1

LED Professional Work Light

CBH 51 hybride, aluminium LED-motorkapverlichting

  -{discount-percentage}%

  LED Professional Work Light

  CBH 51 hybride, aluminium LED-motorkapverlichting

  Beter zien, beter werken

  De professionele Philips CBH51 LED-werklamp voor de motorkap levert tot wel 1200 lumen. De heldere, brede lichthoek van 120° verlicht de volledige motorruimte. U kunt de lamp aan de auto bevestigen met verlengbare haken en u kunt hem met of zonder snoer gebruiken. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Beter zien, beter werken

De professionele Philips CBH51 LED-werklamp voor de motorkap levert tot wel 1200 lumen. De heldere, brede lichthoek van 120° verlicht de volledige motorruimte. U kunt de lamp aan de auto bevestigen met verlengbare haken en u kunt hem met of zonder snoer gebruiken. Bekijk alle voordelen

30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

LED Professional Work Light CBH 51 hybride, aluminium LED-motorkapverlichting

32 hoogwaardige LED's, Dubbele modus: met en zonder snoer, 1200 lm en 120° brede lichthoek, Geïntegreerde telescopische haak LPL45X1 Soortgelijke producten zoeken

Beter zien, beter werken

Professionele motorkapverlichting met of zonder snoer

 • Overwin de duisternis met helder, natuurlijk licht

  Overwin de duisternis met helder, natuurlijk licht

  De Philips CBH51 hybride professionele LED-lamp voor de motorkap heeft 32 krachtige LED's die intens wit licht en een heldere brede lichtstraal bieden om de duisternis te verslaan. Ontworpen met het oog op duidelijk zicht terwijl u werkt, is dit 6000K natuurlijk witte licht ook aangenaam voor uw ogen en voorkomt vermoeidheid.

 • 32 hoogwaardige LED's verlichten tot 1200 lumen

  32 hoogwaardige LED's verlichten tot 1200 lumen

  Uitgerust met 32 hoogwaardige witte LED's, biedt de Philips CBH51 een handige dubbele voedingsmodus. De Boost-modus geeft u een krachtige 1200 lumen lichtopbrengst en helpt u de kleinste details waar te nemen. En als u de lamp gedurende langere tijd zonder snoer wilt gebruiken, kiest u de eco-modus om te besparen op de accuduur. Bij een verminderde sterkte van 500 lumen biedt deze u nog steeds tot 5,5 uur lang hoogwaardig helder licht.

 • Zie elk detail dankzij een 120° brede lichthoek

  Zie elk detail dankzij een 120° brede lichthoek

  De Philips CBH51 biedt een brede lichthoek van 120°, perfect voor het verlichten van uw gehele werkgebied. Deze brede, heldere lichtstraal laat u zelfs de kleinste details zien terwijl u werkt.

 • Flexibel werken dankzij maximaal 5,5 uur snoerloos gebruik

  Flexibel werken dankzij maximaal 5,5 uur snoerloos gebruik

  Veel rondlopen in de werkplaats tijdens uw werk? Geen probleem. Verwijder eenvoudig de kabel van de Philips CBH51. De duurzame accu biedt u 5,5 uur continu snoerloos gebruik.

 • Robuuste kabel van 5 meter voor zware werkplaatsomgevingen

  Robuuste kabel van 5 meter voor zware werkplaatsomgevingen

  Voor langdurig gebruik is de Philips CBH51 voorzien van een lange, robuuste kabel van 5 meter, zodat u tijdens het werken continu verlichting hebt. Net als de lamp zelf is de kabel ontworpen voor zware werkplaatsomgevingen en bestand tegen diverse chemicaliën, zoals koolwaterstoffen.

 • Robuuste aluminium behuizing voor sterke schokbestendigheid - IK07

  Robuuste aluminium behuizing voor sterke schokbestendigheid - IK07

  Om te voldoen aan de internationale schokbestendigheidsstandaard IK07 heeft de Philips CBH51 een robuuste aluminium behuizing die is ontworpen om bestand te zijn tegen de zwaarste werkomgevingen. Wij weten namelijk dat zelfs de meest zorgvuldige werkers hun gereedschap wel eens per ongeluk laten vallen.

 • Beschermd tegen spatwater en stof - IP54

  Beschermd tegen spatwater en stof - IP54

  De Philips CBH51 voldoet aan de internationale spatwater en stofbestendigheidswaarde IP54. Gefabriceerd volgens strenge productie- en meerdere afdichtingsprocessen is uw lamp zeer goed bestand tegen spatwater en beschermd tegen stof.

 • Bestendig tegen chemische stoffen en oplosmiddelen

  Bestendig tegen chemische stoffen en oplosmiddelen

  Uw Philips CBH51 is ontworpen om te overleven in de zwaarste werkplaatsomgevingen en is zeer goed bestand tegen de meeste chemische stoffen en oplosmiddelen.

 • Verlengbare bevestiging, uittrekbaar van 1,1 tot 1,8 meter

  Verlengbare bevestiging, uittrekbaar van 1,1 tot 1,8 meter

  De Philips CBH51 wordt geleverd met volledig geïntegreerde telescopische bevestiging die kan worden uitgerekt van 1,1 tot 1,8 meter. De binnenkant van de haken is bedekt met rubber, zodat u niet bang hoeft te zijn voor krassen op uw voertuig. En voor beter zicht kunt u de lamp ook 360° draaien terwijl deze op zijn plaats wordt gehouden door de bevestigingshaken.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in