LCD-monitor

  LCD-monitor

  Gebruiksvriendelijk USB-display

  Deze Philips-USB-monitor is ideaal voor gebruik in een mobiele klinische omgeving waar netspanning niet altijd even gemakkelijk voorhanden is. Eenvoudig aansluiten met een enkele USB-kabel vanaf uw notebook voor het leveren van video en voeding. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LCD-monitor

Klinisch beoordelingsdisplay, 54, 6 cm (21, 5") C221S3UCW/00 Soortgelijke producten zoeken

Gebruiksvriendelijk USB-display

ideaal voor gebruik in een klinische omgeving

 • Antibacteriële behuizing voorkomt bacterievorming

  Antibacteriële behuizing voorkomt bacterievorming

  Bacteriën zijn een steeds groter probleem in ziekenhuizen en klinische omgevingen wereldwijd vanwege de gevaarlijke infecties die ze kunnen veroorzaken. De klinische beoordelingsdisplays van Philips bevatten antimicrobiële stoffen in de behuizing die voldoen aan JIS Z2801. Bescherm de gezondheid van uw patiënten en van uzelf met deze beschermende laag die de groei afremt van de meest voorkomende micro-organismen, zoals 'Stafylokok aureus (gastro-enteritis)', 'Escherichia coli (E-coli)' en 'Klebsiella (Longontsteking)'.

 • Stroomvoorziening voor medische omgevingen met lage emissie voor extra veiligheid

  Algemene veiligheid, essentiële prestaties en betrouwbaarheid zijn essentiële vereisten in een professionele klinische omgeving. In tegenstelling tot standaarddisplays bevatten klinische beoordelingsdisplays van Philips speciale stroomvoorzieningen voor medische omgevingen om aan deze vereisten te voldoen. Ze voldoen aan de EN/IEC 60601-1-norm voor algemene veiligheid en essentiële prestaties. Daarnaast voldoen ze ook aan de secundaire EN/IEC 60601-1-2-norm voor elektromagnetische tests en compatibiliteit in medische omgevingen. In veel landen, ziekenhuizen en klinieken zijn deze normen verplicht.

 • Direct aan, dankzij LED-technologie

  Witte LED's zijn Solid State-apparaten die sneller op volle sterkte licht geven, waardoor ze snel klaar zijn voor gebruik. LED's bevatten geen kwik en kunnen dus milieuvriendelijk worden weggegooid en gerecycled. Met LED's kan LCD-achtergrondverlichting makkelijker worden gedimd, waardoor de contrastverhouding super hoog is. Dankzij de consistente helderheid op het scherm leveren de LED's een fantastisch nauwkeurige kleurweergave.

 • Enkele USB 2.0-laptopaansluiting voor voeding en video

  De Philips USB-monitor kan afbeeldingen weergeven en ontvangt voeding rechtstreeks via de USB-poorten van uw laptop met een USB-kabel. Extra voedings- of videokabels zijn niet nodig; de USB-kabel tussen uw laptop en de monitor volstaat.

 • Hoogte-instelling van 70 mm voor de ideale zitpositie

  De Compact Ergo Base is een gebruiksvriendelijke monitorvoet van Philips met kantel-, zwenk- en hoogteverstellingsfuncties waarmee iedere gebruiker de monitor kan verstellen voor een optimaal kijkcomfort en maximale efficiëntie.

 • Kantel- en zwenkfunctie voor de ideale kijkhoek

  Door het kantel- en zwenkmechanisme beweegt de monitor onafhankelijk van de basis naar voor of achter.

Alle specificaties bekijken
 • Opmerking: dit display is niet gecertificeerd voor gebruik nabij patiënten. Gebruik voor primaire diagnostiek is de verantwoordelijkheid van de ziekenhuis- of kliniekmedewerker.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in