1
TV

4K Curved LED-TV met Android TV™

  -{discount-percentage}%
  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pus8700_12/55pus8700_12_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  4K Curved LED-TV met Android TV™

  4K Curved LED-TV met Android TV

  Neem met minder geen genoegen: de UHD Curved TV met Android uit de 8700-serie combineert hoogwaardige materialen en technologie met elegante lijnen. Driezijdig Ambilight, een Quad Core-processor en een boogstandaard van chroom met zichtbare SoundBar zijn slechts enkele van de premium kenmerken. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 2.499,00

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

4K Curved LED-TV met Android TV

Neem met minder geen genoegen: de UHD Curved TV met Android uit de 8700-serie combineert hoogwaardige materialen en technologie met elegante lijnen. Driezijdig Ambilight, een Quad Core-processor en een boogstandaard van chroom met zichtbare SoundBar zijn slechts enkele van de premium kenmerken. Bekijk alle voordelen

Aanbevolen verkoopprijs: € 2.499,00

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

8700 series 4K Curved LED-TV met Android TV™

139 cm (55"), 4K Ultra HD-LED TV, Quad Core, 16 GB (uitbreidbaar), Twin Tuner DVB-T/T2/C/S/S2 55PUS8700/12 Soortgelijke producten zoeken

4K Curved LED-TV met Android TV

Met driezijdig Ambilight

Ambilight verandert voorgoed de manier waarop u TV kijkt

Uw woning is meer dan een huis, dus waarom geen TV kiezen die ook warm en uitnodigend is? De unieke Ambilight-technologie van Philips maakt uw scherm breder en uw kijkervaring meeslepender door aan drie kanten van de TV een extra brede gloed op de muur uit te stralen. Kleur, actie en spanning spatten van het scherm uw kamer in, voor een buitengewone kijkervaring.

4K Ultra HD: de beste resolutie die u ooit hebt gezien

Ultra HD-TV heeft 4 keer de resolutie van een conventionele Full HD-TV. Met meer dan acht miljoen pixels en onze unieke Ultra Resolutie-upscalingtechnologie, zien de beelden er beter uit, ongeacht de originele content. Geniet van verbeterde scherpte, een grotere diepteweergave, superieur contrast, vloeiende, natuurlijke bewegingen en perfecte details.

Micro Dimming Pro voor ongelooflijk contrast

Micro Dimming Pro optimaliseert het contrast op uw TV op basis van de lichtomstandigheden in uw omgeving. Een lichtsensor en speciale software analyseren het beeld in 6400 verschillende zones, zodat u kunt genieten van ongelooflijk contrast en beeldkwaliteit voor een levensechte visuele beleving, zowel overdag als 's avonds.

Pixel Precise Ultra HD: ontdek de levendige beeldkwaliteit van UHD

De schoonheid van 4K Ultra HD-TV is te vinden in het genot van elk detail. De Philips Pixel Precise Ultra HD Engine converteert elk invoerbeeld naar verbluffende UHD-resolutie. Geniet van vloeiende maar scherpe bewegende beelden en uitzonderlijk contrast. Ontdek dieper zwart, witter wit, levendige kleuren en natuurlijke huidtinten, altijd en bij elke bron.

Ontketen de kracht van Quad Core en geïntegreerd Android

De Philips Quad Core-processor complementeert de kracht van Android voor een spannende game-ervaring. En met Android op uw TV kunt u supersnel, super-intuïtief en met superveel plezier navigeren, apps starten en video's afspelen.

Maak een statement met Philips Curved TV

Maak een statement met Philips Curved TV

U leeft zoals u dat wilt... is het dus geen tijd voor een TV die bij uw unieke stijl past? Onze Curved TV buigt de regels van conventioneel design en levert een spannende moderne look gecombineerd met de hoge beeldkwaliteit die u verwacht van een Philips-TV.

Google Play Store en de Philips app-gallery: verder kijken dan TV

Google Play Store en de Philips app-gallery: verder kijken dan TV

De Google Play Store en de Philips app-gallery bieden meer dan het gewone aanbod TV-programma's en brengen u een grote online collectie van films, TV, muziek, apps en games. Dankzij het uitbreidbare geheugen van 16 GB is er voldoende ruimte om al uw favoriete inhoud op te slaan en meer apps te installeren.

Vegen, typen, praten en meer—echt slimme interactie

Vegen, typen, praten en meer—echt slimme interactie

We hebben onze nieuwe afstandsbedieningen zo leuk om te gebruiken gemaakt als de Android TV's waarmee ze zijn gekoppeld. Voer tekst in met Google Voice* of een volledig QWERTY-toetsenbord. Zeg "open YouTube" om de app te starten. Blader door uw familiefoto's op onze aanraakgevoelige touchpad. Of gebruik hem gewoon als een klassieke afstandsbediening.

Digitale ruisonderdrukking optimaliseert de beelden vanaf elke bron

Uw TV is een ongelooflijk apparaat... maar de bron die u gebruikt voor het bekijken van uw content is dat mogelijk niet. Geavanceerde DNR analyseert content op onvolkomenheden en leidt het binnenkomende beeld naar een bepaalde richting. Beelden van een goede bron worden geoptimaliseerd tot het hoogst denkbare niveau van scherpte en detail. En die van een slechte bron? Daar worden eerst de onvolkomenheden uitgehaald voordat ze worden geoptimaliseerd tot beelden van goede kwaliteit.

Laat u verleiden door 50 W aan geluid van vijf luidsprekers

Omring uzelf met prachtig geluid. De nieuwe 8700-serie combineert de kracht van drie luidsprekers aan de achterkant van de TV met twee naar voren gerichte tweeters, die zorgen voor een rijk, breed geluidsspectrum. De subwoofers zijn vervaardigd uit neodymium, een eersteklas materiaal dat zorgt voor meer volume, een snelle basrespons en puur, gebalanceerd geluid van topkwaliteit.

Hoor elk detail met DTS eersteklas geluid

Geweldige TV-luidsprekers vereisen een krachtige verwerkingsprocessor die de zuiverheid van de oorspronkelijke audiocontent behoudt. De DTS Premium-suite is ontworpen om te kunnen leveren wat consumenten mogen verwachten van hoogwaardige geluidsverwerking: meeslepende Surround Sound met diepe, volle bastonen en kristalheldere dialogen, ook op een maximaal volumeniveau. Zonder schommelingen, kraken, of vervorming.

Alle specificaties bekijken
 • Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar, omdat hun visuele systeem nog niet volledig is ontwikkeld.
 • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.
 • Het aanbod aan Android-app's verschilt per land. Ga voor meer informatie naar uw plaatselijke Google Play Store.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • (Philips) alleen compatibel met specifieke Philips player-apparaten.
 • Google Cast-functionaliteit is onderhevig is aan Google Cast-apps en -apparaten. Ga voor meer informatie naar de Google Cast-productpagina.
 • Philips TV Remote-app en verwante functionaliteiten verschillen per TV-model, provider en land, smart device-model en besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Het aanbod van Smart TV-apps verschilt per TV-model en land. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/smarttv.
 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen. Opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in