NL
EN
1
Home Audio

Draadloos Micro HiFi-systeem

  Draadloos Micro HiFi-systeem

  Geef uw muziek de vrijheid

  Uw favoriete muziek, zuiverder en krachtiger dan ooit. De 160 GB all-in-one MCi500H kan muziek overzetten vanaf de PC of afspelen via internetnetradio, vanaf de harde schijf of een plug-and-play USB-apparaat. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • Geef uw muziek de vrijheid

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Geef uw muziek de vrijheid

Uw favoriete muziek, zuiverder en krachtiger dan ooit. De 160 GB all-in-one MCi500H kan muziek overzetten vanaf de PC of afspelen via internetnetradio, vanaf de harde schijf of een plug-and-play USB-apparaat. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Streamium Draadloos Micro HiFi-systeem

160 GB/2000 CD's, Gratis internetradio, 2 x 50 W MCI500H/12 Soortgelijke producten zoeken

Geef uw muziek de vrijheid

Al uw muziek draadloos beluisteren op één systeem

 • Alfanumerieke zoekmogelijkheid met de afstandsbediening

  Alfanumerieke zoekmogelijkheid met de afstandsbediening

  Via de alfanumerieke zoekfunctie op het toetsenblok van de afstandsbediening vindt u vliegensvlug al uw favoriete artiesten, nummers en albums. Druk gewoon op 'Search' op de afstandsbediening en voer de eerste paar letters van de naam van het nummer, de artiest of het album in. Het item dat het beste aansluit op uw invoer wordt onmiddellijk weergegeven, dus u verspilt geen tijd met het regel voor regel doorzoeken van uw verzameling of afspeellijst.

 • Breid uw systeem uit door maximaal 5 Wi-Fi-stations toe te voegen

  Breid uw systeem uit door maximaal 5 Wi-Fi-stations toe te voegen

  Vul elke gewenste kamer of alle kamers in huis met al uw muziek. Geen kabels, snoeren of problemen en zeker geen ruzies meer met uw gezinsleden over de muziekkeuze. U kunt uw muziek niet alleen opslaan op en afspelen vanaf het draadloze Streamium Music Center, maar u kunt ook één of meerdere tracks naar maximaal 5 Streamium-stations in uw huis streamen. Het is heel eenvoudig met de ingebouwde, innovatieve functies, zoals My Room, My Music en Music Broadcast. Geef uw muziek de vrijheid zodat u er overal in huis van kunt genieten.

 • 2 x 50 W RMS HiFi-geluid met Klasse "D" digitale versterker

  2 x 50 W RMS HiFi-geluid met Klasse "D" digitale versterker

  Vul de kamer met uw favoriete muziek met een totaal uitgangsvermogen van 2 x 50 W RMS en een Klasse "D" digitale versterker. De versterker zet een analoog signaal om in een digitaal signaal en versterkt dit signaal. Daarna wordt het signaal door een demodulatiefilter gevoerd. Het eindresultaat is een versterkt digitaal signaal met alle voordelen van digitale audio, waaronder een betere geluidskwaliteit. Bovendien heeft deze versterker een efficiëntie van meer dan 90% vergeleken met een traditionele AB-versterker, wat betekent dat u een krachtige versterker krijgt met een bescheiden ecologische voetafdruk.

 • Eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface met weergave van CD-hoezen

  Eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface met weergave van CD-hoezen

  De eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface van de GoGear werkt via een geavanceerde navigatietechnologie. Hierdoor kunt u niet alleen snel en soepel navigeren, maar geniet u ook van een multimedia-ervaring die u zonder problemen kunt bedienen. Slimme functies maken uw ervaring completer, zoals de functie Album Art, waarmee albumafbeeldingen worden weergegeven die in de muziekbestanden zijn geïntegreerd. Het wordt weer net als vroeger, toen u de hoes van een CD of LP bekeek terwijl u naar de muziek luisterde.

 • Harde schijf van 160 GB voor de opslag van maximaal 2000 CD's

  Harde schijf van 160 GB voor de opslag van maximaal 2000 CD's

  De harde schijf van 160 GB biedt u een grote capaciteit om uw digitale muziekbestanden op te slaan. Er is ruimte voor maximaal 2000 audio-CD's. Zo bespaart u ruimte, kunt u uw muziekcollectie slim beheren en hebt u eenvoudig toegang tot uw muziek - dit alles op één plaats.

 • Duizenden gratis internetradiozenders

  Duizenden gratis internetradiozenders

  Met Streamium profiteert u van duizenden gratis internetradiozenders. Nu kunt u luisteren naar allerlei soorten muziek van over de hele wereld. Maak via uw Streamium verbinding met internet en luister naar uw favoriete onlineprogramma's op uw audiosysteem zonder dat uw PC hoeft te zijn ingeschakeld.

 • Blader door uw collectie op album, artiest, genre en track

  Laad uw muziekverzameling op de ingebouwde harde schijf op het draadloze Streamium Micro HiFi-systeem of op uw PC om op elk moment van uw favoriete nummers te genieten. Het systeem opent uw muziekinhoud met Windows Media Player (WMP) via de ingebouwde UPnP-server. Hierna kunt u het systeem gebruiken om eenvoudig door uw hele muziekinhoud te bladeren op album, artiest, genre of nummer.

 • HiFi-dome-tweeters en 13,3 cm (5,25") woofers

  Het draadloze Streamium Micro HiFi-systeem gebruikt HiFi-omvormers van topkwaliteit. De zachte dome-tweeterunit van 1 inch is van pure zijde en laat elk muziekdetail en elke nuance horen zonder dat het te hard of te doordringend wordt. De even indrukwekkende mid range-woofer van 5,25 inch bestaat uit een optimale papieren kegel die zowel licht als stug is, maar toch vloeiend overloopt en een vlakke frequentierespons behoudt van maximaal 4 kHz. Door deze combinatie klinken de stemmen zeer natuurlijk en zuiver onder begeleiding van een krachtige en dynamische bas.

 • Muziek overbrengen van uw PC door middel van slepen en neerzetten

  Met de Wireless Audio Device Management-software (WADM) van Philips (meegeleverd) kunt u de muziekcollectie op uw PC snel en eenvoudig naar de harde schijf van het Streamium Center kopiëren door de bestanden te verslepen. Nu kunt u naar uw muziekcollectie luisteren zonder de PC in te schakelen.

 • CD's afspelen en rippen met automatische toevoeging van informatie over de nummers via Gracenote

  Wanneer u een CD in het draadloze Streamium Music Center plaatst, zoekt de ingebouwde Gracenote-onlinedatabase automatisch naar gegevens over het album, de artiest en de track. Gracenote is de industriestandaard voor muziekherkenningstechnologie en het aanbieden van daaraan verwante content. U hoeft de gegevens over de muziek dus niet handmatig in te voeren. Met Gracenote kunt u uw muziek eenvoudig sorteren op artiest, album, genre of nummertitel. Terwijl uw CD wordt afgespeeld, converteert de Streamium de muziek naar MP3-indeling en slaat het apparaat de muziek op de ingebouwde harde schijf op.

 • Plug & Play rechtstreeks vanaf uw USB-geheugenapparaat

  Als u de modus voor directe weergave vanaf USB op de Streamium selecteert, hebt u rechtstreeks toegang tot de muziek op uw draagbare USB-muziekspeler en kunt u de muziek afspelen via het Streamium Center of Station. Met directe weergave vanaf USB kunt u MP3-, AAC- en WMA-muziekbestanden van een USB-apparaat afspelen, zodat u uw draadloze muziek thuis met geweldige geluidskwaliteit kunt afspelen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in