0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Aardappelkroketjes met Parmezaanse kaas

    Bijgerecht – 4 personen

    Porties 4 p, Voorbereidingstijd 30 m, Bereidingstijd: 8 m
    0-30 minuten
    Notenvrij
    Vegetarisch
    Vis
    Kaas
    Voorafjes en snacks
    Aardappelen
    Airfryer

    Ingrediënten

    • 300 g kruimige aardappelen, geschild en in blokjes
    • 1 eidooier
    • 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
    • 2 eetlepels bloem
    • versgemalen peper
    • nootmuskaat
    • 50 g paneermeel

    Bereiding

    • Kook de aardappelblokjes in een pan met een laag kokend water met wat zout in 15 minuten gaar. Giet de aardappelen af en stamp ze met een pureestamper fijn. Of maak ze fijn met een pureeknijper. Laat de puree iets afkoelen.
    • Meng de eidooier, kaas, bloem en bieslook door de gepureerde aardappel en roer alles tot een stevige puree. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
    • Verwarm de AirFryer voor op 200 °C. Meng de olie door het paneermeel en blijf roeren tot het mengsel weer los en kruimelig is.
    • Vorm de aardappelpuree tot 12 kroketjes en rol deze door het paneermeel tot ze rondom bedekt zijn.
    • Leg 6 kroketjes in het mandje en schuif dit in de AirFryer. Stel de tijd in op 4 minuten en bak de aardappelkroketjes knapperig bruin. Bak daarna de rest van de aardappelkroketjes.
    Aardappelkroketjes met Parmezaan
    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.