Avent

Philips Avent

Slimme oorthermometer

  Philips Avent

  Slimme oorthermometer

  Meet de temperatuur van je kind en slaat deze op

  Met de slimme Philips Avent-oorthermometer kun je snel en nauwkeurig de temperatuur meten en de metingen direct op je mobiele apparaat opslaan met de uGrow-app. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 49,99
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Meet de temperatuur van je kind en slaat deze op

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Avent Slimme oorthermometer

Verbonden met uGrow, Snel en nauwkeurig, Eenvoudig en comfortabel in het gebruik SCH740/26 Soortgelijke producten zoeken

Meet de temperatuur van je kind en slaat deze op

Nauwkeurige, snelle oorthermometer die met uGrow is verbonden

 • Onderdeel van de serie met uGrow verbonden producten

  Onderdeel van de serie met uGrow verbonden producten

  De Philips Avent slimme oorthermometer maakt verbinding met onze uGrow-app. 's Werelds eerste medische baby-app met aangesloten apparaten geeft je relevant en persoonlijk advies. Met de hulp van uGrow ontdek je patronen die de gezonde ontwikkeling van je kindje ondersteunen.

 • Houd de temperatuur van je kind bij en krijg er meer inzicht in

  Houd de temperatuur van je kind bij en krijg er meer inzicht in

  De slimme Philips Avent-oorthermometer meet snel en nauwkeurig temperaturen en creëert een lichaamstemperatuuroverzicht in de uGrow-app die je eenvoudig kunt delen met je dokter.

 • Een druk op de knop en binnen 2 seconden heb je een nauwkeurige meting

  Een druk op de knop en binnen 2 seconden heb je een nauwkeurige meting

  Het is lastig om je kind lang genoeg stil te houden voor een nauwkeurige meting. De slimme Philips Avent-oorthermometer lost dit probleem op en is speciaal ontworpen voor snelheid en gebruiksgemak. Slechts één druk op de knop en binnen 2 seconden heb je een nauwkeurige meting.

 • Nauwkeurige resultaten ± 0,2 °C / ± 0,4 °F

  Nauwkeurige resultaten ± 0,2 °C / ± 0,4 °F

  Lichaamstemperatuur kan worden gemeten op vijf manieren: in de mond, in het oor, onder de oksel, op het voorhoofd en rectaal. Meting in het oor (ook wel bekend als tympanische meting) of rectale metingen zijn het meest nauwkeurig.* De slimme Philips Avent-oorthermometer gebruikt meting in het oor voor nauwkeurigheid waar je op kunt vertrouwen. Ons onderzoek heeft aangetoond dat deze thermometer klinisch geteste metingen verricht met een nauwkeurigheid van ± 0,2 °C of ± 0,4 °C binnen het bereik van 32.4 °C - tot 42,9 °C (90,3 °F - 109,2 °F). Weerspiegelt de kerntemperatuur van het lichaam.*

 • Rode ring op LED-scherm voor snelle indicatie van een hoge temperatuur

  Rode ring op LED-scherm voor snelle indicatie van een hoge temperatuur

  De slimme Philips Avent-oorthermometer heeft een helder LCD-scherm zodat je meteen kunt zien of de aangegeven temperatuur binnen het normale* of verhoogde niveau valt. De lichtring wordt rood als de temperatuur 38,0 °C (100,4 °F) of hoger is*.

 • Ontworpen voor eenvoudige en comfortabele oormeting

  Ontworpen voor eenvoudige en comfortabele oormeting

  Met de Philips Avent slimme oorthermometer kun je de temperatuur van je baby nemen in een paar eenvoudige en snelle stappen. Zorg eerst dat de sensor schoon en droog is. Druk vervolgens op de aan-uitknop en trek voorzichtig je baby's oor naar achteren zodat de gehoorgang recht is. Plaats de thermometer in het oor met de punt richting het trommelvlies en druk weer op de knop. De compacte en gestroomlijnde thermometer heeft een sensorpunt die geschikt is voor alle leeftijden.

 • Toont resultaten in Celsius en Fahrenheit

  Toont resultaten in Celsius en Fahrenheit

  Of je nu meet in Celsius of Fahrenheit, de slimme Philips Avent-oorthermometer geeft de resultaten die je nodig hebt in de gewenste schaal.

 • Maakt verbinding via Bluetooth® Smart met de uGrow-app

  Maakt verbinding via Bluetooth® Smart met de uGrow-app

  De slimme Philips Avent-oorthermometer maakt verbinding via Bluetooth® Smart met je mobiele apparaat. Geschikt voor: iPhone: Versie iOS8.1 / iPhone 5s en nieuwer; Android™: Android™ 4.4 kitkat en hoger.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • Geeft lichaamskerntemperatuur weer
 • Sources: Herzog, L., & Phillips, S. G. (2011). Addressing concerns about fever. Clinical Pediatrics, 50(5), 383–390.
 • McCallum, L., & Higgins, D. (2011). Measuring body temperature. Nursing Times, 108(45), 20–2.
 • Normaal temperatuurbereik verschilt per leeftijdsgroep. 38,0 °C (100,4 °F) is nog steeds binnen het normale temperatuurbereik voor baby's.
 • Chamberlain, J.M., et al., Determination of Normal Ear Temperature with an Infrared EmissionDetection Thermometer, Annals of Emergency Medicine, januari 1995, Vol. 25, pp. 15-20.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in