NL
EN
1
TV

Superslanke 4K UHD-TV powered by Android™

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus8601_12/65pus8601_12_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Superslanke 4K UHD-TV powered by Android™

  Superslanke 4K UHD LED-TV powered by Android

  Geluid heeft er nog nooit zo goed uitgezien. De 8600-serie met vierzijdig Ambilight, stijlvolle afneembare luidsprekers en details in donker chroom geeft uw interieur nog meer stijl. Ultra HD en Bright Pro herstellen beelden van elke willekeurige bron voor ongeëvenaard scherpe weergave. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Superslanke 4K UHD LED-TV powered by Android

Geluid heeft er nog nooit zo goed uitgezien. De 8600-serie met vierzijdig Ambilight, stijlvolle afneembare luidsprekers en details in donker chroom geeft uw interieur nog meer stijl. Ultra HD en Bright Pro herstellen beelden van elke willekeurige bron voor ongeëvenaard scherpe weergave. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

8600 series Superslanke 4K UHD-TV powered by Android™

164 cm (65"), 4K Ultra HD-LED TV, Hex Core, 16 GB (uitbreidbaar), Twin Tuner DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS8601/12 Soortgelijke producten zoeken

Superslanke 4K UHD LED-TV powered by Android

Met vierzijdig Ambilight

 • Ambilight verandert voorgoed de manier waarop u TV kijkt

  Uw woning is meer dan een huis, dus waarom geen TV kiezen die ook warm en uitnodigend is? Met ons ultieme Ambilight wordt uw TV aan vier zijden omgeven door een extra brede krans van licht. Uw scherm lijkt nog groter, uw ervaring nog meeslepender… en uw TV lijkt te zweven. Kleur, actie en spanning spatten van het scherm uw kamer in, voor een buitengewone kijkervaring.

 • 4K Ultra HD: de beste resolutie die u ooit hebt gezien

  Ultra HD-TV heeft 4 keer de resolutie van een conventionele Full HD-TV. Met meer dan acht miljoen pixels en onze unieke Ultra Resolutie-upscalingtechnologie, zien de beelden er beter uit, ongeacht de originele content. Geniet van verbeterde scherpte, een grotere diepteweergave, superieur contrast, vloeiende, natuurlijke bewegingen en perfecte details.

 • Android en Hex Core voor de ultieme Ultra HD-ervaring

  De kracht van Android in combinatie met onze Hex Core-processors maakt het streamen van Ultra HD YouTube-filmpjes moeiteloos en leuk. Met Android op uw TV kunt u supersnel, intuïtief en leuk navigeren, apps starten en video's afspelen.

 • Google Play Store en de Philips app-gallery: verder kijken dan TV

  Google Play Store en de Philips app-gallery: verder kijken dan TV

  De Google Play Store en de Philips app-gallery bieden meer dan het gewone aanbod TV-programma's en brengen u een grote online collectie van films, TV, muziek, apps en games. Dankzij het uitbreidbare geheugen van 16 GB is er voldoende ruimte om al uw favoriete inhoud op te slaan en meer apps te installeren.

 • Vegen, typen, praten en meer—echt slimme interactie

  Vegen, typen, praten en meer—echt slimme interactie

  We hebben onze nieuwe afstandsbedieningen zo leuk om te gebruiken gemaakt als de Android TV's waarmee ze zijn gekoppeld. Voer tekst in met Google Voice* of een volledig QWERTY-toetsenbord. Zeg "open YouTube" om de app te starten. Blader door uw familiefoto's op onze aanraakgevoelige touchpad. Of gebruik hem gewoon als een klassieke afstandsbediening.

 • Laat u verleiden door 50 W aan geluid van 18 luidsprekers

  Laat u verleiden door 50 W aan geluid van 18 luidsprekers

  Omring uzelf met prachtig geluid. De nieuwe 8600-serie combineert de kracht van twee luidsprekers aan de achterkant van de TV met 16 microdrivers (in de afneembare luidsprekers aan de linker- en rechterkant), die zorgen voor een breed en rijk geluidsspectrum. De subwoofers zijn vervaardigd uit neodymium, een eersteklas materiaal dat zorgt voor meer volume, een snelle basrespons en puur, gebalanceerd geluid van topkwaliteit.

 • Afneembare luidsprekers: geluid waar u maar wilt

  Onze afneembare geluidszuilen hebben een naadloze metalen behuizing met een gepolijste, donkere afwerking van chroom. Het ultraslanke en ongelooflijk gestroomlijnde, innovatieve ontwerp is uniek voor Philips. De luidsprekers kunnen worden geplaatst aan de linker- en rechterkant van het TV-scherm of op een optionele standaard voor het creëren van een draadloos geluidssysteem.

 • Digitale ruisonderdrukking optimaliseert de beelden vanaf elke bron

  Uw TV is een ongelooflijk apparaat... maar de bron die u gebruikt voor het bekijken van uw content is dat mogelijk niet. Geavanceerde DNR analyseert content op onvolkomenheden en leidt het binnenkomende beeld naar een bepaalde richting. Beelden van een goede bron worden geoptimaliseerd tot het hoogst denkbare niveau van scherpte en detail. En die van een slechte bron? Daar worden eerst de onvolkomenheden uitgehaald voordat ze worden geoptimaliseerd tot beelden van goede kwaliteit.

 • Perfect Pixel Ultra HD: het ultieme UHD-beeldkwaliteit

  Met onze bekroonde UHD beeldkwaliteit als basis is de High Definition-beeldkwaliteit naar een compleet nieuw niveau getild. De algoritmes voor beeldverwerking van onze Perfect Pixel Ultra HD Engine zetten elke vorm van input om in helder 4K Ultra HD-resolutie op het scherm. Het resultaat? U kunt genieten van het diepste zwart en het helderste wit, de meest levendige kleuren en natuurlijke huidtinten en het meest vloeiende, haarscherpe beeld —altijd en vanaf elke bron.

 • Hoor elk detail met DTS eersteklas geluid

  Geweldige TV-luidsprekers vereisen een krachtige verwerkingsprocessor die de zuiverheid van de oorspronkelijke audiocontent behoudt. De DTS Premium-suite is ontworpen om te kunnen leveren wat consumenten mogen verwachten van hoogwaardige geluidsverwerking: meeslepende Surround Sound met diepe, volle bastonen en kristalheldere dialogen, ook op een maximaal volumeniveau. Zonder schommelingen, kraken, of vervorming.

Alle specificaties bekijken
 • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.
 • Het aanbod aan Android-app's verschilt per land. Ga voor meer informatie naar uw plaatselijke Google Play Store.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • (Philips) alleen compatibel met specifieke Philips player-apparaten.
 • Google Cast-functionaliteit is onderhevig is aan Google Cast-apps en -apparaten. Ga voor meer informatie naar de Google Cast-productpagina.
 • Philips TV Remote-app en verwante functionaliteiten verschillen per TV-model, provider en land, smart device-model en besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Het aanbod van Smart TV-apps verschilt per TV-model en land. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/smarttv.
 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen. Opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in