NL
EN
1
Audio en video

Multimedia-afstandsbediening

  Multimedia-afstandsbediening

  Direct bladeren door uw muziekcollectie

  De SRM7500 fungeert als een tweede scherm voor uw multimedia-PC. Op de afstandsbediening worden uw muzieknummers overzichtelijk weergegeven, gesorteerd op artiest, album of genre. Met dit apparaat kunt u uw muziek op bijna elke plek in huis kiezen.

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Direct bladeren door uw muziekcollectie

De SRM7500 fungeert als een tweede scherm voor uw multimedia-PC. Op de afstandsbediening worden uw muzieknummers overzichtelijk weergegeven, gesorteerd op artiest, album of genre. Met dit apparaat kunt u uw muziek op bijna elke plek in huis kiezen.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Direct bladeren door uw muziekcollectie

Muzieknummers selecteren vanuit de palm van uw hand

 • U hebt geen handleiding nodig bij de installatie

  In tegenstelling tot andere universele afstandsbedieningen, waarbij u een driecijferige code dient in te voeren om een merk en een apparaat op te geven, biedt deze afstandsbediening stapsgewijze instructies op het apparaat om uw apparatuur in te stellen, ongeacht het merk.

 • Eenvoudig de IR-code van een andere afstandsbediening leren

  De leerfunctionaliteit verwijst naar het proces waarbij een afstandsbediening infraroodsignalen van andere afstandsbedieningen opvangt en opslaat voor toekomstig gebruik. Wanneer de apparaatcodes niet in de ingebouwde database staan, kunnen deze altijd worden verkregen van de originele afstandsbediening. U hoeft alleen naar de afstandsbediening te wijzen.

 • Bedien maximaal 7 apparaten uit een keuze van 10

  Met de universele 7-in-1 afstandsbediening kunt u maximaal 7 audio- en videoapparaten van bijna elk merk programmeren en bedienen. De afstandsbediening bevat de IR-codes van alle soorten home entertainmentapparaten van bijna elk merk. Hiermee kunt u uw verzameling afstandsbedieningen vervangen door één afzonderlijke afstandsbediening.

 • Activiteiten voor het bedienen van meerdere apparaten met één druk op de knop

  U hoeft uw componenten niet meer één voor één te bedienen. Bediening op basis van activiteit combineert de meest gebruikte functies tot activiteiten als "Een film kijken" of "Een CD luisteren". Een gebruiker kan met één druk op de knop de optie 'een film kijken' selecteren in plaats van elk apparaat, zoals een DVD-speler, TV en multimediaontvanger, apart te moeten bedienen. Deze knop bevat alle benodigde opdrachten om een film te starten: de TV inschakelen, de versterker inschakelen en de juiste ingang selecteren, de DVD-speler inschakelen en het afspelen starten.

 • Uitgebreide database met IR-codes voor de meeste apparaten en merken

  Een database met universele IR-codes verwijst naar een bibliotheek van infraroodcodes die zijn ingebouwd in bepaalde afstandsbedieningen. Met deze functie kan een afstandsbediening uw apparaat bedienen zonder hiervoor individuele signalen te leren. Als u de juiste infraroodcodes selecteert in de database voor de apparaten die u wilt bedienen, kunt u bijna alle onderdelen van de huidige audio-/videosystemen bedienen, ongeacht het model of merk.

 • Navigeer door uw muziekbestanden zonder uw TV/monitor te gebruiken

  Met mediaselectie op het scherm kunt u een lijst met muzieknummers, afbeeldingen en films van uw PC weergeven en selecteren op het LCD-scherm van een afstandsbediening. De tweerichtings RF-communicatie die is opgenomen in de afstandsbediening en de meegeleverde USB-dongel zorgt ervoor dat de inhoud van de PC naar de afstandsbediening wordt gezonden. Het is dus niet nodig om uw TV of monitor in te schakelen voor de weergave van het menu en de selectie van uw favoriete bestanden.

 • Signaal gaat door muren via de USB-adapter die is gebaseerd op radiofrequentie

  Een USB-adapter is een adapter die kan worden aangesloten op de USB-poort van uw apparaat zodat u het apparaat kunt bedienen als het apparaat zich in een kast of in een andere ruimte bevindt. In de USB-adapter en de afstandsbediening is een RF-module (radiofrequentie) opgenomen. De twee apparaten communiceren met elkaar via RF. De opdrachten van de afstandsbediening worden uitgevoerd via de USB-adapter en de inhoud van de MediaCenter-PC wordt via de USB-adapter zichtbaar op het LCD-scherm van de afstandsbediening.

 • Compatibel met Media Center Edition, WMP 10-11, iTunes 6-7

  Om er zeker van te zijn dat u uw favoriete bestanden kunt afspelen, of dit nu formaten van Microsoft Media Center Editions (XP of Vista), WMP 10-11 of iTunes 6-7 zijn, worden al deze formaten ondersteund. Deze formaten kunnen worden weergegeven op het LCD-scherm van de afstandsbediening en met de afstandsbediening worden bediend.

 • Toets voor directe toegang tot Microsoft Media Center-PC

  Op de afstandsbediening bevindt zich een speciale groene knop voor het Microsoft Media Center waarmee u toegang hebt tot het speciale Microsoft Media Center PC-menu.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in