0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Mini empanada’s met chorizo

    Hapje – 20 stuks

    Porties p, Voorbereidingstijd 20 m, Bereidingstijd: 20 m
    0-30 minuten
    Groenten
    Voorafjes en snacks
    Airfryer
    Zuivelvrij
    Vlees

    Ingrediënten

    • 125 g chorizo, in kleine blokjes
    • 1 sjalotje, gesnipperd
    • ¼ rode paprika, in kleine blokjes
    • 2 eetlepels peterselie
    • 200 g gekoeld taartdeeg (pate brisee) of pizzadeeg

    Bereiding

    • Schep in een koekenpan de chorizo met de sjalot en paprika door elkaar en bak dit zachtjes 2-3 minuten tot de paprika beetgaar is. Roer van het vuur af de peterselie erdoor. Laat het mengsel afkoelen.
    • Verwarm de AirFryer voor op 200 °C
    • Steek met een glas 20 rondjes van 5 cm uit het deeg. Schep op elk rondje een lepel van het chorizomengsel. Druk de rand tussen duim en wijsvinger met een schulprandje dicht.
    • Leg 10 empanada’s in het mandje en schuif het mandje in de AirFryer. Stel de tijd in op 10 minuten en bak de empanada’s goudbruin en gaar.
    • Bak de rest van de empanada’s op de zelfde manier.Serveer de empanada’s lauwwarm
    Mini empanada’s met chorizo
    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.