NL
EN
1
Home Audio

Digitaal AV-receiversysteem

  Digitaal AV-receiversysteem

  Verruim uw ervaring met High Definition

  Geniet nu van ultramoderne audio- en videotechnologie met deze receiver. Beleef films en muziek intenser dan ooit tevoren.

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Verruim uw ervaring met High Definition

 • HDMI-uit voor digitale high-definition video en digitale audio

  HDMI-uit voor digitale high-definition video en digitale audio

  HDMI is een directe digitale verbinding voor digitale HD-video en digitale meerkanaalsaudio. HDMI levert een perfecte beeld- en geluidskwaliteit zonder enige ruis, doordat het signaal niet naar analoog hoeft te worden omgezet. HDMI is volledig compatibel met oude versies van DVI.

 • Video Upscaling voor een betere resolutie van maximaal 1080i

  Video Upscaling verhoogt de resolutie van de SD-videosignalen (Standard Definition), waarvan DVD gebruikmaakt, naar HD (High Definition). Hierdoor ziet u meer details dankzij een scherper en levensechter beeld. Het verkregen HD-video-uitgangssignaal kan worden doorgestuurd naar een HD-scherm via HDMI (High-Definition Multimedia Interface).

 • Noise Shaped Video™ Precision Video - verwijdert videoruis

  NSV™ Precision Video is een ingebouwde technologie voor ruisonderdrukking die bestaande ruis bij videosignalen verwijdert, zodat het kijkplezier verbeterd wordt.

 • Dolby Digital EX en DTS Es voor volledig 360° Surround Sound

  Dolby Digital EX en DTS ES zijn 6.1-kanaalsformaten, met het surround-audiokanaal aan de achterzijde onopvallend in de Dolby Digital- en DTS-bitstream gecodeerd. De formaten zorgen voor een betere ruimteverdeling over de surround-kanalen voor een volledige geluidslokalisatie van 360 graden en surround pans (bijv. de geluidsbeweging van de ene kant van het surround-kanaal naar de andere).

 • DAB voor meer zenders en een kristalhelder geluid

  Digital Audio Broadcasting (DAB) is de nieuwste radiotechnologie. Hiermee kunt u genieten van uw favoriete radiozenders in een kristalhelder geluid dat bijna net zo goed is als CD-geluid. Bovendien heeft u de beschikking over meer radiozenders en horen signaalstoringen veroorzaakt door bergen, hoge gebouwen en het weer tot het verleden. Het DAB-signaal is geheel digitaal, waardoor zenders ook gegevens zoals programma-informatie, nieuws, sportuitslagen, foto's en zelfs video's direct naar uw radio kunnen verzenden. Radio heeft nog nooit zo goed geklonken!

 • UCD (Universal Class D) digitale audioversterker

  De UCD digitale audioversterker is een volledig digitale Class D-versterker die is ontworpen voor de laagste uitgangsimpedantie en de beste audiometingen. Met de prestaties van een 'zero feedback'-versterker, zorgt de UCD digitale audioversterker voor een audioprestatie die de meest veeleisende audioliefhebber tevreden zal stellen.

 • Metalen chassis en circuit voor optimale audioprestaties

  De speler heeft versterkte chassis door uitgebreide ondersteuning en afscherming om de negatieve effecten van mogelijke EMI en trilling te verlagen. Het audiocircuit is opgebouwd uit hoogwaardige audiocomponenten die aan de hand van uitgebreide subjectieve luistertesten zijn geselecteerd, en door uitstekende meetresultaten worden ondersteund. De componenten in het bewuste audiopad zijn zorgvuldig gekozen en op elkaar afgestemd voor superieure geluidsprestaties.

 • Gebruikersvriendelijke en eenvoudige installatie van AV via OSD

  Het OSD heeft eenvoudige en gebruikersvriendelijke interface, waarmee u uw AV-apparatuur eenvoudig en met maximaal gebruiksgemak kunt installeren.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in