Shaver series 9000

elektrisch scheerapparaat, nat/droog

  Shaver series 9000

  elektrisch scheerapparaat, nat/droog

  Perfectie in elke beweging

  De Shaver 9000 is ons meest geavanceerde scheerapparaat tot nu toe. De unieke contourdetectietechnologie garandeert dat er geen plekje van uw gezicht wordt overgeslagen, terwijl het V-Track-systeem de haren in de beste snijpositie brengt voor het gladste resultaat. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Shaver series 9000 elektrisch scheerapparaat, nat/droog

V-Track Precision-mesjes, 50 min. draadloos gebruik/1 uur opladen, Baardstyler en reinigingsborstel, SmartClean Pro S9988/68 Soortgelijke producten zoeken

Perfectie in elke beweging

Scheert tot 20% meer haar* af in één beweging

 • Indrukwekkend handgemaakt en verguld luxe scheerapparaat

  Indrukwekkend handgemaakt en verguld luxe scheerapparaat

  Philips viert de nieuwe Shaver series 9000 met het prachtige en smaakvolle gouden scheerapparaat. Dit limited edition scheerapparaat is exclusief met de hand gemaakt van 24-karaats goud voor een zeer luxe scheerervaring.

 • Gecertificeerd 24-karaats verguld limited edition scheerapparaat

  Gecertificeerd 24-karaats verguld limited edition scheerapparaat

  De Philips Series 9000 Gold Edition biedt u de meest luxe scheerervaring. Philips certificeert de echtheid van het product en garandeert dat het handvat van de Shaver series 9000 is bedekt met 24-karaats goud. Dit limited edition scheerapparaat wordt exclusief gemaakt in Nederland en ondergaat strenge kwaliteitscontroles.

 • Geleidt de haren perfect voor een gladdere scheerbeurt

  Geleidt de haren perfect voor een gladdere scheerbeurt

  De gepatenteerde V-track Precision-mesjes brengen elke haar voorzichtig in de beste positie, zelfs plat liggende haren en haren met verschillende lengtes. Scheert 30% gladder met minder bewegingen waardoor uw huid in perfecte conditie blijft.

 • Buigt in 8 verschillende richtingen voor een superieur resultaat

  Buigt in 8 verschillende richtingen voor een superieur resultaat

  De nieuwe volledig flexibele scheerhoofden in acht richtingen zorgen voor een maximale aanpassing aan het gezicht en vereisen minder moeite bij iedere beweging. Door de onafhankelijke bewegingen worden 20% meer haren afgesneden voor een glad resultaat met minder bewegingen.

 • Super Lift & Cut-actie tilt haren op voor comfortabel en nauwkeurig scheren

  Super Lift & Cut-actie tilt haren op voor comfortabel en nauwkeurig scheren

  Het systeem met dubbele mesjes van het elektrische Philips-scheerapparaat tilt de haren op en scheert ze op een comfortabele manier net onder de huid af. Het resultaat: een supergladde huid.

 • Aquatec voor aangenaam droog en verfrissend nat scheren

  Aquatec voor aangenaam droog en verfrissend nat scheren

  Dankzij de Aquatec-afdichting voor nat en droog scheren van het elektrische scheerapparaat hebt u de keuze tussen comfortabel droog scheren of verfrissend nat scheren met scheerschuim of gel voor extra huidcomfort.

 • SmartClick-baardstyler en reinigingsborsteltje

  SmartClick-baardstyler en reinigingsborsteltje

  Met de SmartClick-baardstyler kunt u uw eigen baardstijl creëren dankzij 5 lengte-instellingen (0,5 - 5 mm). Daarnaast is aangetoond dat de SmartClick-reinigingsborstel uw gezicht effectiever reinigt dan wanneer u met de handen wast, zodat zelfs de vetste huid weer fris en stralend wordt.**

 • SmartClean houdt uw scheerapparaat elke dag als nieuw

  SmartClean houdt uw scheerapparaat elke dag als nieuw

  SmartClean PRO reinigt, smeert, droogt en laadt uw scheerapparaat met één druk op de knop voor optimale prestaties, dag in dag uit. De geavanceerde gebruikersinterface geeft elke stap in de SmartClean-cyclus weer.

 • Gemakkelijk te gebruiken functies dankzij intuïtieve pictogrammen

  Gemakkelijk te gebruiken functies dankzij intuïtieve pictogrammen

  Het intuïtieve display geeft relevante informatie weer voor optimale prestaties van uw scheerapparaat: - batterijniveau-indicator met 3 cijfers (%) - reinigingsindicator - batterij bijna leeg-indicator - indicatie voor scheerhoofden vervangen - reisvergrendelingsindicator

 • 50 minuten draadloos gebruik na 1 uur opladen

  50 minuten draadloos gebruik na 1 uur opladen

  Het geavanceerde oplaadsysteem geeft u twee handige opties: 50 minuten gebruik na slechts 1 uur opladen, of snel opladen voor één volledige scheerbeurt. Alle scheerapparaten van de Shaver series 9000 zijn ontworpen voor uitsluitend draadloos gebruik om uw veiligheid in vochtige omgevingen te garanderen.

 • 2 jaar garantie

  2 jaar garantie

  De Shaver series 9000 met 2 jaar garantie van Philips is ontworpen voor goede prestaties en duurzaamheid, zodat u keer op keer extreem dicht op de huid kunt scheren.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

 • Scheert tot 20% meer haar af - vergeleken met SensoTouch
 • SmartClick-reinigingsborstel - in vergelijking met handmatig reinigen in dezelfde omstandigheden, volgens de resultaten van het externe klinische onderzoek op 30 proefpersonen en binnen 3 uur na het reinigen

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in