NL
EN
1
Audio en video

3D TV-upgradeset

  3D TV-upgradeset

  Ga driedimensionaal met de Philips 3D Ready TV

  Geef thuis films kijken een nieuwe dimensie met de 3D-upgradeset. Met geavanceerde Active 3D-bril en 3D-zender voor een meeslepende 3D-ervaring!

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ga driedimensionaal met de Philips 3D Ready TV

Geef thuis films kijken een nieuwe dimensie met de 3D-upgradeset. Met geavanceerde Active 3D-bril en 3D-zender voor een meeslepende 3D-ervaring!

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Ga driedimensionaal met de Philips 3D Ready TV

Inclusief 3D-upgradeset

 • 2 Active 3D-brillen voor een Full HD 3D-filmervaring

  2 Active 3D-brillen voor een Full HD 3D-filmervaring

  De Philips Full HD 3D-ervaring is gebaseerd op geavanceerde technologie. De Active 3D-technologie maakt gebruik van een draadloze zender die razendsnel de sluiters van de Active 3D-bril opent en sluit, volledig synchroon met wat er op de TV wordt weergegeven. Actiescènes en special effects waren nog nooit zo verbluffend, intens en realistisch.

 • Inclusief software voor de installatie van de 3D-zender.

  Inclusief software voor de installatie van de 3D-zender.

  Inclusief software-update voor de TV voor het installeren van de 3D-zender

 • Full HD 3D TV voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Full HD 3D TV voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Ga in uw eigen huiskamer volledig op in 3D-films met de deze Full HD TV die geschikt is voor 3D. Active 3D maakt gebruik van de nieuwste generaties snel wisselende displays met levensechte diepte en een realistisch beeld in volledige 1080 x 1920 HD-resolutie. Populaire 3D-films op Blu-ray en toekomstige 3D-uitzendingen bieden een breed aanbod van hoge kwaliteit. Met uw TV bent u klaar voor de Full HD 3D-ervaring met de 3D-compatibele Blu-ray-speler of HD-ontvanger. Voeg zoveel 3D-brillen toe als u wilt (uitbreidingsset PTA03) als u met het hele gezin wilt genieten.

 • Eenvoudig te installeren op uw TV

  Sluit de USB-stick aan om de software bij te werken en sluit de 3D-zender aan op de 3D Out-aansluiting van uw TV, en u bent klaar om van 3D-beelden te genieten op uw Philips 3D Ready TV.

 • De 3D-zender communiceert tussen de TV en de 3D-bril*

  De 3D-zender is eenvoudig te installeren en communiceert tussen de TV en uw Active 3D-bril.

 • Om te gebruiken bij uw Philips Full HD 3D Ready TV

  Om te gebruiken bij uw Philips Full HD 3D Ready TV (zie gerelateerde producten voor compatibele TV's)

 • Extra 3D-brillen apart verkrijgbaar

  Als u met het hele gezin van een 3D-ervaring wilt genieten, kunt u extra Active 3D-brillen kopen (uitbreidingsset PTA03 of PTA516).

Alle specificaties bekijken
 • De PTA02 dient niet te worden gebruikt met de 58PFL9955. De PTA03 kan worden gebruikt omdat de TV 58PFL9955 een geïntegreerde 3D-zender heeft.
 • Gezondheidswaarschuwing:
 • als u of uw gezinsleden een voorgeschiedenis hebben van epilepsie of lichtgevoelige aanvallen, raadpleegt u een arts voordat u zichzelf blootstelt aan knipperende lichtbronnen, snel opeenvolgende beelden of 3D-beelden.
 • Om ongemakken als duizeligheid, hoofdpijn en desoriëntatie te voorkomen, raden wij u aan geen 3D-beelden gedurende langere tijd te bekijken. Als u ongemak ervaart, dient u te stoppen met kijken naar 3D-beelden en geen handelingen uit te voeren die gevaarlijk kunnen zijn totdat alle symptomen zijn verdwenen.
 • Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar, omdat hun visuele systeem nog niet volledig is ontwikkeld.
 • Gebruik de 3D-bril niet voor een ander doel dan 3D TV-kijken.
 • VERSTIKKINGSGEVAAR: laat kinderen jonger dan 3 jaar niet met de 3D-brillen spelen. Ze kunnen stikken in de batterijklep of de batterij.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in