1
The Philips Chef

Champagnecocktail met vanilleroomijs

Champagnecocktail met vanilleroomijs

Zo wordt u een koningin in de keuken

Porties 4, Voorbereidingstijd 0 m, Bereidingstijd: 5 m

Ingrediënten

  • 2 dl champagne
  • 4 bolletjes vanilleroomijs van goede kwaliteit
  • 250 g verse of bevroren frambozen

Bereiding

  • Laat de frambozen ontdooien als u frambozen uit de diepvries gebruikt. Houd 12 frambozen apart voor de garnering, en pureer de rest met de handblender.
  • Verdeel de puree over 4 cocktailglazen en schep in elk glas een bolletje vanille-ijs.
  • Schenk dan de champagne voorzichtig in het glas, zodat de champagne boven op de laag frambozenpuree komt.
  • Garneer met de rest van de frambozen. 5 minuten totale bereidingstijd. Als u diepvriesframbozen gebruikt, voegt u aan de bereidingstijd extra tijd voor het ontdooien toe.
Champagnecocktail met vanilleroomijs