1

Wireless Music Center

  -{discount-percentage}%

  Wireless Music Center

  Al uw CD's op één plek

  Sla uw gehele CD-collectie op een harde schijf van 40 GB op en luister ernaar in elke kamer. U kunt in elke kamer naar andere muziek luisteren en uw muziek kan u eindelijk overal in huis achtervolgen. De afstandsbediening heeft een ingebouwd scherm.

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Al uw CD's op één plek

Sla uw gehele CD-collectie op een harde schijf van 40 GB op en luister ernaar in elke kamer. U kunt in elke kamer naar andere muziek luisteren en uw muziek kan u eindelijk overal in huis achtervolgen. De afstandsbediening heeft een ingebouwd scherm.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Al uw CD's op één plek

 • Draadloze streaming tussen Music Center en Music Station(s)

  Draadloze streaming tussen Music Center en Music Station(s)

  Met draadloze streaming hoeft u geen grote muziekbestanden te downloaden en op uw audioapparaat op te slaan. In plaats daarvan kunt u direct naar uw favoriete nummers luisteren, omdat de muziek tegelijk naar alle Music Stations wordt gestreamd. Neem uw muziek mee van de ene kamer naar de andere met Music Follows Me zonder dat u een nummer opnieuw hoeft te zoeken en af te spelen. Music Broadcast speelt gelijktijdig via het Center uw favoriete muziek af op alle Stations. Met My Room, My Music kan iedereen in uw gezin muziek uit de opgeslagen verzameling kiezen en daar in elke kamer met een Wireless Music Center of Station van genieten.

 • Tweerichtingafstandsbediening voor gebruikersvriendelijke navigatie

  Tweerichtingafstandsbediening voor gebruikersvriendelijke navigatie

  Met de Philips-tweerichtingafstandsbediening kunt u nu gemakkelijk door honderden nummers navigeren met één druk op de afstandsbediening. Geeft zes regels informatie weer op volgorde van afspeellijst, album, artiest, genre of nummer. Met deze intuïtieve navigatie kunt u snel en eenvoudig door honderden bestanden bladeren. De afstandsbediening kan met één hand worden bediend en u bent gegarandeerd van een unieke gebruikservaring.

 • Music Follows Me: neem uw muziek mee door het hele huis

  Music Follows Me: neem uw muziek mee door het hele huis

  De Music Follows Me-functie geeft u de mogelijkheid om uw favoriete muziek van de ene kamer naar de andere te brengen zonder dat u het nummer opnieuw hoeft te zoeken of af te spelen. Met een simpele druk op de knop zal uw favoriete nummer u overal in huis achtervolgen.

 • Music Broadcast voor gelijktijdig afspelen op alle stations

  Music Broadcast voor gelijktijdig afspelen op alle stations

  Speel DJ op uw eigen feestje en speel via het Wireless Music Center gelijktijdig uw favoriete muziek af op alle Wireless Music Stations in de verschillende delen van uw huis. Fantastisch voor feestjes!

 • Super Sound Panel voor een helder en diep basgeluid

  Super Sound Panel voor een helder en diep basgeluid

  Super Sound Panel is een innovatief panel met platte luidsprekers dat gebruikmaakt van hypermoderne technologie waarmee u de beschikking hebt over hoogwaardig, vol geluid via een platte en compacte luidsprekereenheid.

 • Toegang voor meerdere gebruikers voor maximaal 5 streaming stations

  Gezinsleden kunnen in 5 verschillende kamers gelijktijdig toegang krijgen en naar hun eigen muziekkeuze luisteren op het Wireless Audio Center.

 • Harde schijf van 40 GB om maximaal 750 CD's op te slaan en af te spelen

  De harde schijf van 40 GB biedt u een grote capaciteit om uw digitale muziekbestanden op te slaan. Er is ruimte voor maximaal 750 CD's uit uw muziekcollectie en de opnamesnelheid is zo snel dat u een nummer tegelijkertijd kunt afspelen en kopiëren.

 • Draadloos streamen vanaf een PC via UPnP

  Universal Plug & Play is een toonaangevende technologie waarmee u verbinding kunt maken met elk willekeurig apparaat dat geschikt is voor Universal Plug & Play voor het ontvangen en verzenden van muziek. Het Wireless Music Center maakt gebruik van Universal Plug & Play zodat op een eenvoudige standaardmanier verbinding kan worden gemaakt met andere apparaten die geschikt zijn voor Universal Plug & Play. U kunt uw Wireless Music Center eenvoudig aansluiten op andere media-apparaten voor het ontvangen en overzetten van content.

 • Rechtstreeks toegang tot inhoud, gesorteerd op artiest, album of playlist

  U hoeft niet langer door honderden van uw CD's te zoeken om uw favoriete nummer van een bepaalde artiest te vinden. Met de intuïtieve geïntegreerde gebruikersinterface in het Wireless Music Centre van Philips kunt u nu bijna onmiddellijk en rechtstreeks toegang krijgen tot uw digitale muziekcollectie die is opgeslagen op de harde schijf (maximaal 750 CD's). U kunt meteen naar de muziek gaan die u wilt horen, gesorteerd op artiest, album, afspeellijst, genre of nummers.

 • Klasse 'D' digitale versterker voor betere geluidsprestaties

  De Klasse 'D' digitale versterker neemt een analoog signaal, zet dit om in een digitaal signaal en versterkt dat digitaal. Het signaal gaat vervolgens door een demodulatiefilter voor de uiteindelijke uitvoer. De versterkte digitale uitvoer levert alle voordelen van digitale audio, inclusief verbeterde geluidskwaliteit. Daar komt bij dat vergeleken met de traditionele AB-versterkers de Klasse 'D' digitale versterker een efficiëntie heeft van meer dan 90%. Deze grote efficiëntie vertaalt zich in een krachtige versterker die weinig ruimte nodig heeft.

Alle specificaties bekijken
 • Het Windows-logo is een handelsmerk of een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 • Werkelijke capaciteit is minder

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in