NL
EN
1
Koptelefoons

Fidelio

Philips Fidelio

Hoofdtelefoon

  • KA

  Philips Fidelio

  Hoofdtelefoon

  HiFi-geluid in de huiskamer

  Met de Fidelio X2-hoofdtelefoon staat u een authentieke ervaring met voortreffelijk geluid en comfort te wachten, gewoon bij u thuis. Ga helemaal op in de details met de hoofdtelefoon die zo is ontworpen dat hij zich aan u aanpast, voor optimaal luisterplezier. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • HiFi-geluid in de huiskamer

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

HiFi-geluid in de huiskamer

Met de Fidelio X2-hoofdtelefoon staat u een authentieke ervaring met voortreffelijk geluid en comfort te wachten, gewoon bij u thuis. Ga helemaal op in de details met de hoofdtelefoon die zo is ontworpen dat hij zich aan u aanpast, voor optimaal luisterplezier. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Fidelio Hoofdtelefoon

Audio met hoge resolutie, Voor over het oor, Luxe kussens van memory foam X2/00 Soortgelijke producten zoeken

HiFi-geluid in de huiskamer

 • Audio met een hoge resolutie reproduceert muziek in haar puurste vorm

  Audio met een hoge resolutie reproduceert muziek in haar puurste vorm

  Audio met hoge resolutie biedt de beste audioprestaties door originele studiomasteropnamen getrouwer te reproduceren dan CD-formaten van 16 bits/44,1 kHz. Deze compromisloze kwaliteit maakt audio met hoge resolutie de beste optie voor de muziekliefhebber. Fidelio-hoofdtelefoons voldoen aan de strenge normen die worden gesteld voor het kwaliteitsstempel Hi-Res Audio. Of u nu geniet van uw muziekcollectie met hoge resolutie of een traditionelere muziekbron, de hoge frequenties van de Fidelio-hoofdtelefoons helpen u meer uit uw muziek te halen.

 • Krachtige neodymium-drivers van 50 mm voor een breed maar toch nauwkeurig bereik

  Krachtige neodymium-drivers van 50 mm voor een breed maar toch nauwkeurig bereik

  Elke luidspreker is zorgvuldig geselecteerd, afgesteld en getest voordat deze wordt gekoppeld, om het meest gedetailleerde, natuurlijke geluid te garanderen. De drivers van 50 mm maken gebruik van krachtige neodymium-magneten, waarmee ze alle dynamiek in uw muziek reproduceren en voor een uitgekiende balans tussen de kraakheldere bas, transparante mid-range en loepzuivere hoge frequenties zorgen.

 • De akoestische open achterkant zorgt voor een kraakhelder geluid

  De akoestische open achterkant zorgt voor een kraakhelder geluid

  De akoestische open achterkant heft de opbouw van luchtdruk achter de driver op, waardoor het diafragma vrijer kan bewegen, geluidstransparantie wordt verbeterd en aangehouden hoge frequenties vloeiender klinken.

 • Ademende velours kussens helpen druk en warmte verspreiden

  Ademende velours kussens helpen druk en warmte verspreiden

  Het ontwerp van de Philips Fidelio X2 begint met het zorgvuldig uitkiezen van alle materialen, op grond van hun functionaliteit en ergonomisch comfort. Oorkussens van luxueus memory foam zijn gecombineerd met een veloursachtig materiaal van optimale dichtheid en luchtdoorlatendheid om de opbouw van druk en warmte tegen te gaan en voor een langduriger draagcomfort te zorgen.

 • Het bewegingsgestuurde diafragma met meerdere lagen zorgt voor nauwkeurige geluidsweergave

  Het bewegingsgestuurde diafragma met meerdere lagen zorgt voor nauwkeurige geluidsweergave

  Bewegingsgestuurde drivers met meerdere lagen (LMC) hebben een meerlaags polymeerdiafragma dat een laag dempingsgel omvat. Deze lagen vormen een flexibele barrière die, samen met de gel, alle buitensporige frequenties absorbeert en dempt. Dit leidt tot een soepele en egale frequentierespons. Het resultaat is een gebalanceerder, natuurlijker en verfijnder bereik van geluiden met hoge frequenties.

 • Luxueuze oorkussens van memory foam voor langdurig draagcomfort

  Luxueuze oorkussens van memory foam voor langdurig draagcomfort

  Het materiaal dat is gebruikt voor de Fidelio X2 is zorgvuldig geselecteerd om te zorgen voor een langdurig draagcomfort en een uitmuntend geluid. De luxe, ademende oorkussens met memory foam zijn ontworpen voor een optimale ergonomische pasvorm. Het schuimrubber vormt zich niet alleen perfect naar de vorm van uw oor, maar het sluit ook de bastonen in en houdt omgevingsgeluid buiten.

 • Schuine drivers bieden uitstekende pasvorm voor minimale geluidsreflectie

  Schuine drivers bieden uitstekende pasvorm voor minimale geluidsreflectie

  De oorschelpen staan in een hoek van 15 graden, zodat ze op uw oor passen en u een nauwkeurige en onvervalste geluidservaring bieden. Audiosignalen komen rechtstreeks uw oor binnen, waardoor een dynamische en authentieke luisterervaring wordt gecreëerd.

 • Zelfinstellende luchtige verstelband met 3D-gaas voor een uitstekende pasvorm

  Zelfinstellende luchtige verstelband met 3D-gaas voor een uitstekende pasvorm

  De zelfinstellende lichtgewicht hoofdband is gemaakt van een luchtig, fijnmazig 3D-materiaal, dat niet alleen luchtdoorlatend is, maar ook flexibel genoeg voor een perfecte pasvorm - altijd.

 • Speciale kabelbeheerclip voor moeiteloos gebruik

  Speciale kabelbeheerclip voor moeiteloos gebruik
 • Dubbellaagse oorschelpen voor een nauwkeurig geluid

  De dubbellaagse oorschelpen van Philips Fidelio X2 zijn ontworpen om resonantie te verminderen en trillingen te dempen, en u zuiver geluid met ware precisie in al zijn gedetailleerdheid te laten beleven. De solide, gelaagde constructie garandeert duurzaamheid, waardoor de X2 de ideale muzikale partner is voor bij u thuis.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in