1
Producten

Krullen zijn supervrouwelijk

Voor welke looks ga jij dit seizoen? Uitgebreid onderzoek en gesprekken met vrouwen over de hele wereld zijn het bewijs: dit seizoen draait alles om krullen en golven. Alles mag, zolang je look maar beweeglijk, gezond en vrouwelijk is.

Tijd voor krullen

 

Krullen hebben de spotlights veroverd, met als resultaat een golf van stijlen die iedereen laat omkijken. Alles draait om gezond haar met veerkracht en een zelfverzekerde vrouwelijke uitstraling.

 

Als hulde aan vrouwelijkheid hebben we deze trend vertaald naar drie draagbare looks die je thuis zelf eenvoudig kunt creëren. Geef je haar zeemeermingolven, ga voor iets totaal anders met allerlei verschillende soorten krullen of kies de vlotte maar elegante en glamoureuze gekrulde wrong.

 

Kies je look!

Maak schitterende krullen met onze nieuwste stylers

Philips ProCare Auto-krultang

Philips ProCare Auto-krultang  

 

Met de Philips ProCare Auto-krultang is het eenvoudig om thuis prachtige professionele krullen te maken en tegelijkertijd je haar goed te verzorgen. De krultang heeft een uniek open ontwerp en de titanium keramische verwarmingsstaaf biedt uitstekende warmtegeleiding en heeft een superglad oppervlak waarmee je perfecte krullen creëert.

ARN2VMS5UY

Je kunt deze couponcode gebruiken bij het afronden van je bestelling in de Philips Online Shop.

Philips Easy Natural-krultang

Philips Easy Natural-krultang  

 

Met de Philips Easy Natural-krultang maak je eenvoudig natuurlijk uitziende krullen, zelfs achter op je hoofd. De unieke tulpvorm en de slimme platen houden de haarlok vast tijdens het stylen, zodat je krullen kunt maken in één simpele beweging.

SGEQZUDJX5

Je kunt deze couponcode gebruiken bij het afronden van je bestelling in de Philips Online Shop.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar