NL
EN
1
Home Audio

Wekker

  Trilalarm met twee niveaus

  Word stralend wakker met deze slanke Philips-wekker. Stel het trilalarm of de zoemer in en begin de dag op uw manier. Bevestig de wekker met de clip aan uw kussen of gebruik de standaard en plaats hem op uw nachtkastje. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Trilalarm met twee niveaus

Word stralend wakker met deze slanke Philips-wekker. Stel het trilalarm of de zoemer in en begin de dag op uw manier. Bevestig de wekker met de clip aan uw kussen of gebruik de standaard en plaats hem op uw nachtkastje. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Trilalarm met twee niveaus

 • De batterij-indicatie houdt u op de hoogte van het batterijniveau

  De batterij-indicatie houdt u op de hoogte van het batterijniveau

  Wanneer de batterij bijna leeg is, gaat de batterij-indicatie branden.

 • Alarmherhaling met snoozetijd

  Alarmherhaling met snoozetijd

  Dankzij de functie voor alarmherhaling (snooze) van de Philips klokradio hoeft u nooit meer bang te zijn dat u zich verslaapt. Als u nog even wilt dommelen wanneer de wekker gaat, drukt u gewoon één keer op de knop Alarm herhalen en draait u zich nog eens om. Negen minuten later gaat de wekker opnieuw. U kunt de knop Alarm herhalen zo vaak gebruiken als u maar wilt. De wekker blijft om de negen minuten gaan tot u deze echt uitschakelt.

 • Ingebouwd trilalarm voor discreet en zacht wakker worden

  Word rustig wakker dankzij de zachte trillingen van deze functie. Schuif eenvoudig de alarmtypeknop naar trilmodus, en op de ingestelde tijd worden trillingen voortgebracht om u te wekken. De impulsen zijn gelokaliseerd zodat ze u en niet uw partner wekken. Aangezien de ene persoon eenvoudiger wakker wordt dan de andere zijn twee trilniveaus beschikbaar. Maar zelfs op het hogere niveau, stuurt de wekker alleen trillingen naar u en niet naar uw partner. Zware slapers kunnen een zoemtoon kiezen als extra alarm, zodat zij er zeker van zijn dat ze hun dag op tijd beginnen.

 • Handige clip voor bevestiging aan uw kussen

  Ga rustig slapen. Deze Philips wekker heeft een optionele clip waarmee u hem handig aan uw kussensloop kunt bevestigen. Zo weet u zeker dat u de wekker eenvoudig kunt vinden en dat hij 's nachts of wanneer hij begint te trillen niet van het bed valt. Als u dat liever hebt, kunt u de clip vervangen door uw eigen koord. Rijg eenvoudig het koord door het gat op de wekker.

 • Slank, plat ontwerp voor comfortabele plaatsing onder uw kussen.

  Deze wekker is ontworpen om onder uw kussen te liggen, hij is niet alleen ultra slank maar hij heeft ook geen scherpe hoeken of uitsteeksels. De knoppen zijn gelijk aan de oppervlakte en de standaard is weg te vouwen in de achterkant. U voelt deze wekker nauwelijks onder kussen en kunt comfortabel slapen zo lang u dat wilt.

 • Uitklapstandaard voor flexibele plaatsing op een nachtkastje

  Deze wekker heeft een ingebouwde standaard, voor uiterst flexibel gebruik. Als u hem op een nachtkastje plaatst, helt de wekker iets naar voren voor een stevige positie en een goede zichtbaarheid. Dankzij een grip op de standaard klapt u hem eenvoudig uit. De rubberen pootjes zorgen ervoor dat de wekker niet wegglijdt. De standaard wordt teruggeklapt in de achterkant van de wekker, zodat u hem in een handomdraai onder het kussen kunt leggen.

 • Gebruik een zoemer als back-upalarm

  Behalve de trilmodus is deze wekker ook uitgerust met een zoemer, zodat u kunt kiezen hoe u gewekt wilt worden. U kunt alleen de zoemer gebruiken, alleen trillingen of beide. Zware slapers zullen geruster slapen als ze zowel de trilfunctie als de zoemer instellen.

 • Op een prettige manier wakker worden met zachte trillingen

  Word natuurlijk wakker met Philips. Deze wekker trilt om u te wekken, hij begint zacht en trilt steeds harder. Dankzij de kleine trillingen wordt u op een natuurlijke manier wakker, zonder het harde geluid van een wekker. Natuurlijk ontwaken betekent ook dat u meer energie hebt om van de nieuwe dag een schitterende dag te maken.

 • Werkt op batterijen voor een eenvoudige plaatsing en draagbaarheid

  Werkt eenvoudig op batterijen (twee AA-batterijen) voor optimale draagbaarheid en plaatsing.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in