NL
EN
1
Home cinema

Fidelio

Philips Fidelio SoundHub

2.1 3D Blu-ray home cinema

  Philips Fidelio SoundHub

  2.1 3D Blu-ray home cinema

  Adembenemend heldere geluidsdetails

  Ontdek Crystal Clear Sound van het nieuwe Philips SoundHub home cinema-systeem HTB9225D. Geluidsdetails zijn verbazingwekkend helder dankzij de titanium tweeters. Geniet van uw favoriete films en muziek zoals ze bedoeld waren. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Adembenemend heldere geluidsdetails

Ontdek Crystal Clear Sound van het nieuwe Philips SoundHub home cinema-systeem HTB9225D. Geluidsdetails zijn verbazingwekkend helder dankzij de titanium tweeters. Geniet van uw favoriete films en muziek zoals ze bedoeld waren. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Fidelio SoundHub 2.1 3D Blu-ray home cinema

Titanium tweeters, CinemaPerfect HD, Ingebouwde Wi-Fi en Bluetooth®, 500 W HTB9225D/12 Soortgelijke producten zoeken

Adembenemend heldere geluidsdetails

Bezeten van muziek

 • CinemaPerfect HD voor videoweergave met zeer hoge resolutie

  CinemaPerfect HD voor videoweergave met zeer hoge resolutie

  De nieuwe CinemaPerfect HD-engine van Philips biedt viervoudig Full HD voor betere videoweergave dan ooit. De intelligente engine vermindert de ruis die wordt geproduceerd wanneer video in MPEG-formaat wordt gecomprimeerd en scherpt het geluid. Samen met een verbeterde verwerking produceert de engine scherpe, diepe beelden op uw scherm.

 • Geïntegreerde HDMI-hub voor eenvoudig aansluiten op de TV

  Geïntegreerde HDMI-hub voor eenvoudig aansluiten op de TV

  Met de HDMI-hub kunt u uw apparaten eenvoudig en zonder veel kabels op de TV aansluiten. De HDMI-hub biedt u het voordeel van de beste geluidskwaliteit terwijl u naar verschillende inhoud kijkt op uw Flat TV. U kunt al uw HDMI-apparaten rechtstreeks aansluiten op de HDMI-hub van uw home cinema-systeem en u gebruikt slechts één kabel voor de aansluiting op uw Flat TV. Met deze opstelling kunt u eenvoudig genieten van uw films of TV-programma's in HD-beeld en -geluid en hoeft u niet met al die slordige kabels aan de gang!

 • Draadloos muziek streamen via Bluetooth

  Draadloos muziek streamen via Bluetooth

  Bluetooth is een draadloze communicatietechnologie met een kort bereik, die zowel stabiel als energiezuinig is. De technologie maakt een eenvoudige draadloze verbinding met andere Bluetooth-apparaten mogelijk, zodat u uw favoriete muziek eenvoudig vanaf uw smartphone, tablet of laptop kunt afspelen, inclusief iPods of iPhones met een Bluetooth-luidspreker.

 • Crystal Clear Sound voor uitzonderlijk zuiver en gedetailleerd geluid

  Crystal Clear Sound voor uitzonderlijk zuiver en gedetailleerd geluid

  Met Philips Crystal Clear Sound kunt u nu elk geluidsdetail waarnemen en waarderen, zoals het hoort te klinken en zoals de artiest of regisseur het heeft bedoeld. Crystal Clear Sound geeft de geluidsbron weer - of dit nu een actiefilm, musical of live-uitvoering is - getrouw, nauwkeurig en zonder vervorming. Philips home cinema-systemen met Crystal Clear Sound beperken de geluidsverwerking tot een minimum en behouden de zuiverheid van de oorspronkelijke audiocontent. Als resultaat worden uw oren getrakteerd op een grotere sonische accuratesse.

 • Titanium tweeters voor onvervormd, kristalhelder geluid

  Titanium tweeters voor onvervormd, kristalhelder geluid

  De gezamenlijk ontwikkelde tweeters van titanium zijn zeer robuust en licht, en staan garant voor onvervormd geluid. De ongelooflijke bestendigheid tegen vervorming en resonantie in het gehele hoorbare frequentiebereik zorgt voor kristalheldere weergave van alle geluidsdetails.

 • Premium klasse D-versterkers voor behoud van alle geluidsdetails

  Premium klasse D-versterkers voor behoud van alle geluidsdetails

  De premium klasse D-versterkers van Philips zijn speciaal ontwerpen om het oorspronkelijke geluid natuurgetrouw en via een nauwkeurig audiosignaal weer te geven, waardoor alle akoestische details in muziek en films precies zo worden overgebracht als de artiest of regisseur heeft bedoeld.

 • Ingebouwde Wi-Fi om draadloos van uw aangesloten media te genieten

  Ingebouwde Wi-Fi om draadloos van uw aangesloten media te genieten

  Dankzij de ingebouwde Wi-Fi kunt u genieten van allerlei populaire onlineservices. U sluit uw home cinema gewoon rechtstreeks op uw thuisnetwerk aan. U hebt toegang tot fantastische websites met films, foto's, infotainment en andere onlinecontent speciaal voor uw TV.

 • Virtual Surround Sound voor een realistische filmervaring

  Virtual Surround Sound voor een realistische filmervaring

  Virtual Surround Sound van Philips produceert een volle en meeslepende Surround Sound via een systeem met minder dan vijf luidsprekers. De zeer geavanceerde ruimtelijke algoritmes repliceren de geluidskenmerken die in een ideale 5.1-kanaals geluidsomgeving voorkomen op nauwgezette wijze. Elke hoogwaardige stereobron wordt omgezet in levensechte, meerkanaals Surround Sound. U hoeft geen extra luidsprekers, kabels of standaarden voor luidsprekers aan te schaffen om te kunnen genieten van een ruimtevullend geluid.

 • Unieke speakers met zichtbare tweeter voor storingsvrije audio

  Unieke speakers met zichtbare tweeter voor storingsvrije audio

  Unieke speakers met zichtbare tweeters voor een open, optimaal verspreid geluid.

 • Stijlvol kwaliteitsontwerp in geborsteld aluminium en glas.

  Stijlvol kwaliteitsontwerp in geborsteld aluminium en glas.
 • Muziek afspelen en opladen van iPod/iPhone

  Muziek afspelen en opladen van iPod/iPhone.

Alle specificaties bekijken
 • DivX, DivX Certified en de bijbehorende logo's zijn handelsmerken van DivXNetworks, Inc. en worden onder licentie gebruikt.
 • Dolby en het symbool met de dubbele D zijn gedeponeerde handelsmerken van Dolby Laboratories Inc.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in