Smart All-in-One display

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/s/s231c4afd_00/s231c4afd_00_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Smart All-in-One display

  Smart All-in-One

  De Philips Smart All-in-One met Android™ biedt toegang tot een wereld vol mogelijkheden. Het grote multi-touchdisplay van 23 inch is ideaal voor het streamen van HD-video's en muziek, e-learning en surfen op het web. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Smart All-in-One

De wereld binnen handbereik!

 • 16:9 Full HD breedbeeldscherm voor de beste kijkervaring

  16:9 Full HD breedbeeldscherm voor de beste kijkervaring

  De Smart All-in-One is voorzien van een 16:9 Full HD-scherm (1920 x 1080 resolutie) voor een overweldigende entertainmentervaring. Het scherm is volledig toekomstbestendig omdat het 1080p-signalen van alle bronnen ondersteunt, waaronder de recentste bronnen zoals Blu-ray en geavanceerde HD-gameconsoles. Het scherm geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren.

 • Superieur stereogeluid voor multimedia

  Superieur stereogeluid voor multimedia

  Ga op in muziek met de hoogwaardige ingebouwde stereoluidsprekers.

 • SmartStand is voor optimaal gebruiksgemak voorzien van instellingen die u met één druk op de knop kunt passen

  SmartStand is voor optimaal gebruiksgemak voorzien van instellingen die u met één druk op de knop kunt passen

  De Philips All-in-One is voorzien van een SmartStand met een kantelhoek van 60 graden en instellingen die u met één druk op de knop kunt aanpassen. Met een kantelhoek van bijna 60 graden kunt in een natuurlijke houding het beeldscherm aanraken of typen. Ook kunt u het beeldscherm rechtop zetten om geconcentreerd te werken.

 • Groot optisch multi-touchscreen voor eenvoudige navigatie

  De Philips Smart All-in-One met Android™ biedt toegang tot een wereld vol mogelijkheden. Dankzij de ingebouwde geavanceerde optische multi-touchtechnologie kunt u nu inhoud bewerken met knijpen, zoomen, draaien, vegen en bladeren. Dankzij het royale, grote scherm hoeft u niet meer te staren naar het kleine scherm van een smart apparaat. E-books en kranten lezen is vriendelijk voor de ogen dankzij de mogelijkheden voor grote lettertypen en foto's. Op het grote touchscreen kunnen jonge kinderen hun creativiteit kwijt in e-painting, het alfabet leren en andere interactieve educatieve apps gebruiken.

 • Download apps via de Google Play™ Store

  Geniet van de geweldige apps in de Google Play™ Store. Een enkele keer het app-pictogram aanraken zal u naar de Store brengen via een Wi-Fi- of Ethernet-aansluiting. Download en installeer apps voor entertainment, games, hulpprogramma's, kantoor, foto's, video, nieuws, sociale netwerken, etc. die verkrijgbaar zijn bij en bijgewerkt worden door de Store. De duidelijke, gebruiksvriendelijke interface helpt u om intuïtief te bladeren op basis van beoordeling, categorie of populariteit.

 • Via de webcam en de microfoon houdt u contact met familie en vrienden

  U houdt contact met familie en vrienden via de ingebouwde webcam die uitstekend, helder en scherp beeld biedt. De uiterst gevoelige microfoon van de slimme All-In-One zorgt ervoor dat uw stem duidelijk overkomt. U kunt het heldere geluid beluisteren door de ingebouwde stereo-luidsprekers of, als u wat meer privacy wilt, beluisteren door de koptelefoon. Deze eenvoudige ingebouwde oplossing is direct klaar voor gebruik.

 • Breid uw opslag uit met SDHC-media

  Maak plaats voor uw constant groeiende bibliotheek. U kunt uw opslagcapaciteit uitbreiden door het toevoegen van een externe SDHC-kaart of USB Flash Drive via de ingebouwde uitbreidingssleuf.

 • USB-hub met 2 poorten voor eenvoudige aansluiting

  Via de USB-hub kan de gebruiker eenvoudig Plug & Play-multimedia-apparaten zoals USB-geheugenapparaten, camera's, draagbare HDD's, webcams, PDA's, printers en vele andere apparaten met een USB-aansluiting aansluiten. Via de handige USB 2.0-hub op de monitor kunnen USB 2.0-signalen worden doorgevoerd naar de computer. Houd er rekening mee dat apparaten zoals camera's en HDD's mogelijk afzonderlijk moeten worden ingeschakeld, omdat deze meer voeding nodig hebben dan de USB-hub op de monitor kan leveren.

 • Snelle internettoegang via Wi-Fi of Ethernet-poort

  CDMA of Code Division Multiple Access is een breedspectrum digitaal GSM-radiosysteem dat gebruikmaakt van discrete codes om gebruikers te herkennen.

Alle specificaties bekijken
 • Vereist extern toetsenbord en muis voor Android (niet meegeleverd)
 • Externe HDD vereist mogelijk een extra stroomvoorziening.
 • Google en Android zijn handelsmerken van Google, Inc. Bedrijfsnamen en handelsmerken die hier vermeld worden zijn het eigendom van hun respectieve bedrijven
 • Dit Philips-beeldscherm heeft het MHL-certificaat. Als het MHL-apparaat echter niet wordt verbonden of niet correct werkt, raadpleegt u de veelgestelde vragen bij het MHL-apparaat of neemt u rechtstreeks contact op met de leverancier. Het beleid van de fabrikant van het apparaat vereist mogelijk dat u een merkspecifieke MHL-kabel of -adapter moet aanschaffen voor een correcte werking.
 • Optioneel MHL-gecertificeerd mobiel apparaat en MHL-kabel vereist (niet meegeleverd). Neem contact op met de leverancier van uw MHL-apparaat voor compatibiliteit.
 • Energiebesparende stand-by/uit van ErP is niet van toepassing op de MHL-oplaadfunctionaliteit

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in