1
Producten

Philips Health grill HD4407/20 2000 W Ribbed plate 3 grill positions

HD4407/20

Problemen oplossen

Hoe gebruik ik de digitale timer op mijn Philips-grill?

Met de digitale timer op uw Philips-gezondheidsgrill kunt u de bereidingstijd van uw gerechten precies instellen dankzij een signaal dat aangeeft wanneer de grilltijd is verstreken.

Wat is de perfecte grilltijd?

De dikte (van bijv. vlees), de bereidingstemperatuur en uw eigen smaak spelen allemaal een rol in de grilltijd. Bekijk de tabel in de handleiding voor suggesties en maak gebruik van de aanduidingen op uw Philips-gezondheidsgrill.

Hoe werkt het?

1) Druk op de timerknop om de grilltijd in minuten in te stellen. De ingestelde tijd verschijnt op het display. Als u de tijd sneller wilt instellen, houdt u de knop ingedrukt.

2) Laat de knop los als de gewenste grilltijd is bereikt. De maximale tijd die kan worden ingesteld is 99 minuten. Drie seconden nadat u de timer hebt ingesteld, begint deze af te tellen. Tijdens het aftellen knippert de resterende grilltijd op het display. De laatste minuut wordt in seconden weergegeven.

Opmerking: Als u de ingestelde tijd wilt wissen, houdt u de timerknop 3 seconden ingedrukt totdat ‘00’ wordt weergegeven.

3) Wanneer de tijd verstreken is, hoort u een signaal. Na 10 seconden wordt het signaal herhaald. Druk op de timerknop om het signaal te beëindigen, maar schakel de grill niet uit.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: HD4407/20 , HD4407/50 .

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.