1

Webcam

  -{discount-percentage}%

  Alles delen via de webcam

  De Skype-certificering staat garant voor hoogwaardige videobeelden en geluidskwaliteit. Een werkelijke resolutie van 1,3 megapixel en een Philips-multimediaheadset bieden maximale functionaliteit en optimaal gebruiksgemak. En het wordt allemaal nog leuker dankzij verwisselbare achtergronden. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Alles delen via de webcam

De Skype-certificering staat garant voor hoogwaardige videobeelden en geluidskwaliteit. Een werkelijke resolutie van 1,3 megapixel en een Philips-multimediaheadset bieden maximale functionaliteit en optimaal gebruiksgemak. En het wordt allemaal nog leuker dankzij verwisselbare achtergronden. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Alles delen via de webcam

Onvergetelijke momenten

 • De achtergrond veranderen

  De achtergrond veranderen

  Vervang de echte achtergrond en laat uw vrienden geloven dat u ergens anders bent! U kunt gewoon rondlopen en chatten zoals normaal, terwijl de software de achtergrond automatisch aanpast. U kunt kiezen uit 15 geweldige achtergronden of uw eigen favoriete achtergrond uploaden en projecteren.

 • Een persoonlijk logo aan uw webcasts toevoegen

  Een persoonlijk logo aan uw webcasts toevoegen

  U kunt uw webcasts of blogs een persoonlijk tintje geven door uw eigen logo toe te voegen. Met deze speciale software kunt u in elke hoek van streaming video een kleine afbeelding invoegen, net als het logo van een TV-kanaal op uw televisie.

 • Levensechte resolutie van 1,3 megapixels (geïnterpol.) voor geweldige beeldkwaliteit

  U mist niets met een levensechte videoresolutie van 1,3 megapixels. Geweldige bewegende beelden van hoge kwaliteit en rustgevend voor de ogen.

 • Meer details met (geïnterpol.) fotoresolutie van 8 megapixels

  Uw webcam biedt meer details met (geïnterpol.) fotoresolutie van 8 megapixels. Dit is hoog genoeg voor het afdrukken van afbeeldingen met hoge resolutie op posterformaat.

 • Natuurgetrouwe ervaring dankzij video van 60 frames per seconde

  Geniet van natuurlijke, full-motion video met 60 frames per seconde. Dit is ideaal om te videochatten met vrienden of voor hoogwaardige huisbewaking.

 • 5x digital zoom voor superieure close-ups

  Zoom in en uit om het perfecte frame te krijgen voor welk beeld dan ook. U bedient de zoom volledig via de interface op het scherm terwijl u naar het beeld kijkt. Op deze manier kunt u het beeld perfect aanpassen.

 • Er passen meer personen in het videoframe dankzij de groothoeklens

  De hoogwaardige glazen groothoeklens biedt een groter gezichtsveld. De groothoeklens werkt op dezelfde manier als een groothoeklens voor foto's. Er passen meer personen in het videoframe zonder verlies van beeldkwaliteit.

 • Gezichtstracking volgt uw gezicht automatisch

  De geavanceerde camerasoftware detecteert uw gezicht automatisch en beweegt de lens in uw richting. U blijft in het midden van het beeld, ook al beweegt u tijdens een videogesprek. Dat geeft u de vrijheid om op natuurlijke wijze gesprekken te voeren.

 • Skype-gecertificeerd

  Deze webcam is gecertificeerd door Skype. U bent dus verzekerd van beeld en geluid van een hoge kwaliteit, gratis bellen en instant messaging met wie u wilt, over de hele wereld.

 • Geluid van hoge kwaliteit dankzij de ingebouwde richtinggevoelige microfoon

  Geniet van geluid van hoge kwaliteit dankzij de ingebouwde richtinggevoelige microfoon. Voer op natuurlijke en vrije wijze gesprekken of voeg geluid toe aan een videoclipopname.

 • Ruisonderdrukking voor betere, heldere spraak

  Deze hoogstaande ruisonderdrukkingstechnologie onderdrukt achtergrondgeluid en verbetert de helderheid van spraak, in zowel een rustige als rumoerige omgeving.

 • Multimediaheadset en hoofdmicrofoon voor de beste geluidskwaliteit

  Uw webcam wordt geleverd met een Philips-multimediaheadset. Dankzij de hoofdmicrofoon bent u verzekerd van optimale geluidskwaliteit en draagcomfort.

 • Leuke frames en effecten

  Chatten wordt nog leuker als u onverwachte effecten toevoegt. Verras uw vrienden door tijdens het chatten een van de tien themaframes als omlijsting voor uw gezicht te kiezen. Of gebruik de speciale effecten waardoor uw foto een negatief wordt, reliëf krijgt of zelfs wordt vervormd.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in