijkse behandelingen


Ga naar rechts om meer te weten te komen over het Lumea-behandelprogramma!

Elke 2 weken:


> Eerste behandeling

> Tweede/derde behandeling

> Vierde/vijfde behandeling

Elke 4 tot 8 weken:


> Bijwerkfase

Eerste behandeling (elke 2 weken)


Na de eerste behandeling kan het 1 à 2 weken duren voordat het haar uitvalt. Tijdens de eerste weken na de eerste behandelingen zal er nog steeds wat haar groeien. Deze haren waren waarschijnlijk niet in de groeifase tijdens de eerste behandelingen.
Eerste behandelingsfase (elke 2 weken)

Tweede/derde behandeling (elke 2 weken)


Na 2 tot 3 behandelingen zult u afname van de haargroei waarnemen. Echter, om alle haren doeltreffend te behandelen, is het belangrijk dat u blijft behandelen volgens het aanbevolen behandelschema.
Eerste behandelingsfase (elke 2 weken)

Vier/vijfde behandeling (elke 2 weken)


Na 4 tot 5 behandelingen kunt u een aanzienlijke vermindering van haargroei waarnemen in de gebieden die u met Lumea hebt behandeld. Daarnaast zou ook een afname van de haardichtheid zichtbaar moeten zijn. Blijf behandelen door regelmatig bij te werken (elke 4 weken) voor een blijvend resultaat.
Eerste behandelingsfase (elke 2 weken)

Bijwerkfase (elke 4-8 weken)


Na de eerste behandelingsfase (4-5 behandelingen) raden wij u aan om elke 4 tot 8 weken bij te werken, wanneer u haren ziet teruggroeien. Op deze manier handhaaft u het resultaat en kunt u maanden genieten van een zijdezachte huid. De tijd tussen de behandelingen kan variëren, afhankelijk van uw individuele haargroei en de verschillende delen van het lichaam.