NL
EN
1
Audio en video

Active 3D-bril

  Active 3D-bril

  3D Max home cinema-beleving

  Geniet op een compleet nieuwe manier van 3D-films, games en sport met een 3D Max-bril. Philips maakt gebruik van de nieuwste Active 3D-technologie voor een meeslepende Full HD 3D-beleving. Geniet van een ultieme 3D-resolutie en beleef de actie! Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

3D Max home cinema-beleving

Geniet op een compleet nieuwe manier van 3D-films, games en sport met een 3D Max-bril. Philips maakt gebruik van de nieuwste Active 3D-technologie voor een meeslepende Full HD 3D-beleving. Geniet van een ultieme 3D-resolutie en beleef de actie! Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

3D Max home cinema-beleving

Full HD 3D voor het hoogste kijkgenot

 • Active 3D Max-technologie voor een Full HD 3D-ervaring

  Active 3D Max-technologie voor een Full HD 3D-ervaring

  Ga volledig op in 3D-films in uw eigen huiskamer met de 3D Max. Geniet van een levensechte en verbluffende Full HD-resolutie dankzij de combinatie van de ultrasnelle weergave en de Active Shutter-bril. Met deze 3D Max-bril en uw 3D Max-TV kunt u nu echte 3D-TV beleven.

 • Unieke 3D Max-gamemodus voor twee spelers op volledig scherm

  Unieke 3D Max-gamemodus voor twee spelers op volledig scherm

  Met deze 3D Max Active-bril biedt uw TV twee spelers de ultieme game-ervaring op volledig scherm. In 2D-games voor twee spelers ziet iedere speler zijn of haar acties meestal op de helft van het scherm. Dankzij de 3D-technologie kunnen alle spelers tegelijkertijd op volledig scherm spelen, met één druk op een knop op de bril.

 • Geniet van 3D op Philips 3D Max en Full HD 3D Ready TV's

  Met deze Active 3D-bril beleeft u Full HD 3D, zowel op alle 3D Max TV's als op oudere Full HD 3D Ready TV's.

 • Verstelbare neussteun voor een optimaal persoonlijk comfort

  De neussteuntjes van deze 3D-brillen kunnen voor elke neus passend worden gemaakt. Zelfs als u al een bril draagt, bent u verzekerd van een persoonlijk kijkcomfort.

 • Flexibel en licht ontwerp voor maximaal draagcomfort

  Dankzij een lichtgewicht ontwerp en de flexibele materialen zit deze bril zo prettig, dat u bijna niet merkt dat u 'm op hebt.

 • Beschermend etui om uw bril veilig op te bergen

  Een beschermend etui wordt meegeleverd waarin u uw bril snel en handig kunt opbergen als u deze niet gebruikt.

 • Oplaadbare Active 3D-bril

  Met deze Active 3D-bril hoeft u nooit meer batterijen te vervangen of te verwijderen. Via USB laadt u de bril weer op, zodat u nooit midden in een 3D-ervaring hoeft te stoppen.

Alle specificaties bekijken
 • Gezondheidswaarschuwing:
 • als u of uw gezinsleden een voorgeschiedenis hebben van epilepsie of lichtgevoelige aanvallen, raadpleegt u een arts voordat u zichzelf blootstelt aan knipperende lichtbronnen, snel opeenvolgende beelden of 3D-beelden.
 • Om ongemakken als duizeligheid, hoofdpijn en desoriëntatie te voorkomen, raden wij u aan geen 3D-beelden gedurende langere tijd te bekijken. Als u ongemak ervaart, dient u te stoppen met kijken naar 3D-beelden en geen handelingen uit te voeren die gevaarlijk kunnen zijn totdat alle symptomen zijn verdwenen.
 • Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar, omdat hun visuele systeem nog niet volledig is ontwikkeld.
 • Gebruik de 3D-bril niet voor een ander doel dan 3D TV-kijken.
 • VERSTIKKINGSGEVAAR: laat kinderen jonger dan 3 jaar niet met de 3D-brillen spelen. Ze kunnen stikken in de batterijklep of de batterij.
 • 3D Max-games voor twee spelers wordt alleen ondersteund door 3D Max TV's met het volgende toesteltype: 58pfl9956, 46pfl9706, 37pfl9606, 52pfl9606, 46pfl8686, 40pfl8606, 46pfl8606, _pfl5507 (Eu), _pfl7007 (Eu), _pfl8007 (Eu), _pfl9x07

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in