1
TV

Ultraslanke 3D Smart LED-TV

  -{discount-percentage}%
  CI Plus

  Ultraslanke 3D Smart LED-TV

  Kijk verder dan het scherm

  Ga op in de actie, online en offline, met de Philips 5008-serie 3D Smart LED-TV met Ambilight. Geniet van de levendige kwaliteit van Full HD LED, de eindeloze mogelijkheden van Smart TV en onze meest comfortabele 3D-ervaring tot op heden. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Kijk verder dan het scherm

Ga op in de actie, online en offline, met de Philips 5008-serie 3D Smart LED-TV met Ambilight. Geniet van de levendige kwaliteit van Full HD LED, de eindeloze mogelijkheden van Smart TV en onze meest comfortabele 3D-ervaring tot op heden. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

5000 series Ultraslanke 3D Smart LED-TV

119 cm (47"), Easy 3D, DVB-T/C 47PFL5038H/12 Soortgelijke producten zoeken

Kijk verder dan het scherm

Ultraslanke 3D Smart LED-TV met Ambilight

Frameloos ontwerp met een minimale rand voor een stijlvol uiterlijk

Slank, minimalistisch, discreet. Mooi vervaardigd uit naadloos glas van hoge kwaliteit. Gevat in een ultra dunne metalen omlijsting. Past perfect in ieder interieur.

Eenvoudige spraak- en videogesprekken met Skype™

Geef uw gesprekken een nieuwe dimensie en deel belevenissen met de mensen om wie u geeft, waar ze ook zijn. Voer met Skype™ via uw TV gesprekken met of zonder video vanuit uw woonkamer. Sluit eenvoudig de optionele Philips TV-camera (PTA317) op uw TV aan en geniet vanuit uw luie stoel van uitstekende video- en geluidskwaliteit.

Smart TV - een wereld van online entertainment

Verleg de grenzen van de traditionele TV. Huur en stream online films, video's, games en meer, rechtstreeks op uw TV. Kijk uw favoriete zenders terug en geniet van een rijke keuze aan onlinetoepassingen met Smart TV. Heb contact met familie en vrienden via Skype™ of sociale media. Of... browse gewoon op internet!

Deel eenvoudig foto's, muziek en films via DLNA

Deel foto's, muziek, video's en films via DLNA vanaf uw smartphone, tablet of computer en toon deze op het grote scherm. Delen eenvoudig gemaakt.

Tweezijdig Ambilight voor een intensere kijkervaring

Met deze gepatenteerde Philips-technologie lijkt uw scherm breder en wordt uw kijkervaring intenser. Hoe? Door een zachte, sfeervolle gloed van de zijkant van het scherm op de muur rond de TV te projecteren. De kleur wordt automatisch afgestemd op het TV-beeld. Dankzij de wandadaptiefunctie past de kleur van het licht altijd bij het beeld, welke kleur uw muur ook heeft. U kunt uw beleving naar voorkeur aanpassen aan de hand van verschillende instellingen.

300 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

Voor beeldbewegingen die er gedetailleerd, vloeiend en natuurlijk uitzien, heeft Philips Perfect Motion Rate (PMR) ontwikkeld: onze standaard voor het meten van de scherpte van bewegende beelden. PMR is het gecombineerde resultaat van onze unieke videoverwerking, het aantal frames per seconde en de vernieuwingsfrequentie van elk frame, perfectie in dimvermogen en achtergrondverlichtingtechnologie. Een hogere PMR draagt bij aan een hoger contrast en betere weergave van bewegende beelden, oftewel superieure beeldkwaliteit voor u.

Geïntegreerde Wi-Fi om gemakkelijk online te gaan

Geïntegreerde Wi-Fi om gemakkelijk online te gaan

Met de geïntegreerde Wi-Fi op uw Philips Smart-TV maakt u snel en eenvoudig verbinding met uw thuisnetwerk en ontsluit en deelt u draadloos een wereld aan informatie en programma's.

Easy 3D voor een aangename 3D-filmbeleving

Easy 3D voor een aangename 3D-filmbeleving

Geniet urenlang van kijkcomfort dankzij de passive 3D-technologie die hoge kwaliteit levert, trillingsvrij en met minder spookeffecten. Zet 2D-inhoud om in levendige en onberispelijke 3D-beelden. De stijlvolle, lichtgewicht 3D-bril is aangenaam om te dragen en vereist geen batterijen.

Full HD LED-TV - schitterende LED-beelden met ongelofelijk contrast

Full HD LED-TV - schitterende LED-beelden met ongelofelijk contrast

Beeldkwaliteit is belangrijk. Normale HDTV's leveren kwaliteit, maar u verwacht het beste. Stelt u zich eens voor: adembenemend scherpe details met hoge helderheid, ongelofelijk contrast, uitstekende weergave van bewegende beelden, realistische kleuren, levensecht beeld én laag energieverbruik. U hoeft niet verder te zoeken. Full HD LED levert meer detail dan standaard HDTV's. En meer detail in het beeld betekent een intensere kijkervaring voor u.

Pixel Plus HD voor meer details en helderheid

Onze geavanceerde digitale beeldverwerkingstechnologie vergroot het aantal lijnen en pixels. Het resultaat is een superscherp beeld met ongelooflijk veel details en diepte, altijd en bij elke bron.

MyRemote app—bedien uw TV via uw telefoon of tablet

Met de gemakkelijke app bedient u uw TV zonder de afstandsbediening en start u opnames terwijl u onderweg bent. Maak een universele afstandsbediening van uw tablet of smartphone, met alle opties van uw afstandsbediening, maar ook extra functies zoals tekstinvoer. De SimplyShare-functie stuurt het geluid en de beelden draadloos naar uw TV. Start opnames terwijl u onderweg bent met MyRemote. Blader door het programma-aanbod en kies wat u wilt opnemen om later te bekijken. Een slimme TV verdient een heel slimme app.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

 • MyRemote-app en verwante functionaliteiten wisselen per TV-model en land, evenals smartphonemodellen en besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/TV.
 • Compatibiliteit hangt af van Wi-Fi Miracast-certificering in Android 4.2 of hoger. Raadpleeg de handleiding van uw apparaat voor meer informatie.
 • Smart TV-app: ga naar www.philips.com/tv voor meer informatie over het serviceaanbod in uw land.
 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen. Opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing.
 • Philips-TV-camera (PTA317) wordt afzonderlijk verkocht.
 • Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar, omdat hun visuele systeem nog niet volledig is ontwikkeld.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • Software-upgrade vereist voor HbbTV, MultiRoom Client en Server, Netflix en myRemote-app.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in