NL
EN
1
Home Audio

MP3 HiFi-minisysteem

  MP3 HiFi-minisysteem

  Bezeten van muziek

  Maak u op voor een non-stopfeestje! Met dit hifi-minisysteem van Philips geniet u met uw vrienden van geripte muziekbestanden die worden afgespeeld op uw hifisysteem. Dankzij de ultieme, krachtige bastonen en Virtual Surround Sound hebt u het idee dat u bij een concert aanwezig bent! Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Bezeten van muziek

Maak u op voor een non-stopfeestje! Met dit hifi-minisysteem van Philips geniet u met uw vrienden van geripte muziekbestanden die worden afgespeeld op uw hifisysteem. Dankzij de ultieme, krachtige bastonen en Virtual Surround Sound hebt u het idee dat u bij een concert aanwezig bent! Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

MP3 HiFi-minisysteem

420 W, Wisselaar voor 3 discs, Rippen vanaf meerdere bronnen FWM582/12 Soortgelijke producten zoeken

Bezeten van muziek

 • Handige wisselaar voor 3 discs

  Handige wisselaar voor 3 discs

  Met een wisselaar voor 3 discs voor het afspelen van muziek kunt u op elk moment kiezen uit drie verschillende CD's in het apparaat. Dankzij deze handige functie kunt u van meerdere soorten muziek genieten, zonder kostbare tijd te verliezen aan het wisselen van CD's.

 • Digitaal afstemmen met 40 voorkeurzenders voor extra gebruiksgemak

  Digitaal afstemmen met 40 voorkeurzenders voor extra gebruiksgemak

  Digitale radio biedt u extra mogelijkheden voor uw muziekcollectie op uw Philips-audiosysteem. U hoeft alleen maar af te stemmen op de zender die u wilt instellen als voorkeurzender en de voorkeurknop ingedrukt te houden om de frequentie op te slaan. U kunt voorkeurzenders opslaan om snel naar uw favoriete radiozender te gaan, zonder dat u steeds weer handmatig moet afstemmen op deze frequentie.

 • Dynamic Bass Boost met 3 stappen voor een diep basgeluid

  Dynamic Bass Boost met 3 stappen voor een diep basgeluid

  Met Dynamic Bass Boost kunt u optimaal van uw muziek genieten. Breng met één druk op de knop de bas naar de voorgrond, ongeacht of het volume op niveau één of drie staat! U kunt het basniveau aanpassen aan uw eigen stijl. De laagste basfrequenties gaan bij een laag volume meestal verloren. Als u dit wilt tegengaan, kan Dynamic Bass Boost worden ingeschakeld om het basniveau op te voeren. Zo kunt u van een consistent geluid genieten, zelfs wanneer u het volume lager zet.

 • Digital Sound Control voor optimale muziekstijlinstellingen

  Digital Sound Control voor optimale muziekstijlinstellingen

  Digital Sound Control biedt de keuze uit de geluidsinstellingen Jazz, Rock, Pop en Classic. U kiest gewoon het optimale frequentiebereik voor uw muziek. De grafische equalizer past de balans altijd aan en hanteert de optimale frequenties voor de muziekstijl die u hebt ingesteld. Met Digital Sound Control geniet u optimaal van uw muziek, doordat de geluidsbalans wordt aangepast aan de muziek die u op dat moment afspeelt.

 • Karaoke voor eindeloos zingplezier

  Karaoke voor eindeloos zingplezier

  De karaokefunctie op uw DVD-speler biedt u eindeloos entertainment en maximaal audio- en zingplezier. U kunt ook uw zang aanvullen met een ‘echo’-effect. Met de toetsbediening kiest u de optimale toon voor uw eigen vocale bereik.

 • Dubbele versterker voor betere geluidsprestaties

  Dubbele versterker voor betere geluidsprestaties

  De dubbele versterker verbetert de geluidsprestaties door intermodulatie tussen de woofer en tweeter te verminderen. Iedere omvormer beschikt namelijk over een eigen versterker. Het resultaat is een diep en krachtig basgeluid met maximaal effect zonder invloed op de hogere frequenties, zodat die zuiver en gedetailleerd blijven. De nauwkeurige, actieve crossover zorgt voor betere regulering van de fase- en frequentierespons van iedere omvormer, wat zorgt voor een beter gebalanceerd en natuurlijker geluid.

 • MAX Sound voor een krachtiger geluid

  MAX Sound voor een krachtiger geluid

  De MAX Sound-technologie versterkt de bas, maximaliseert de volumeprestaties en creëert een indrukwekkende luisterervaring met slechts één druk op de knop. De geavanceerde elektronische circuits kalibreren bestaande geluids- en volume-instellingen en bas en volume worden maximaal versterkt zonder dat dit leidt tot vervorming. Zowel het geluidsspectrum als het volume wordt merkbaar versterkt, wat leidt tot een krachtig geluid dat de muziek een extra dimensie geeft.

 • Totaal uitgangsvermogen van 420 W RMS

  Totaal uitgangsvermogen van 420 W RMS
 • Tweerichtings Bass Reflex-luidsprekersysteem voor een krachtig geluid

  Tweerichtings Bass Reflex-luidsprekersysteem voor een krachtig geluid
 • 60 uur WMA-CD- of 30 uur MP3-CD-muziekweergave

  60 uur WMA-CD- of 30 uur MP3-CD-muziekweergave
 • Incredible Surround™ voor nog beter audioplezier

  Incredible Surround is een geluidstechnologie van Philips die het geluidsveld drastisch vergroot, waardoor u het geluid echt ondergaat. Incredible Surround werkt met geavanceerde elektronische faseverschuiving, waarmee het geluid links en rechts zo gemixt wordt dat de virtuele afstand tussen de twee luidsprekers wordt vergroot. Deze bredere spreiding vergroot het stereo-effect en zorgt voor een natuurlijkere geluidsdimensie. Met Incredible Surround ervaart u totale Surround met een dieper en breder geluid zonder het gebruik van extra luidsprekers.

 • Rip muziek van CD's, radio en karaoke en zet deze muziek op een USB-apparaat

  Dankzij deze slimme functie kunt u eenvoudig luisteren naar uw muziekcollectie op uw HiFi-systeem, rechtstreeks vanaf uw draagbare MP3-speler. Rip eenvoudig karaoke en de gewenste muziek van CD's of radioprogramma's, of zet muziek via de ingang van uw systeem rechtstreeks op uw USB-apparaat. Bewaar uw favoriete cassettes en converteer de muziek naar MP3-formaat, zonder dat u hiervoor een PC nodig hebt. U kunt ook een timer instellen voor het opnemen van uw favoriete radioprogramma op uw systeem. Het radioprogramma wordt vervolgens opgenomen op uw USB-apparaat.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in