1
TV

LCD-TV

  -{discount-percentage}%

  LCD-TV

  De bioscoop op de bank

  Ga ook eens naar de bioscoop op uw eigen bank. Dankzij Pixel Precise HD en Ambilight vult de actie op het scherm de hele huiskamer. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • De bioscoop op de bank

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De bioscoop op de bank

Ga ook eens naar de bioscoop op uw eigen bank. Dankzij Pixel Precise HD en Ambilight vult de actie op het scherm de hele huiskamer. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

De bioscoop op de bank

met Ambilight

Ambilight Spectra verbetert de kijkervaring

Voeg een nieuwe dimensie toe aan uw kijkervaring met Ambilight Spectra. Dankzij deze gepatenteerde technologie van Philips lijkt het scherm nog groter door het projecteren van een gloed vanaf de achterkant van het scherm op de muur. Ambilight past automatisch de kleuren en helderheid aan van het licht dat de TV omringt, zodat dit past bij het beeld. Dit zorgt voor een overweldigende kijkervaring. Met Ambilight Spectra komen films pas echt tot leven!

Pixel Precise HD voor extreem scherpe en heldere beelden

Pixel Precise HD is gebaseerd op het bekroonde Pixel Plus. De technologie brengt de beeldkwaliteit naar een hoger niveau met 4 biljoen kleuren met HD Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen en haarscherp beeld in al uw films. De Pixel Precise 100 Hz LCD is de snelste LCD-TV in zijn categorie met 3 ms responstijd voor een zeer scherpe beeldweergave van al uw films en sport.

Philips Net TV voor populaire onlinediensten op uw TV

Ervaar een groot aantal onlinediensten met Philips Net TV. Geniet wanneer u maar wilt rechtstreeks op uw TV van films, afbeeldingen, infotainment en internetcontent. Sluit uw TV rechtstreeks aan op uw thuisnetwerk via de Ethernet-aansluiting en gebruik uw afstandsbediening om naar het item dat u wilt bekijken te navigeren en dit te selecteren. Met het Philips-menu hebt u toegang tot populaire Net TV-diensten die gemaakt zijn voor uw scherm. Bovendien kunt u via het DLNA-gecertificeerde PC-netwerk met uw afstandsbediening video's bekijken en hebt u toegang tot foto's op uw computer.

Perfect Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen in Full HD-films

Geniet zonder trillingen in het beeld van de actie. Perfect Natural Motion maakt een schatting van de beweging in het beeld en corrigeert trillende bewegingen in TV-uitzendingen en films (inclusief beelden van 1080p en 24p True Cinema op Blu-ray en DVD). Het resultaat is nog vloeiendere en rustigere beelden met uitstekende scherpte. Geniet van beelden met een nog hogere kwaliteit dan in de bioscoop!

100 Hz LCD, 3ms-prestaties voor superscherpe beelden

100 Hz LCD zorgt voor een zeer scherpe weergave van heldere, levendige beelden, zelfs bij snelle bewegingen op het scherm. De dubbele framesnelheid heeft een hoge herhalingsfrequentie van 100 Hz. Hierdoor worden snelle bewegingen meer dan twee keer zo scherp weergegeven als bij conventionele LCD-schermen, wat resulteert in prestaties met een responstijd van 3 milliseconden (gemeten in BEW, Perceived Blur-Edge-Width). Deze unieke technologie van Philips brengt de bewegingsscherpte van LCD-schermen op een ongeëvenaard niveau.

Full HD LCD-scherm met een resolutie van 1920 x 1080p

Full HD LCD-scherm met een resolutie van 1920 x 1080p

Het Full HD-scherm heeft een breedbeeldresolutie van 1920 x 1080p. Dit is de hoogste resolutie van HD-bronnen voor de best mogelijke beeldkwaliteit. Het scherm is volledig toekomstbestendig omdat het 1080p-signalen van alle bronnen ondersteunt, waaronder de recentste bronnen zoals Blu-ray en geavanceerde HD-gameconsoles. De signaalverwerking is uitgebreid bijgewerkt om deze veel hogere signaalkwaliteit en resolutie te ondersteunen. Het scherm geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren.

2 x 12 W met BBE voor fris, helder geluid

BBE High Definition-geluid is de kerntechnologie voor geluidsverbetering (licentie van BBE Sound), waarmee u echte, natuurlijke muziek kunt ervaren met rijke en duidelijk hoorbare stemmen.

DLNA PC-netwerkaansluiting voor het bekijken van video's op uw computer

Met de DLNA PC-netwerkaansluiting kunt u video's en afbeeldingen bekijken en naar muziek luisteren op uw PC

MPEG4 HDTV-ontvangst via DVB-T- en DVB-C-tuner met CI+*

Met HDTV kunt u televisiekijken met de beste beeld- en geluidskwaliteit, zonder een extra set-top box. Dankzij de ingebouwde tuner die geschikt is voor DVB-T- en DVB-kabelsignalen voor zowel MPEG-2 als MPEG-4-formaat, kunt u High Definition-televisieprogramma's van uitzonderlijke kwaliteit ontvangen. Daarnaast zorgt Common Interface Plus (CI+) voor eersteklas High Definition-inhoud direct op uw TV.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • DVB-T alleen in bepaalde landen ondersteund
 • DVB-C alleen in bepaalde landen en voor bepaalde aanbieders. De meest recente informatie vindt u op het typeplaatje van de TV.
 • Het serviceaanbod voor Net TV verschilt per land en is afhankelijk van de gebruiksvoorwaarden.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in