1

Automediadockingsysteem

  -{discount-percentage}%

  Automediadockingsysteem

  Dock hem op uw dashboard

  Kruip fluitend achter het stuur met dit Philips-entertainmentsysteem voor in de auto, dat naadloos samenwerkt met uw iPhone/iPod. Laad uw apparaat op via het dashboard, bepaal zelf waarnaar u luistert met de gratis app en beantwoord handsfree telefoongesprekken, of uw telefoon nu in het dock is geplaatst of niet. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Dock hem op uw dashboard

Kruip fluitend achter het stuur met dit Philips-entertainmentsysteem voor in de auto, dat naadloos samenwerkt met uw iPhone/iPod. Laad uw apparaat op via het dashboard, bepaal zelf waarnaar u luistert met de gratis app en beantwoord handsfree telefoongesprekken, of uw telefoon nu in het dock is geplaatst of niet. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

CarStudio Automediadockingsysteem

Dock voor iPod/iPhone CMD310/05 Soortgelijke producten zoeken

Dock hem op uw dashboard

met gratis iPhone-app voor optimaal gebruik in de auto

 • Music Zone voor aanpasbare sweet spots

  Music Zone voor aanpasbare sweet spots

  Met de innovatieve Music Zone-technologie van Philips kunnen de bestuurder en passagiers genieten van hun muziek met een sterker ruimtelijk effect. Het klinkt dus precies zoals de artiest het heeft bedoeld. Gebruikers kunnen gemakkelijk de luisterzones voor muziek omschakelen van de bestuurder naar de passagiers en terug om de beste geluidsfocus in de auto te krijgen. Een speciale zonebedieningsknop verzorgt drie vooraf gedefinieerde instellingen - Links, Rechts en Voorin (en Alle) - zodat u het geluid in de auto dynamisch en gemakkelijk op uw eigen luisterbehoeften en die van uw passagiers kunt laten aansluiten.

 • MAX Sound voor een krachtiger geluid

  MAX Sound voor een krachtiger geluid

  De MAX Sound-technologie versterkt de bas en treble, maximaliseert de volumeprestaties en creëert een indrukwekkende luisterervaring met slechts één druk op de knop. De geavanceerde elektronische circuits kalibreren bestaande geluids- en volume-instellingen en bas, treble en volume worden maximaal versterkt zonder vervorming. De muziek krijgt een extra dimensie door een krachtig geluid in een merkbaar breder geluidsspectrum.

 • Ingebouwde Bluetooth voor handsfree bellen en muziek via de luidsprekers

  Ingebouwde Bluetooth voor handsfree bellen en muziek via de luidsprekers

  Houd alles onder controle met dit ingebouwde Philips-systeem. Dankzij de ingebouwde Bluetooth-verbinding kunt u uw iPhone koppelen aan het audiosysteem van de auto. Hierdoor kunt u handsfree bellen via de ingebouwde microfoon en de luidsprekers van de auto. Met dit systeem kunt u ook luisteren naar alle muziek op uw iPhone via de luidsprekers van uw auto, zonder dat u uw apparaat zelfs maar in het dock hoeft te plaatsen. Een stabiele aansluiting en geweldige geluidskwaliteit zorgen dat telefoongesprekken altijd helder klinken. Met Philips kunt u uw ogen op de weg houden en uw handen aan het stuur – wat de rijveiligheid en uw rijcomfort bevordert.

 • Gratis Philips CarStudio-app voor het bedienen van wat u afspeelt

  Gratis Philips CarStudio-app voor het bedienen van wat u afspeelt

  De Philips CarStudio-app breidt uw Philips-basisstation uit met een groot aantal unieke functies. Dankzij deze app kunt u handsfree bellen met uw iPhone, door uw muziekcollectie bladeren en de muziek waarnaar u luistert met vrienden delen via Facebook en Twitter. Wanneer de liggende modus van uw iPhone of iPod actief is, zijn de bedieningsknoppen vergroot voor gemakkelijke bediening. Voeg daaraan toe de simpelweg intuïtieve interface, en u zult merken dat de app perfect geschikt is voor gebruik in de auto. De app is geheel gratis te downloaden via de Apple App Store.

 • Intrekbaar dock voor een strak en gestroomlijnd dashboard

  Intrekbaar dock voor een strak en gestroomlijnd dashboard

  Houd uw dashboard opgeruimd met het intrekbare dock van Philips. Wanneer u de auto er graag tiptop wilt laten uitzien, kunt u het dock volledig verbergen met één snel duwtje. Dankzij vernuftige techniek en vormgeving wordt het dock volledig ingetrokken, waarna het dashboard oogt als een vlak en glad oppervlak. De auto-entertainmentsystemen van Philips hebben eenvoudigweg extra klasse.

 • Directe weergave van MP3/WMA-muziek vanaf USB

  Directe weergave van MP3/WMA-muziek vanaf USB

  Met de directe weergaven vanaf USB sluit u uw USB-apparaat gewoon aan op de USB-poort van uw Philips-apparaat om uw digitale muziek rechtstreeks vanaf het Philips-apparaat af te spelen.

 • Plaats uw iPhone/iPod gewoon in het dock om deze op te laden en alle functies te gebruiken

  Maak uw autorit gemakkelijker met dit Philips-entertainmentsysteem voor in de auto. Plaats uw iPhone of iPod in het dock, en de iPhone of iPod wordt een integraal onderdeel van het audiosysteem van uw auto. Lastige aansluitingen en lelijke draden behoren tot het verleden. Zet uw Apple-apparaat gewoon in de houder en u bent klaar om het op te laden, er muziek mee af te spelen of handsfree te bellen. U kunt zelfs de andere functies gebruiken die beschikbaar zijn op uw apparaat – zoals navigatiesystemen en locatieservices. Kies voor de gemakkelijkste weg met Philips.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in