0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

      Vaderdagsteak met garnituur

    Mocht je je vader nu echt een keer willen verwennen met Vaderdag, dan zou ik zeker dit recept een keer maken. Alles kun je bereiden in de Airfryer.

    Porties 1, Bereidingstijd: 0-30 minuten
    0-30 minuten
    Hoofdgerechten
    Groenten
    Airfryer
    Vlees

    Ingrediënten

    • 1 grote Rib Eye steak
    • 1 eetlepel gesneden verse tijm
    • 2 eetlepels olie (liefst rookolie)
    • 100 gram zilveruitjes (liefst verse anders pot)
    • 200 gram champignons
    • Peper + Zout uit de molen

    Bereiding

    • 1. Hak de Tijm zeer fijn en doe deze door 1 lepel olie. Smeer de steak in en leg deze minimaal 2 uur in de koeling voor te marineren.
    • 2. Haal 30 minuten voordat je de steak gaat bereiden de steak uit de koeling en laat deze op kamertemperatuur komen.
    • 3. Snij de champignons in kwarten en maak de zilveruien schoon. Mocht je zilveruien gebruiken uit pot hoef je ze niet schoon te maken.
    • 4. Verwarm de Airfryer 5min voor op 200 graden. Leg de steak in je Airfryer en ba hem 8 minuten 200 graden en haal hem er weer uit.
    • 5. Laat deze rusten tussen 2 borden en gebruik nu de tweede lepel olie en meng deze door de zilveruien en de champignons. Bak het garnituur in de Airfryer 5 minuten 200 graden. Ga goed met de Pepermolen over het vlees heen. Dien dit samen op met wat vers brood.
    Vaderdagsteak met garnituur

    Heb jij een Airfryer? Laat het ons weten!

    Door je Airfryer bij ons te registreren, verwen je jezelf met:

     

    √ Exclusieve Airfryer recepten van The Philips Chef;

    √ Het profiteren van speciale kortingen;

    √ Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws.

     

    Ga snel naar MyPhilips en mis nooit meer iets!

     

    Registreer mijn Airfryer

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.