NL
EN
1
Home Audio

Hifisysteem met componentontwerp

  Hifisysteem met componentontwerp

  Natuurlijk, levensecht geluid

  De tweeter aan de bovenkant zorgt ervoor dat uw favorieten natuurlijk klinken. Of u nu uw iPod/iPhone/iPad aan het afspelen en opladen bent of aan het luisteren naar DAB+-radio, dit Philips DCB8000/10-HiFi-systeem van aluminium biedt een geweldige ervaring. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • Natuurlijk, levensecht geluid

  Play Pause
 • Natuurlijk, levensecht geluid

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Natuurlijk, levensecht geluid

De tweeter aan de bovenkant zorgt ervoor dat uw favorieten natuurlijk klinken. Of u nu uw iPod/iPhone/iPad aan het afspelen en opladen bent of aan het luisteren naar DAB+-radio, dit Philips DCB8000/10-HiFi-systeem van aluminium biedt een geweldige ervaring. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Harmony Hifisysteem met componentontwerp

Dock voor iPod/iPhone/iPad, DAB+ DCB8000/10 Soortgelijke producten zoeken

Natuurlijk, levensecht geluid

Bezeten van muziek

 • ClariSound voor kristalhelder geluid met levensechte details

  ClariSound voor kristalhelder geluid met levensechte details

  ClariSound blaast uw favoriete muziek nieuw leven in door een kristalhelder en gedetailleerd geluid, vol warmte en structuur. De tweeter aan de bovenkant zorgt voor een dieper, ontzettend helder geluid en de superefficiënte kegelvormige woofer van glasvezel zorgt voor een breed geluid dat iedere kamer kan vullen. Dankzij de innovatieve baspoorttechnologie van Philips is de pure geluidskwaliteit in evenwicht met het diepe en gedefinieerde basgeluid. Een zachte dome garandeert een levensechte weergave van stemmen en instrumenten, zodat u kunt genieten van alle dynamische en gevoelige nuances van de originele opname.

 • Vergulde luidsprekeraansluiting voor een volmaakte signaaltransmissie

  Vergulde luidsprekeraansluiting voor een volmaakte signaaltransmissie

  De vergulde luidsprekeraansluiting zorgt voor een betere transmissie van het audiosignaal dan traditionele click-fit aansluitingen. De aansluiting vermindert ook het verlies van elektrische signalen die van de versterker naar de luidsprekerkast worden geleid. Hierdoor ontstaat een zo optimaal mogelijk geluid.

 • Totaal uitgangsvermogen van 160 W RMS

  Totaal uitgangsvermogen van 160 W RMS

  RMS betekent Root Mean Square, een meeteenheid voor het audiovermogen, of eigenlijk het elektrisch vermogen dat wordt overgedragen van een audioversterker of een luidspreker. RMS wordt gemeten in watt. De hoeveelheid elektrisch vermogen die wordt geleverd aan de luidspreker en de gevoeligheid van de luidspreker bepalen hoeveel geluidsvermogen er wordt gegenereerd. Eenvoudig gezegd komt het erop neer dat versterkers worden beperkt door de elektrische energie die ze kunnen versterken en luidsprekers door de hoeveelheid elektrische energie die ze kunnen omzetten in geluidsenergie zonder het audiosignaal te vervormen. Hoe hoger het wattage, hoe beter het geluidsvermogen van de luidspreker.

 • Aluminium behuizing voor een luxe uitstraling

  Aluminium behuizing voor een luxe uitstraling

  De lichte alumimium gegoten behuizing is bestand tegen hoge temperaturen en is zeer stevig, robuust en roestbestendig.

 • Compatibel met DAB en FM voor een complete radio-ervaring

  Compatibel met DAB en FM voor een complete radio-ervaring

  DAB-radio (Digital Audio Broadcasting) is, naast FM-transmissie, een nieuwe manier van radio uitzenden via een netwerk van terrestrial zenders. De luisteraar heeft meer keuze en informatie en geniet van een heldere, kraakvrije geluidskwaliteit. Met deze technologie richt de ontvanger zich op het sterkste signaal dat hij kan vinden. Met DAB-zenderstations hoeft u geen frequenties te onthouden; het toestel wordt afgestemd op de zendernaam, zodat er onderweg ook niet opnieuw hoeft te worden afgestemd.

 • MP3 Link voor het afspelen van draagbare muziek

  MP3 Link voor het afspelen van draagbare muziek

  Met MP3 Link-connectiviteit kunt u MP3-bestanden direct vanaf draagbare mediaspelers afspelen. Zo kunt u genieten van uw favoriete muziek in de superieure geluidskwaliteit die het audiosysteem levert. MP3 Link is bovendien zeer handig omdat u uw draagbare MP3-speler alleen maar op het audiosysteem hoeft aan te sluiten.

 • Afspelen en opladen van uw iPod/iPhone/iPad via de USB-aansluiting

  Afspelen en opladen van uw iPod/iPhone/iPad via de USB-aansluiting

  Luister naar uw favoriete MP3-muziek terwijl u uw iPod/iPhone/iPad oplaadt! U kunt uw draagbare apparaat rechtstreeks aansluiten op het Philips-systeem om volop van uw favoriete muziek te genieten terwijl uw iPod/iPhone/iPad wordt opgeladen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat de batterij van uw draagbare speler leeg raakt. Zodra u het draagbare apparaat in het entertainmentsysteem met oplaadstation plaatst, wordt het automatisch opgeladen.

 • MP3/WMA-CD, CD en CD-RW afspelen

  MP3/WMA-CD, CD en CD-RW afspelen

  Met audiocompressietechnologie kunnen grote digitale muziekbestanden tot 10 keer worden verkleind zonder dat de geluidskwaliteit drastisch verslechtert. MP3 en WMA zijn twee compressieformaten waarmee u een wereld aan muziek kunt afspelen op uw Philips-speler. Download MP3- of WMA-nummers vanaf legale muziekwebsites op internet of rip uw audio-CD's naar MP3- of WMA-bestanden en breng deze over naar uw speler.

 • Directe weergave van MP3/WMA-muziek vanaf USB

  Directe weergave van MP3/WMA-muziek vanaf USB

  Met de directe weergaven vanaf USB sluit u uw USB-apparaat gewoon aan op de USB-poort van uw Philips-apparaat om uw digitale muziek rechtstreeks vanaf het Philips-apparaat af te spelen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in