Mijn oma maakte vroeger altijd huzarensalade met een gehaktmolen. Ze kookte eerst het soepvlees en de aardappels in de bouillon. Bijna niet te ervaren zo lekker!
Porties4
Groenten
Lactosevrij
Hoofdgerechten
30-60 minuten
Aardappelen
Airfryer
Zuivelvrij
Glutenvrij
Vlees
Ingrediënten
1,5 kilo aardappels, bij voorkeur oude
600 gram soepvlees
2 middelgrote uien
5 augurken
2 runderbouillonblokjes
3 eetlepels mayonaise
Azijn
Bereiding
Kook de aardappels en het soepvlees gaar in water met 2 bouillonblokjes. Laat dit afkoelen.
Snijd de uien in stukken zodat je ze in de molen passen. Zet de gehaktmolen op de keukenmachine en draai het vlees, ui, aardappels en augurk er doorheen. Als je geen keukenmachine met gehaktmolen hebt kun je alles ook heen fijn snijden. Breng alles op smaak met wat azijn, de mayonaise en flink wat versgemalen peper.