0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Grootmoeders huzarensalade

    Mijn oma maakte vroeger altijd huzarensalade met een gehaktmolen. Ze kookte eerst het soepvlees en de aardappels in de bouillon. Bijna niet te ervaren zo lekker!

    Porties 4
    Groenten
    Lactosevrij
    Hoofdgerechten
    30-60 minuten
    Aardappelen
    Airfryer
    Zuivelvrij
    Glutenvrij
    Vlees

    Ingrediënten

    • 1,5 kilo aardappels, bij voorkeur oude
    • 600 gram soepvlees
    • 2 middelgrote uien
    • 5 augurken
    • 2 runderbouillonblokjes
    • 3 eetlepels mayonaise
    • Azijn

    Bereiding

    • Kook de aardappels en het soepvlees gaar in water met 2 bouillonblokjes. Laat dit afkoelen.
    • Snijd de uien in stukken zodat je ze in de molen passen. Zet de gehaktmolen op de keukenmachine en draai het vlees, ui, aardappels en augurk er doorheen. Als je geen keukenmachine met gehaktmolen hebt kun je alles ook heen fijn snijden. Breng alles op smaak met wat azijn, de mayonaise en flink wat versgemalen peper.
    • Heerlijk!
    Grootmoeders huzarensalade

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.