1
TV

Superslanke 4K UHD-TV powered by Android™

  -{discount-percentage}%
  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus9109_12/65pus9109_12_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Superslanke 4K UHD-TV powered by Android™

  Superslanke 4K UHD-TV powered by Android

  U hoeft niet te kiezen tussen design, technologie of een superieure beeldkwaliteit. De Philips Ultra HD-TV met vierzijdig Ambilight uit de 9100-serie heeft een superslank profiel en een moderne boogstandaard die kwaliteit uitstraalt. Daarnaast zit er een draadloze subwoofer bij voor een ongeëvenaarde ervaring. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 3.499,00

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Superslanke 4K UHD-TV powered by Android

U hoeft niet te kiezen tussen design, technologie of een superieure beeldkwaliteit. De Philips Ultra HD-TV met vierzijdig Ambilight uit de 9100-serie heeft een superslank profiel en een moderne boogstandaard die kwaliteit uitstraalt. Daarnaast zit er een draadloze subwoofer bij voor een ongeëvenaarde ervaring. Bekijk alle voordelen

Aanbevolen verkoopprijs: € 3.499,00

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

9100 series Superslanke 4K UHD-TV powered by Android™

164 cm (65"), 4K Ultra HD-LED TV, Hex Core, Twin Tuner DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS9109/12 Soortgelijke producten zoeken

Superslanke 4K UHD-TV powered by Android

met vierzijdig Ambilight

Vierzijdig Ambilight: stel u voor dat uw TV wordt omgeven door een krans van licht

Uw woning is meer dan een huis, dus waarom geen TV kiezen die ook warm en uitnodigend is? Met ons ultieme Ambilight wordt uw TV aan vier zijden omgeven door een extra brede krans van licht. Uw scherm lijkt nog groter, uw ervaring nog meeslepender... en uw TV lijkt te zweven. Kleur, actie en spanning spatten van het scherm uw kamer in. Uw kijkervaring was nog nooit zo spannend, intens en meeslepend.

4K Ultra HD: de beste resolutie die u ooit hebt gezien

Kijk TV op een totaal nieuwe manier dankzij vier keer de resolutie van een traditionele Full HD-TV. De 3840 x 2160 pixels maken het beeld zo verfijnd en realistisch dat het wel een venster naar een nieuwe wereld lijkt.

Perfect Pixel Ultra HD - ontdek een verbluffende beeldkwaliteit

Met onze bekroonde ervaring op het gebied van beeldkwaliteit als basis hebben we High Definition-beeldkwaliteit naar een compleet nieuw niveau getild. De beeldverwerkingsalgoritmen van onze Perfect Pixel Ultra HD Engine zetten alle soorten beeldmateriaal op uw scherm om in 4K UHD-resolutie. Het resultaat: of u nu een onlinevideo bekijkt of speciaal geproduceerde Ultra HD-content, u profiteert van uitzonderlijke scherpte, beweging, helderheid, kleur en contrast van Philips.

Google Play™ Store - de wereld binnen handbereik

Voel u als een kind in een snoepwinkel. Geniet van een fantastisch assortiment apps, games en allerlei extra's, beschikbaar in de Google Play™ Store, bijvoorbeeld Chrome™-browser, YouTube™, Google Movies, Google Music, sociale netwerk-apps en meer... en dat allemaal op uw TV Powered by Android™.

Met Twin Tuner kunt u meer dan één programma tegelijk kijken of opnemen

Nooit meer ruzie over wie wat wil zien. Met 2 tuners op uw TV kunt u tegelijkertijd naar uw favoriete serie en een voetbalwedstrijd kijken. Dankzij onze dubbele opnamefunctie kunt u één programma bekijken en het andere opnemen. Zo hebt u altijd iets geweldigs om op een later tijdstip naar te kijken.

Superslank silhouet: een uiterst geavanceerd design

Superslank silhouet: een uiterst geavanceerd design

Soms is minder juist meer. Vooral als het erom gaat hoe dun uw televisie is. Daarom hebben de superslanke televisies van Philips de dunste, scherpste en meest verfijnde rand. Vanuit bepaalde hoeken ziet u hem nauwelijks... en toch is de televisie de blikvanger van de kamer.

1000 Hz PMR Ultra voor de ultieme norm in soepel bewegende beelden

1000 Hz PMR Ultra voor de ultieme norm in soepel bewegende beelden

Niets is beter dan de adrenalinestoot van games, snelle sporten of actiefilms op een Ultra HD-TV en daarom heeft deze Philips-TV 1000 Hz Perfect Motion Rate Ultra. U geniet dus van het ultieme in vloeiende Ultra HD-beelden, want ook al gaat uw hart tekeer, het beeld moet rustig blijven.

Draadloze subwoofer: voor de ultieme geluidsbeleving

Draadloze subwoofer: voor de ultieme geluidsbeleving

Voel de kracht van geluid. We hebben een draadloze Ultra Bass-subwoofer bijgevoegd om meer diepte aan uw TV-ervaring te geven. Het 50 W geluidsvermogen laat uw kamer anders aanvoelen. De subwoofer is draadloos en zo compact dat u deze onopvallend onder uw bank of tegen de muur kunt plaatsen. Zo creëert u overal in uw huis een boeiende geluidservaring.

De boogstandaard: schitterend

De boogstandaard van Philips is ontworpen als aanvulling op ons vierzijdige Ambilight. De standaard heeft een lichte, open boog die de illusie wekt dat uw TV in een krans van licht zweeft. De hoogwaardige afwerking van gepolijst chroom en het elegante open ontwerp geven elke ruimte een stijlvolle uitstraling.

Van apps tot Cloud TV: meer online entertainment dan ooit

Stelt u zich een alsmaar groeiend Smart-app-assortiment op uw TV voor. U kunt kiezen welke apps u wilt toevoegen aan uw dashboard, van YouTube tot muziek, video-on-demand en nog veel meer. Wilt u meer? Ontdek Cloud TV. Met honderden premium internationale zenders kunt u uw favoriete programma's bekijken en ontdekken wat populair is aan de andere kant van de wereld. Met Cloud Explorer hebt u toegang tot Dropbox™ waarmee u uw favoriete foto's en video's kunt weergeven (en delen) op het grote scherm.

Alle specificaties bekijken
 • Philips TV Remote-app en verwante functionaliteiten verschillen per TV-model en land, evenals model smart device en besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/TV.
 • Cursorfunctionaliteit hangt af van de Smart TV-app die gebruikt wordt.
 • Het aanbod aan Android-app's verschilt per land. Ga voor meer informatie naar uw plaatselijke Google Play Store.
 • Smart TV-app: ga naar www.philips.com/tv voor meer informatie over het serviceaanbod in uw land.
 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen. Opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing.
 • Android, Google Play en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.
 • Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar, omdat hun visuele systeem nog niet volledig is ontwikkeld.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.
 • (Philips) alleen compatibel met specifieke Philips player-apparaten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in