NL
EN
1
Niet-gecategoriseerd

5.1 home cinema

  5.1 home cinema

  Het beste van home cinema met schuine 3D-luidsprekers

  Haal het beste geluid uit uw home cinema met deze dynamische schuine 3D-luidsprekers! Gebruik dit innovatieve Philips-home cinema-systeem uit de 5000-serie voor al uw favoriete entertainment, inclusief 3D Blu-ray. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Het beste van home cinema met schuine 3D-luidsprekers

Haal het beste geluid uit uw home cinema met deze dynamische schuine 3D-luidsprekers! Gebruik dit innovatieve Philips-home cinema-systeem uit de 5000-serie voor al uw favoriete entertainment, inclusief 3D Blu-ray. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

5.1 home cinema

3D Blu-ray, Geschikt voor iPod/iPhone HTS5591/12 Soortgelijke producten zoeken

Het beste van home cinema met schuine 3D-luidsprekers

Bezeten van muziek

 • Schuine 3D-luidsprekers verdelen het geluid gelijkmatig over de ruimte

  Schuine 3D-luidsprekers verdelen het geluid gelijkmatig over de ruimte

  3D-luidsprekers met drivers om het geluid niet alleen van voren te leveren, maar ook vanaf de zijkanten. Dit creeert een grotere, ideale luisterplek, zodat u kunt genieten van een meeslepend bioscoopgeluid.

 • Optie voor draadloze achterluidsprekers zonder kabelwirwar

  Optie voor draadloze achterluidsprekers zonder kabelwirwar

  Draadloze achterluidsprekers zorgen voor schaalbaarheid en mobiliteit bij het plaatsen van de luidsprekers. Deze luidsprekers zijn interferentievrij en leveren een puur Surround Sound zonder dat u last hebt van vervelende snoeren.

 • Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Ga volledig op in 3D-films in uw eigen woonkamer met deze Full HD 3D-TV. Active 3D maakt gebruik van de nieuwste generatie snel wisselende displays voor levensechte diepte en een realistisch beeld in 1080 x 1920 Full HD-resolutie. Met de speciale bril, waarvan het linker- en rechterglas synchroon met de wisselende beelden open en dicht gaan, wordt een Full HD 3D-effect verkregen in uw home cinema. U kunt tegenwoordig kiezen uit een uitgebreide collectie 3D-topfilms op Blu-ray. Daarnaast wordt Surround Sound bij Blu-ray niet gecomprimeerd en is het geluid bijna niet van de realiteit te onderscheiden.

 • Smart TV voor onlineservices en toegang tot multimedia op TV

  Smart TV voor onlineservices en toegang tot multimedia op TV

  Philips home cinema-systemen met Smart TV bieden een scala aan geavanceerde functies, zoals Net TV, DLNA en MyRemote. Net TV brengt allerlei online-informatie en entertainment naar uw TV. Selecteer gewoon Net TV in het startmenu om gebruik te maken van services voor de nieuwste HD VOD-releases* en gemiste uitzendingen. Met DLNA hebt u vanaf de bank toegang tot foto's, muziek en films op uw PC. Kunt u de afstandsbediening niet vinden? Gebruik uw smartphone of tablet-PC om uw home cinema te bedienen via de toepassing MyRemote van Philips.

 • Dolby TrueHD en DTS-HD voor een geweldige Surround Sound

  Dolby TrueHD en DTS-HD voor een geweldige Surround Sound

  Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential spelen uw Blu-ray Discs af met geluid van zeer hoog niveau. Het geluid is bijna niet te onderscheiden van het origineel; u hoort dus wat de makers willen dat u hoort. Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential maken uw HD-entertainmentervaring compleet.

 • DoubleBASS-technologie voor een voller, dieper basgeluid

  DoubleBASS-technologie voor een voller, dieper basgeluid

  DoubleBASS zorgt ervoor dat u zelfs de diepste bastonen uit compacte subwoofers hoort. Het pikt de lage frequenties op en regenereert deze in het hoorbare bereik van de subwoofer, waardoor het geluid met kracht en flair wordt weergegeven en u kunt genieten van een volwaardige en onbeperkte luisterervaring.

 • Met de unieke aanraakbediening hebt u gemakkelijk toegang tot uw inhoud

  Met de unieke aanraakbediening hebt u gemakkelijk toegang tot uw inhoud

  Met de aanraakbediening kunt u het volume en andere afspeelopties bedienen door eenvoudig op de aanraakgevoelige bedieningselementen op de hoofdunit te drukken.

 • Het RMS-vermogen van 1000 W levert geweldig geluid voor films en muziek

  Het RMS-vermogen van 1000 W levert geweldig geluid voor films en muziek
Alle specificaties bekijken
 • De home cinema kan ook op alle andere Philips-TV's worden aangesloten.
 • Kijk op www.philips.com/blu-ray of video-on-demand ook in uw land beschikbaar is.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in