1
Audio en video

Universele afstandsbediening

  TV all

  Universele afstandsbediening

  EasyZapper

  Met deze eenvoudige universele afstandsbediening zapt u moeiteloos langs alle kanalen. Het maakt niet uit hoe u de zenders ontvangt (via TV, satelliet, kabel of DVB-T) of van welk merk de apparatuur is.

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

EasyZapper

Met deze eenvoudige universele afstandsbediening zapt u moeiteloos langs alle kanalen. Het maakt niet uit hoe u de zenders ontvangt (via TV, satelliet, kabel of DVB-T) of van welk merk de apparatuur is.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

EasyZapper

Geschikt voor meer dan 800 merken

 • Gebruiksklaar voor Philips-apparatuur

  Als u apparaten van Philips gebruikt, kunt u de universele afstandsbediening onmiddellijk gebruiken. U hoeft niets te programmeren, omdat alle toetsen vooraf zijn geprogrammeerd voor Philips.

 • Zoekt automatisch het merk van uw apparatuur

  Het aan het werk krijgen van een nieuwe afstandsbediening is een simpel geval van de geschiktste code voor uw apparatuur zoeken.

 • Directe toegang tot uw favoriete zenders (4 uit 150)

  Deze afstandsbediening heeft vier toetsen voor favoriete zenders. Onder deze pictogramtoetsen kunt u uw favoriete zenders opslaan. U hoeft alleen maar het transparante plaatje van de toets te verwijderen en te vervangen door een sticker met het zenderpictogram (u kunt kiezen uit 150 beschikbare stickers). U kunt uw favoriete zenders nu direct kiezen.

 • De ergonomische vorm maakt een comfortabele bediening mogelijk

  Dankzij de soepele, ronde vormgeving ligt de afstandsbediening perfect in de hand zodat een natuurlijk en probleemloos gebruik wordt bevorderd. En de afstandsbediening ziet er nog fantastisch uit ook!

 • Met de slimme toetsen voor favorieten kopieert u functies van uw oude afstandsbedieningen

  U kunt 5 favoriete functies van uw bestaande afstandsbediening overnemen door het uitgezonden signaal van de oorspronkelijke afstandsbediening te kopiëren. Als dit favoriete zenders van uzelf of uw kinderen zijn, kunt u de afstandsbediening zelfs blokkeren, zodat andere zenders niet bekeken kunnen worden.

 • Bel de gratis helpdesk voor vragen en ondersteuning

  Als u problemen of vragen hebt over de universele afstandsbediening, of als een functietoets van de originele afstandsbediening niet wordt overgenomen door het uitgebreide, ingebouwde codegeheugen van de afstandsbediening, kunt u zeven dagen per week contact opnemen met de helpdesk.

 • De ideale vervanger voor defecte Philips TV-afstandsbedieningen

  Als u de afstandsbediening van uw Philips TV kwijt bent of als hij defect is, is deze afstandsbediening de ideale vervanger. Hij beschikt over alle Philips TV-functies, inclusief de basisfuncties voor de videorecorders en DVD-spelers van Philips. Aangezien u op de toetsen dezelfde symbolen aantreft als op uw oorspronkelijke afstandsbediening, kunt u snel aan deze afstandsbediening wennen.

 • URC-ondersteuningsservice via de speciale website

  Ondersteuning voor uw specifieke afstandsbediening waarbij en voor alle codes van alle merken is beschikbaar via de URC-website van Philips.

 • U kunt het volgende bedienen: TV & set-top box

  Vervangende 2-in-1-afstandsbediening voor TV en set-top box (satellietontvangers, kabelboxen en digitale terrestrial-televisie). Deze afstandsbediening heeft twee modi, één voor televisie en één voor set-top box (satellietontvangers, kabelboxen en digitale terrestrial-televisie). Nadat u de afstandsbediening hebt ingesteld voor uw type apparaten, kunt u beide apparaten bedienen met deze ene afstandsbediening.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in