NL
EN
1
Home Audio

CD-soundmachine

  CD-soundmachine

  Bekijk uw favoriete DVD's

  Met de AZ5836 alles-in-een DVD-soundmachine kunt u nu uw favoriete films en zelfs foto's op uw TV bekijken, maar ook uw muziek beluisteren. De krachtige Bass Reflex-luidsprekers hebben een totaal uitgangsvermogen van 2 x 4 W, en de directe aansluiting op USB biedt nog meer audiomogelijkheden. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Bekijk uw favoriete DVD's

Films, foto's en muziek

 • MAX Sound voor een krachtiger geluid

  MAX Sound voor een krachtiger geluid

  De MAX Sound-technologie versterkt de bas en treble, maximaliseert de volumeprestaties en creëert een indrukwekkende luisterervaring met slechts één druk op de knop. De geavanceerde elektronische circuits kalibreren bestaande geluids- en volume-instellingen en bas, treble en volume worden maximaal versterkt zonder vervorming. De muziek krijgt een extra dimensie door een krachtig geluid in een merkbaar breder geluidsspectrum.

 • Handige afstandsbediening

  Handige afstandsbediening

  Met een handige afstandsbediening voor meer bedieningsgemak hoeft u alleen nog maar te gaan zitten en te ontspannen.

 • Bass Reflex-luidsprekers voor een krachtig, diep geluid

  Bass Reflex-luidsprekers voor een krachtig, diep geluid

  Bass Reflex-luidsprekers zorgen voor een diepe bas. Het verschil met conventionele luidsprekers is dat er een baspijp is toegevoegd die akoestisch op de woofer is afgestemd voor een optimale demping van de lage frequenties. Dit resulteert in een diepe, gecontroleerde bas en minder vervorming. Samen met de reactie van de woofer vergroot het systeem de lage-frequentiegeluiden in het algemeen en levert zo een hele nieuwe dimensie van diepe bas op.

 • Karaoke voor eindeloos karaokeplezier thuis

  Karaoke voor eindeloos karaokeplezier thuis

  De karaokefunctie op uw DVD-speler biedt u eindeloos entertainment en maximaal audio- en zingplezier. U kunt ook uw zang aanvullen met een ‘echo’-effect. Met de toetsbediening kiest u de optimale toon voor uw eigen vocale bereik.

 • Speel DVD's, (S)VCD's, MP3-CD's, CD(-RW)'s en foto-CD's af

  Speel DVD's, (S)VCD's, MP3-CD's, CD(-RW)'s en foto-CD's af

  De Philips-speler is compatibel met de meeste gangbare DVD- en CD-discs. DVD, (S)VCD, MP3-CD, CD(RW) en foto-CD zijn allemaal geschikt voor deze speler. SVCD staat voor "Super VideoCD". De kwaliteit van een SVCD is veel beter dan die van een VCD. Dankzij de hogere resolutie is vooral het beeld veel scherper. CD-RW is een korte benaming voor een CD-station dat het gangbare herschrijfbare CD-formaat ondersteunt.

 • Directe weergave van MP3/WMA-muziek vanaf USB

  Directe weergave van MP3/WMA-muziek vanaf USB

  Met de modus voor directe weergave vanaf USB kunt u de muziek op een USB-apparaat eenvoudig selecteren en al uw inhoud afspelen. U hoeft uw USB-apparaat alleen maar aan te sluiten voor het afspelen van muziek of het exporteren van inhoud van het apparaat.

 • Digitale tuner met voorkeurzenders

  Digitale tuner met voorkeurzenders
Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in