WhiteVision

koplamp auto

  WhiteVision

  koplamp auto

  Veiligheid was nog nooit zo aantrekkelijk

  Philips WhiteVision-lampen geven de koplampen van uw auto een intens witte Xenon-look voor een optimale rijervaring. Dankzij de grotere helderheid en het significant wittere licht bieden WhiteVision-lampen de perfecte combinatie van stijl en veiligheid. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Veiligheid was nog nooit zo aantrekkelijk

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Veiligheid was nog nooit zo aantrekkelijk

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

WhiteVision koplamp auto

Type lamp: H1, Verpakking van: 2+2, 12 V, 55W, Stijl 12258WHVSM Soortgelijke producten zoeken

Nieuw ontwerp Philips verpakkingen

philips-change-package

Kies de juiste lamp voor uw auto!

Veiligheid was nog nooit zo aantrekkelijk

Intens wit Xenon-effect

 • 100% wettelijk goedgekeurd, 100% intens wit licht

  WhiteVision is ECE-gecertificeerd en de eerste wettelijk goedgekeurde intens witte lamp. De lamp biedt u de ultieme zichtbaarheid zonder dat dit gevaarlijke situaties veroorzaakt als gevolg van schittering voor de auto vóór u.

 • 60% meer zicht voor maximale helderheid

  Het langere lichtbundelpatroon met 60% meer zicht zorgt ervoor dat u andere weggebruikers duidelijker kunt zien. Het verbetert de veiligheid, waardoor u meer tijd hebt om te reageren op potentieel gevaar op de weg.

 • Een optimale rijervaring met intens wit Xenon-effect

  Philips WhiteVision-koplampen presteren beter dan elke andere blauwe autolamp op de markt en zijn de perfecte keuze voor bestuurders die in stijl willen rijden zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid. Met een hoge kleurtemperatuur en een stijlvolle witte fitting is WhiteVision de ultieme upgrade voor uw koplampen. De door Philips gepatenteerde derde generatie coating-technologie is een revolutionair meesterwerk. WhiteVision is de eerste koplamp met echt wit licht.

 • De beste levensduur voor meer rijplezier

  Philips WhiteVision-koplampen (verkrijgbaar in H1, H3, H4, H7, T4W en W5W) zijn duurzaam. Ze bieden u een lange en betrouwbare levensduur van 450 uur*. Dat is aanzienlijk langer dan concurrerende producten. Hierdoor hoeft u uw koplampen minder vaak te vervangen en krijgt u meer waar voor uw geld. (*H4 en H7 zijn getest op een standaardvoltage van 13,2 V)

 • Heldere lichtbundel met intens wit licht

  Philips WhiteVision-koplampen beschikken over intens wit licht tot 3700 Kelvin. De koplampen verlichten de weg met een helder witte lichtbundel die duisternis direct elimineert. De beste lichtbundel voor een optimale rijervaring.

 • Meer contrast voor betere zichtbaarheid en veiliger rijden

  Maximaal wit licht met een kleurtemperatuur van 3700 Kelvin zorgt ervoor dat uw koplampen wegmarkeringen en verkeersborden beter reflecteren. Witter licht houdt u 's avonds alert, zodat u kunt genieten van een comfortabelere rijervaring in het donker.

 • Wit Xenon-effect voor een hoogwaardige uitstraling van uw koplampen

  WhiteVision geeft uw autokoplampen hetzelfde hoogwaardige uiterlijk als dat van de duurste auto's, ongeacht welke reflector of projectoroptica u gebruikt.

 • Philips wordt aanbevolen door grote autofabrikanten

  Philips loopt al 100 jaar actief voorop in de autoverlichtingsbranche, met technologische innovaties die nu standaard worden gebruikt in moderne auto's. Tegenwoordig is in Europa een op de twee auto's en wereldwijd een op de drie auto's voorzien van verlichting van Philips.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in