NL
EN
1
Home cinema

2.1 home cinema

  2.1 home cinema

  Helder geluid voor films en muziek

  Laat u overrompelen door het zuivere beeld en geluid en de meeslepende Surround Sound van het stijlvolle Philips SoundHub home cinema-systeem HTS4282 met 3D Blu-ray. De kegels van de luidsprekers bevatten mineralen en geven elk geluidsdetail een uitzonderlijke helderheid. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Helder geluid voor films en muziek

Bezeten van muziek

 • Klasse D-versterker voor een dynamisch en helder geluid

  Klasse D-versterker voor een dynamisch en helder geluid

  De digitale Klasse D-versterker neemt een analoog signaal, zet dit om in een digitaal signaal en versterkt dat digitaal. Het signaal gaat vervolgens door een demodulatiefilter voor de uiteindelijke uitvoer. De versterkte digitale uitvoer levert alle voordelen van digitale audio, inclusief verbeterde geluidskwaliteit. Daar komt bij dat, vergeleken met traditionele AB-versterkers, de Klasse D-versterker een efficiëntie heeft van meer dan 90%. Deze grote efficiëntie vertaalt zich in een krachtige versterker die weinig ruimte nodig heeft.

 • Dolby TrueHD en DTS-HD voor een geweldige Surround Sound

  Dolby TrueHD en DTS-HD voor een geweldige Surround Sound

  Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential spelen uw Blu-ray Discs af met geluid van zeer hoog niveau. Het geluid is bijna niet te onderscheiden van het origineel; u hoort dus wat de makers willen dat u hoort. Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential maken uw HD-entertainmentervaring compleet.

 • Intuïtief afspelen en volumeregeling met bediening via touchscreen

  Intuïtief afspelen en volumeregeling met bediening via touchscreen

  Met de intuïtieve bediening via het touchscreen kunt u het volume en andere afspeelopties bedienen door eenvoudig op de aanraakgevoelige bedieningselementen op het voorpaneel te drukken.

 • Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Ga volledig op in 3D-films in uw eigen woonkamer met deze Full HD 3D-TV. Active 3D maakt gebruik van de nieuwste generatie snel wisselende displays voor levensechte diepte en een realistisch beeld in 1080 x 1920 Full HD-resolutie. Met de speciale bril, waarvan het linker- en rechterglas synchroon met de wisselende beelden open en dicht gaan, wordt een Full HD 3D-effect verkregen in uw home cinema. U kunt tegenwoordig kiezen uit een uitgebreide collectie 3D-topfilms op Blu-ray. Daarnaast wordt Surround Sound bij Blu-ray niet gecomprimeerd en is het geluid bijna niet van de realiteit te onderscheiden.

 • Inclusief dock voor het eenvoudig afspelen van uw iPod/iPhone

  Inclusief dock voor het eenvoudig afspelen van uw iPod/iPhone

  Gebruik het docking station voor uw iPod en iPhone en geniet via het home cinema-systeem van de muziek op uw iPod en iPhone.

 • Hi-Speed USB 2.0-koppeling: video/muziek vanaf USB-sticks afspelen

  Hi-Speed USB 2.0-koppeling: video/muziek vanaf USB-sticks afspelen

  De Universal Serial Bus of USB is een protocolstandaard om PC's, randapparaten en consumentenelektronica-apparaten gemakkelijk te koppelen. Snelle USB-apparaten hebben een gegevensoverdrachtsnelheid tot 480 Mbps - veel hoger dan de 12 Mbps van oorspronkelijke USB-apparaten. Met Hi-Speed USB 2.0-koppeling hoeft u alleen uw USB-apparaat aan te sluiten en u bent klaar om de gewenste film, muziek of foto's weer te geven.

 • Met EasyLink bedient u alle HDMI CEC-apparaten met één afstandsbediening

  Met EasyLink bedient u alle HDMI CEC-apparaten met één afstandsbediening

  Met EasyLink kunt u meerdere apparaten zoals DVD-spelers, Blu-ray-spelers, SoundBar-luidspreker, home cinema, TV's enz. bedienen met één afstandsbediening. EasyLink maakt gebruik van het HDMI CEC-industriestandaardprotocol om functionaliteit tussen apparaten te delen via de HDMI-kabel. Met één druk op de knop kunt u alle aangesloten HDMI CEC-apparatuur gelijktijdig bedienen. Functies zoals stand-by en afspelen kunnen nu moeiteloos worden geactiveerd.

 • Luidsprekerkegels met een behuizing met mineralen voor een extra helder geluid

  Luidsprekerkegels met een behuizing met mineralen voor een extra helder geluid
 • Het RMS-vermogen van 400 W levert geweldig geluid voor films en muziek

  Het RMS-vermogen van 400 W levert geweldig geluid voor films en muziek
Alle specificaties bekijken
 • De home cinema kan ook op alle andere Philips-TV's worden aangesloten.
 • Ga voor meer informatie naar www.philips.com/blu-ray

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in