Opzetborstels

 

Philips Sonicare heeft een breed aanbod van opzetborstels voor jouw unieke behoeften, van wittere tanden en geavanceerde reiniging tussen de tanden tot ultrazachte borstelharen voor een zachte poetservaring. Elke borstel werkt volgens onze technologie van borstelbewegingen met een hoge frequentie en hoge uitslag.

Ontdek welke opzetborstel bij je past

 • DiamondClean
   

  DiamondClean

  vanaf € 17,99*

  Wittere tanden
  Deze opzetborstel heeft dicht op elkaar geplaatste, ruitvormige borstelharen en is daarmee de perfecte borstel om vlekken en verkleuringen op je tanden te verwijderen. Beschikbaar in klein (mini) formaat en groter (standaard) formaat.

 • AdaptiveClean
   

  AdaptiveClean

  vanaf € 19,99*

  Tandvleesverzorging
  Dit opzetborsteltje bereikt en reinigt eenvoudig de moeilijk bereikbare plekken. De borstel bereikt 4x keer meer oppervlak*** en vangt overmatige borsteldruk op. Hoe je ook poetst, je profiteert van een echt grondige reiniging die zacht is voor het tandvlees.

 • InterCare
   

  InterCare

  vanaf € 17,99*

  Plakverwijdering
  Deze Philips Sonicare opzetborstel is voorzien van extra lange, dicht op elkaar staande haren om tandplakresten diep tussen de tanden te kunnen verwijderen. Beschikbaar in klein (mini) en groter (standaard) formaat.

 • ProResults
   

  ProResults

  vanaf € 15,99*

  Tandvleesverzorging
  De ideale borstel indien je voor de eerste keer kennismaakt met de Sonicare-ervaring. Beschikbaar in klein (mini) formaat en groter (standaard) formaat.

 • ProResults voor tandplakverwijdering
   

  ProResults voor tandplakverwijdering

  vanaf € 15,99*

  Plakverwijdering
  De ideale opzetborstel om iedere dag op een effectieve manier tandplak te verwijderen.

 • ProResults voor gezond tandvlees
   

  ProResults voor gezond tandvlees

  vanaf € 15,99*

  Tandvleesverzorging
  Deze opzetborstel is extra zacht voor het tandvlees.

 • Sonicare For Kids
   

  Sonicare For Kids

  vanaf € 15,99*

  Voor kinderen
  Opzetborstels speciaal ontworpen voor kinderen waarbij de tanden en monden nog niet volledig uitgegroeid zijn. De borsteltjes zijn 40% (standaard) en 60% (mini) zachter dan een borstel voor volwassenen.

* Aanbevolen verkoopprijs
** Weergegeven specificaties zijn niet van toepassing op alle producten in elke serie.

*** In vergelijking met een DiamondClean-opzetborstel

Vervang je Philips Sonicare opzetborstel elke drie maanden voor optimale verwijdering van tandplak

 

Wist je dat een opzetborstel die niet op tijd vervangen wordt zijn effectiviteit verliest, minder tandplak verwijdert en kan zorgen voor een verminderde mondgezondheid? Daarom is het belangrijk je opzetborstel om de drie maanden te vervangen. Een nieuwe Philips Sonicare opzetborstel verwijdert klinisch bewezen 28 procent meer plak dan een exemplaar van drie maanden oud en houdt je tanden schoon en gezond. De memoborstelharen kleuren van blauw naar wit wanneer de borstel aan vervanging toe is.

 

Bekijk alle producten

Klinisch onderzoek toont aan dat een nieuwe Philips Sonicare opzetborstel* tot meer dan 28% meer plak verwijdert dan een opzetborstel van 3 maanden oud.

 

*In vivo-studie op Philips Sonicare ProResults opzetborstel