Een hartige tompouce, met kruidenkaas die nét even anders is dan anders.
Groenten
Airfryer XXL
30-60 minuten
Feest
Voorafjes en snacks
Oudejaarsavond
Kerstmis
Ingrediënten
1/2 brocoli
1 klein bakje kruidenkaas met knoflook
Klein bakje Hollandse garnalen
3 plakjes bladerdeeg
Bereiding
1. Laat de bladerdeegplakjes ontdooien en snij hier gelijkmatige halve repen van zo groot als een mini tompouce.
2. Leg deze bladerdeeg plakjes in de Airfryer mand en bereid deze met het snack cover deksel krokant 10min in de airfryer op 200 graden. Normaal kan je ze na de bereiding makkelijk los maken van de mand.
3. Trek de roosjes van de broccoli en stop dit met het kruidenkaasje in een chopper. Pureer dit tot een mousse en breng op smaak met peper, zout en doe dit in een spuitzak.
4. Spuit op alle bladerdeegplakjes wat broccolimousse en leg er een paar garnalen op. Maak twee etages van de bladerdeegplakjes en vorm dit tot mini tompouces.