1

Pronto

Thuisbedieningspaneel

  -{discount-percentage}%

  Pronto

  Thuisbedieningspaneel

  Ontworpen door installateurs, gemaakt door Philips

  De sensationeel ogende Philips Pronto geeft u in uw hele huis volledige controle over uw AV-entertainment, verlichting en muziek. Dus waarom zou u uw huis niet completeren met het comfort, het gemak en de controle die Philips Pronto u geeft.

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ontworpen door installateurs, gemaakt door Philips

De sensationeel ogende Philips Pronto geeft u in uw hele huis volledige controle over uw AV-entertainment, verlichting en muziek. Dus waarom zou u uw huis niet completeren met het comfort, het gemak en de controle die Philips Pronto u geeft.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Ontworpen door installateurs, gemaakt door Philips

Bedien meerdere apparaten met één druk op de knop

Bedien meerdere apparaten met één druk op de knop

Met een macro kunt u met één druk op de knop een hele reeks bewerkingen uitvoeren. Een macro combineert een reeks voorgeprogrammeerde opdrachten onder één knop. Met één druk op de knop kunt u dus een reeks functies gebruiken.

3,7 inch VGA-scherm met uitstekend contrast en levendige kleuren

Met het 3,7 inch touchscreen LCD-scherm en een beeldschermresolutie van 640 x 480 pixels (volledig VGA) kan een gebruiker een uitstekend contrast en levendige kleuren waarnemen.

Hypermodern ontwerp met vlak monteerbaar scherm

Met vlakgemonteerd scherm wordt bedoeld dat het scherm één geheel vormt met de behuizing.

Ergonomisch ontwerp voor bediening met een of twee handen

In het ontwerp is aan de achterkant een speciale handgreep opgenomen voor bediening met één hand en voor ergonomische bediening met twee handen.

Ingebouwde stylus voor nauwkeurige bediening

Er is een stylus ingebouwd in de afstandsbediening zodat de gebruiker de knoppen op het touchscreen nauwkeuriger kan selecteren.

Gebruikersinterface die voldoet aan uw persoonlijke smaak en voorkeuren

Er kan een eigen gebruikersinterface worden gemaakt zodat deze volledig voldoet aan de persoonlijke smaak en voorkeuren van de eindgebruiker. Alleen de apparaten en knoppen die het meest worden gebruikt, zijn zichtbaar op het touchscreen. Ook het grafisch ontwerp (gebruikte achtergronden, pictogrammen, knoppen en kleuren) kunnen door de gebruiker worden gekozen.

Systeemfeedback via dynamische gebruikersinterface in 2 richtingen

ProntoScript, een softwareprogramma van JavaScript, maakt het voor installateurs mogelijk een dynamische gebruikersinterface in 2 richtingen te maken voor systeembeheer van RS232 of IP met volledige grafische flexibiliteit. De functie is opgenomen in de ProntoEdit Professional-software. Kant-en-klare ProntoScript-modules van Pronto-partners zijn bechikbaar op de website. Voor normale installaties, kunt u referentiebestanden voor standaardinstallaties gebruiken en eenvoudig de verschillende componenten opnieuw toewijzen. Gespecialiseerde JavaScript-programmeurs kunnen hun eigen ProntoScript-modules maken voor volledige systeembediening en feedback.

Verborgen apparatuur en apparaten in andere ruimten bedienen

Er is een groot aantal verlengers beschikbaar, zowel bekabelde als draadloze versies, die zorgen voor een groter zendbereik van de afstandsbediening. Hiermee kan de gebruiker met een en dezelfde afstandsbediening apparatuur bedienen die is verborgen in kasten of in andere ruimten.

Bediening van muziekserver met intuïtieve draaicursor

Een gebruiker kan zijn muziekserver, bijv. Escient Fireball, direct bedienen. De gebruikersinterface van de muziekserver is ingebouwd in de afstandsbediening. Hierdoor kunt u eenvoudiger naar muziek luisteren zonder dat u zich in de nabijheid van een TV hoeft te bevinden, wat gewoonlijk nodig is voor de weergave van de gebruikersinterface van een muziekserver. Dit, in combinatie met een ergonomisch duimwieltje op de afstandsbediening, maakt het eenvoudiger om nummers en afspeellijsten te selecteren en maakt het TV-scherm bovendien vrij voor andere activiteiten.

Vooraf ingestelde lichtregeling (Lutron RadioRa)

De vooraf ingestelde lichtregeling omvat een volledige gebruikersinterface op het scherm voor de regeling van lichtscènes, stemmingen en afzonderlijke dimmers. Op het scherm wordt het licht in het hele huis weergegeven, dus weet de eindgebruiker of het licht op dat moment is ingeschakeld of uitgeschakeld.

Toegang tot digitale bestanden vanaf elke Windows MCE-computer

Met software van derden kan het bedieningspaneel van Pronto Windows MCE PC-functionaliteit opnemen. Zo hebt u via het bedieningspaneel toegang tot al uw digitale bestanden vanaf uw MCE-computer.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in