Met je slowjuicer kun je ontelbare sapcombinaties maken. Ook deze geheel nieuwe punch met meloen en witte druiven. Decoreer met verschillende kleuren meloen voor een kleurrijk effect.
Porties8,Bereidingstijd:0-30 m
0-30 minuten
Sapcentrifuge
Glutenvrij
Fruit
Drankjes en ijs
Ingrediënten
1 tros witte druiven
20 gram suiker
1,2 liter water
Ijsblokjes
1 kleine Galia meloen
1 kleine Cantaloupe meloen
1 kleine watermeloen
1 kleine honingmeloen
lavendelbloemen
1 limoen
Pomme parisienneboor
Bereiding
Snij alle meloenen doormidden en maak met behulp van een pomme parisienneboor meloenballetjes.
Haal de lavendelbloemen van de stelen en breng deze met het water en de suiker aan de kook. Laat dit 10 minuten trekken. Zeef daarna de lavendel eruit en laat het kookvocht afkoelen.
Schil de limoen en doe deze met de witte druiven in de slowjuicer. Voeg het sap aan het lavendelvocht toe en koel het terug met ijsblokjes.
Schenk alles vervolgens in een grote kan en vul aan met de meloenballetjes. Garneer eventueel met stokjes lavendel. Geniet van een heerlijk koud glas meloen-druivenpunch!