Opzetborstels

 

Philips Sonicare heeft een breed aanbod van opzetborstels voor jouw unieke behoeften, van wittere tanden en geavanceerde reiniging tussen de tanden tot ultrazachte borstelharen voor een zachte poetservaring. Elke borstel werkt volgens onze technologie van borstelbewegingen met een hoge frequentie en hoge uitslag.

Ontdek welke opzetborstel bij je past

 • DiamondClean
   

  DiamondClean

  vanaf € 17,99*

  Wittere tanden
  Deze opzetborstel heeft dicht op elkaar geplaatste, ruitvormige borstelharen en is daarmee de perfecte borstel om vlekken en verkleuringen op je tanden te verwijderen. Beschikbaar in klein (mini) formaat en groter (standaard) formaat.

 • AdaptiveClean
    NIEUW NIEUW

  AdaptiveClean

  vanaf € 19,99*

  Tandvleesverzorging
  Dit opzetborsteltje bereikt en reinigt eenvoudig de moeilijk bereikbare plekken. De borstel bereikt 4x keer meer oppervlak*** en vangt overmatige borsteldruk op. Hoe je ook poetst, je profiteert van een echt grondige reiniging die zacht is voor het tandvlees.

 • InterCare
   

  InterCare

  vanaf € 17,99*

  Plakverwijdering
  Deze Philips Sonicare opzetborstel is voorzien van extra lange, dicht op elkaar staande haren om tandplakresten diep tussen de tanden te kunnen verwijderen. Beschikbaar in klein (mini) en groter (standaard) formaat.

 • ProResults
   

  ProResults

  vanaf € 15,99*

  Tandvleesverzorging
  De ideale borstel indien je voor de eerste keer kennismaakt met de Sonicare-ervaring. Beschikbaar in klein (mini) formaat en groter (standaard) formaat.

 • ProResults voor tandplakverwijdering
   

  ProResults voor tandplakverwijdering

  vanaf € 15,99*

  Plakverwijdering
  De ideale opzetborstel om iedere dag op een effectieve manier tandplak te verwijderen.

 • ProResults voor gezond tandvlees
   

  ProResults voor gezond tandvlees

  vanaf € 15,99*

  Tandvleesverzorging
  Deze opzetborstel is extra zacht voor het tandvlees.

 • Sonicare For Kids
   

  Sonicare For Kids

  vanaf € 15,99*

  Voor kinderen
  Opzetborstels speciaal ontworpen voor kinderen waarbij de tanden en monden nog niet volledig uitgegroeid zijn. De borsteltjes zijn 40% (standaard) en 60% (mini) zachter dan een borstel voor volwassenen.

* Aanbevolen verkoopprijs
** Weergegeven specificaties zijn niet van toepassing op alle producten in elke serie.

*** In vergelijking met een DiamondClean-opzetborstel

Vervang je Philips Sonicare opzetborstel elke drie maanden voor optimale verwijdering van tandplak

 

Wist je dat een opzetborstel die niet op tijd vervangen wordt zijn effectiviteit verliest, minder tandplak verwijdert en kan zorgen voor een verminderde mondgezondheid? Daarom is het belangrijk je opzetborstel om de drie maanden te vervangen. Een nieuwe Philips Sonicare opzetborstel verwijdert klinisch bewezen 28 procent meer plak dan een exemplaar van drie maanden oud en houdt je tanden schoon en gezond. De memoborstelharen kleuren van blauw naar wit wanneer de borstel aan vervanging toe is.

 

Bekijk alle producten

Klinisch onderzoek toont aan dat een nieuwe Philips Sonicare opzetborstel* tot meer dan 28% meer plak verwijdert dan een opzetborstel van 3 maanden oud.

 

*In vivo-studie op Philips Sonicare ProResults opzetborstel

Lees meer over mondverzorging

 • Gevoelige tanden

  Gevoelige tanden

  Heb je last van gevoelige tanden of ervaar je pijn bij het poetsen? Dit kan te maken hebben met teruggetrokken tandvlees en blootliggende tandhalzen.

 • Tanderosie

  Tanderosie

  Wat is tanderosie en hoe herken je het? Zoals bij alle mondproblemen geldt ook voor tanderosie: voorkomen is beter dan genezen. Lees meer online.

 • Slechte adem

  Slechte adem

  Iedereen heeft wel eens last van een slechte adem. Lees meer over de oorzaak van een slechte adem en bekijk tips voor een frisse adem.

 • Aften en wondjes in de mond

  Aften en wondjes in de mond

  Aften zijn kleine pijnlijke zweertjes die in de mond voorkomen. Er kunnen verschillende oorzaken aan ten grondslag liggen. Lees meer over aften en wondjes.

 • Tandenpoetsen met kinderen

  Tandenpoetsen met kinderen

  Lees over het belang van tandenpoetsen bij kinderen en hoe je ze helpt. Ontdek de voordelen van een elektrische tandenborstel voor kinderen.

 • Elektrisch poetsen

  Elektrisch poetsen

  Kies je voor een gewone tandenborstel of elektrische tandenborstel? Bekijk de voordelen van elektrisch tandenpoetsen en leer meer over Philips Sonicare.

 • Mond-, tand- en gebitsproblemen

  Mond-, tand- en gebitsproblemen

  Ons gebit wordt voortdurend blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf. Lees meer over de meest voorkomende mond-, tand- en gebitsproblemen.

 • Mondhygiëne

  Mondhygiëne

  Lees meer over het belang van een goede mondhygiëne en gebitsverzorging. Bekijk de belangrijkste tips voor een goede gebitsreiniging en de poetsroutine.

 • Het melkgebit en het blijvende gebit

  Het melkgebit en het blijvende gebit

  Het gebit is het geheel aan tanden en kiezen in de mond. In ons leven wisselen we van melkgebit naar het blijvende volwassen gebit. Lees meer online.

 • Tandplak en tandsteen

  Tandplak en tandsteen

  Tandplak kan leiden tot tandsteen, maar bijvoorbeeld ook in ontstoken tandvlees. Lees hoe je tandplak en tandsteen het beste kunt voorkomen en verwijderen.