0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Maleisische aardappelrösti

    Dit recept is een aangepaste versie van de klassieke aardappelrösti. Heerlijk als bijgerecht tijdens het avondeten.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 45 min., Bereidingstijd: 25 min.
    0-30 minuten
    Staafmixer
    Aardappelen
    Gevogelte
    Bijgerechten
    Eggs

    Ingrediënten

    • 4 middelgrote aardappelen (400 g), geschild en in kleine stukjes gesneden
    • Koolzaadolie
    • 100 g gekookte kip
    • 1 eetlepel gehakte en gebakken sjalotjes
    • 1 eetlepel verse gehakte peterselie
    • 1–2 theelepels zout naar smaak
    • Witte peper
    • 1 ei, losgeklopt

    Bereiding

    • 1. Kook de aardappelen gaar totdat u er met een vork in kunt prikken.
    • 2. Gebruik het pureeraccessoire om de aardappelen te pureren met de staafmixer. Snijd de kip in kleine stukjes.
    • 3. Plaats de aardappelen in een kom, meng de gekookte kip en gebakken sjalotjes, gehakte peterselie, en zout en peper goed door elkaar. Maak daar platte burgers van.
    • 4. Bak ze op een laag vuur in koolzaadolie totdat ze goudbruin zijn.
    Maleisische aardappelrösti
    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.