1
Producten

Saeco PicoBaristo Volautomatische espressomachine

10 dranken, Geïntegreerde melkbeker, Zilverkleurige voorzijde, AquaClean SM5471/10

Problemen oplossen

De Saeco PicoBaristo-espressomachine ontkalken

Wij adviseren je de Saeco PicoBaristo-espressomachine regelmatig te ontkalken voor heerlijke koffie met de juiste temperatuur. Bekijk deze video om je Saeco PicoBaristo-espressomachines te ontkalken.

Gebruik de juiste ontkalker

Gebruik alleen de Philips-ontkalker. Als je geen Philips-ontkalker gebruikt, komt je garantie te vervallen. Je kunt de Saeco-ontkalker kopen via www.saeco.com/care.

OPMERKING: Gebruik nooit een ontkalker op basis van zuur, zoals azijn.

Play Pause

Start de ontkalkingscyclus

Er verschijnt een melding op je Saeco Picobaristo Deluxe wanneer het tijd is om je espressomachine te ontkalken Als je de ontkalkingsprocedure handmatig wilt starten, druk je op de Clean-knop en selecteer je 'Ontkalken'. Bekijk de video voor uitgebreide instructies.

Play Pause

Vervang het AquaClean-filter na het ontkalken

Wij adviseren je het AquaClean-filter te vervangen na het ontkalken van je Saeco-espressomachine.

Ontkalkingsinstructies - spoelcyclus stappen 9-13

9) Verwijder het waterreservoir en spoel het schoon. Vul het waterreservoir met schoon water tot de niveauaanduiding Calc Clean. Plaats het waterreservoir terug. Bevestig met OK.

10) Verwijder en spoel de kom, plaats deze terug onder de koffietuit en het stoompijpje. Bevestig met OK. Voor espressomachine met melkbeker: Vul de helft van de melkbeker met vers water. Plaats en open de melkdoseertuit. Leeg de kom en plaats deze terug. Bevestig met OK.

11) De spoelcyclus begint. Het display geeft ontkalken fase 2/2 weer. Dit duurt ongeveer 3 minuten.

12) Wacht tot er geen water meer uit de machine komt. De ontkalkingsprocedure is voltooid wanneer het OK-vinkje en ontkalken voltooid verschijnt op het display. Opmerking: Als het waterreservoir niet is gevuld tot het Calc-Clean-niveau, kan het zijn dat er nog een spoelcyclus nodig is.

13) Druk op de knop OK om het ontkalken te beëindigen. De machine wordt automatisch opgewarmd en voert een automatische spoelcyclus uit.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: SM5471/10 , SM5470/10 , SM5473/10 , SM5479/10 , SM5478/10 , HD8925/01 , HD8924/01 , HD8927/01 , CA6700/96 , CA6700/00 , CA6701/00 , CA6702/00 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.