NL
EN
1
Home Audio

Digitale A/V-receiver

  Digitale A/V-receiver

  Alles horen

  Speelt u met de gedachte om uw DVD-speler, DVD-recorder en zelfs uw videorecorder op te nemen in een compleet home entertainment-systeem? Sluit ze gewoon aan op dit stijlvolle digitale receiversysteem en u kunt volledig opgaan in uw films en muziek.

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Alles horen

 • DTS, Dolby Digital en Pro Logic II Surround Sound

  DTS, Dolby Digital en Pro Logic II Surround Sound

  Een ingebouwde DTS- en Dolby Digital-decoder zorgt ervoor dat er geen externe decoder meer nodig is door alle zes kanalen met audio-informatie te verwerken. Zo kunt u genieten van een Surround Sound-ervaring en een buitengewoon natuurlijk gevoel van sfeer en dynamisch realisme. Dolby ProLogic II biedt u vijf kanalen met Surround-verwerking vanaf elke stereobron.

 • Ingebouwde FM/MW-tuner

  Ingebouwde FM/MW-tuner
 • Geavanceerde Class D Amplifier™ voor een compact en krachtig geluid

  In het geval van perfecte audio is er geen ruimte voor vervorming. Digitale versterkers produceren veel minder energie dan analoge standaardversterkers, en zorgen zo voor kleinere set enclosures. Philips Class D Amplifiers™ zorgen voor een drastisch verbeterde geluidskwaliteit ten opzichte van de digitale versterkers die door de concurrentie worden gebruikt, omdat ze zijn ontworpen om EMI (Electro Magnetic Interference) te beheersen en verlagen. Bovendien gebruiken de Class D Amplifiers™ een gesloten lusontwerp dat vervorming en het verlies van audiokwaliteit onderdrukt. Het algehele resultaat is een verbeterde audioprestatie uit een veel kleiner pakket.

 • Kegelvormige dome-tweeters voor beter SACD-geluid

  Kegelvormige dome-tweeters verbeteren het SACD-geluid op de hoogste frequenties door elke nuance en verbuiging van het geluid vast te leggen met een buitengewoon licht en stug membraan gemaakt van LEXAR. Met dit membraan kunnen de tweeters een hoger audiofrequentiebereik afgeven. De speciale kegelvorm van de reflectorschotel zorgt voor een grotere geluidsweergave van de hogere frequenties. Dit heeft superduidelijke en kraakheldere hoge tonen tot gevolg en een over het algemeen meer gebalanceerde geluidsperceptie.

 • 6-kanaals analoge ingang voor een directe verbinding

  Via de 6-kanaals analoge ingang op de ontvanger kunt u de analoge uitgang van de meerkanaals DVD/SACD-speler direct aansluiten op de ontvanger.

 • Digitale coaxiale en optische ingangen

  Digitale coaxiale en optische ingangen op de ontvanger vormen digitale audio-ingangen van de allerhoogste kwaliteit. Met één kabel kunt u Dolby Digital, MPEG2, PCM en DTS van de AV-apparatuur digitaal overzetten naar de ontvanger.

 • Gemakkelijk te installeren home entertainment-systeem

  Philips biedt u een snelstartgids waarmee u uw systeem snel kunt installeren. Duidelijke, gekleurde afbeeldingen leiden u door de basisstappen voor het maken van een aansluiting en het verkrijgen van beeld en geluid. Deze basisstappen worden duidelijk uitgelegd op een blad in de doos en zorgen voor een snelle en eenvoudige installatie.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in