1
Televisie

Het geluid van Philips-TV

Voel elk detail  

Onze TV met het beste geluid

Oled 9-serie

Eisa if
  • OLED-TV. Zo ziet levensecht eruit.
  • Philips P5-engine. Altijd perfect, ongeacht de bron.
  • Breedbeeld voor uw oren. Geluid afgestemd door HiFi-liefhebbers.

Rijk TV-geluid.
Om rillingen van te krijgen.

 

De fantastische beeldkwaliteit van Philips-TV's wordt gecombineerd met rijk geluid voor een werkelijk bevredigende ervaring. Geniet van heldere en duidelijke stemmen, een diepe bas en een ruimtelijke weergave, of u nu midden in een actiefilm zit of een liveconcert streamt.

Een fantastische combinatie

Terwijl onze TV's steeds minimalistischer worden, blijft het geluid even vol.
Beter en helderder geluid

Hoor elke fluistering

 

Tweeters zorgen voor heldere hoge tonen — brekend glas, fluitende vogels, regendruppels. De richting van het geluid met een hoge frequentie is ook bepaald en biedt een exact geluid voor een groter aantal luisterposities.

TV met geweldig geluid | Heldere dialogen

U hoeft geen woord te missen

 

De woofer op uw Philips-TV zorgt voor de middentonen en lagere frequenties. Het geluid lijkt midden uit de TV te komen en dialogen klinken glashelder. Wat u hoort en wat u ziet is perfect in balans. 

Ingebouwde subwoofer | Geniet van beter geluid op uw TV

Zet die bas maar aan              

 

Subwoofers geven de zeer lage frequenties weer. Explosies in films zijn voelbaar. Motoren brullen. Muziekoptredens voelen prachtig vol, met diepe bassen en krachtige drums en bastonen.

De geluidsconfiguratie verschilt per TV. Raadpleeg de productspecificaties van de TV.

Geluid van
Bowers & Wilkins 

 

Laat de Philips 903 OLED TV u verbazen met het geluid van de legendarische audiodeskundigen Bowers & Wilkins. Een exclusief luidsprekerdesign zorgt voor een volle, rijke bas en perfecte details. Wanneer zo'n briljante beeldkwaliteit wordt vergezeld door een even zo goed geluid levert dat een betoverende ervaring op.

 

Bekijk onze samenwerkingen

Compacte TV. Groots geluid.  

 

De Philips 5863-serie Full HD Smart TV is de perfecte tweede TV voor muziekliefhebbers en gamers. De TV heeft een Bluetooth-luidspreker van 16 W die voor zijn omvang enorme power heeft.

Staand Aan de wand

Elk detail is belangrijk  

 

Een Philips-TV is gemaakt om u een geweldige luisterervaring te geven — waar u de TV ook neerzet. Tijdens de installatie wordt u gevraagd vooraf geconfigureerde geluidsinstellingen te kiezen om de TV te optimaliseren voor een staande opstelling of wandmontage. Als u de TV verplaatst, kunnen de instellingen gemakkelijk worden gewijzigd in het hoofdmenu.

De beste TV's voor geluid

  Meer informatie over Philips-TV    

OLED TV
Zo voelt levensecht

Ambilight
Ga volledig op in uw favoriete content

Smart TV's
Content binnen handbereik