1
Overige producten

Dubbele sensuele stimulators

  Dubbele sensuele stimulators

  Sensuele stimulators voor hem & haar

  Het is wetenschappelijk bewezen dat de dubbele sensuele stimulators voor beide partners opwindend zijn. Deze sensuele stimulators voor hem en haar hebben verschillende, unieke vormen waarmee u verzekerd bent van optimaal contact met de erogene zones van mannen en vrouwen.

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Sensuele stimulators voor hem & haar

Het is wetenschappelijk bewezen dat de dubbele sensuele stimulators voor beide partners opwindend zijn. Deze sensuele stimulators voor hem en haar hebben verschillende, unieke vormen waarmee u verzekerd bent van optimaal contact met de erogene zones van mannen en vrouwen.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Sensuele stimulators voor hem & haar

Speciaal ontworpen voor zijn en haar erogene zones

 • Discrete oplaadcassette voor draadloos opladen en voor bewaren

  Discrete oplaadcassette voor draadloos opladen en voor bewaren

  De dubbele sensuele stimulators worden opgeladen in een stijlvolle, discrete oplaadcassette. U kunt hem gewoon op uw nachtkastje laten liggen, want niemand ziet waarvoor hij dient...

 • De stimulator om hem te plezieren

  De stimulator om hem te plezieren

  De stimulator voor hem is speciaal gevormd om hem te plezieren. De contouren van de stimulator zijn helemaal op hem afgestemd voor nog meer erotisch plezier. Gebruik het brede gedeelte van de stimulator bijvoorbeeld om de binnenkant van de dijen of de schacht van de penis te strelen. De afgeronde punten zijn ideaal voor meer gericht prikkelen, zoals rond de tepel of rondom de geslachtsorganen en de anus.

 • De stimulator om haar te plezieren

  De stimulator om haar te plezieren

  De stimulator voor haar is speciaal gevormd om haar te plezieren. Het puntje van de stimulator vibreert en is daarmee ideaal voor prikkeling van de erogene zones. Gebruik bijvoorbeeld een ontspannende pulsstand bij de schaamlippen of richt het puntje van de stimulator naar beneden voor het prikkelen van de clitoris. De stimulator kan natuurlijk ook op allerlei andere lichaamsdelen worden gebruikt.

 • De stimulator is geschikt voor gebruik in de douche

  De stimulators zijn waterdicht, dus u kunt ze gewoon onder de douche of in bad gebruiken. Probeer de stimulators eens onder water voor een aangenaam pulserend gevoel tegen uw lichaam. U zult merken dat met de dubbele sensuele stimulators het genot in "golfjes" komt aanzwellen!

 • Met de vier stimulatiestanden kunt u elkaar eindeloos plezieren

  Intensieve prikkeling dankzij meerdere trilstanden en intensiteitsniveaus. Er zijn vier verschillende vibratiemodi voor optimale variatie: Glow, Wave, Heartbeat en Thrill. De sensuele stimulator is een verlengstuk van uw vingers en handen, zodat u de erogene zones nog intenser kunt prikkelen. Met de stimulator kunt u strelen of een cirkelvormige beweging maken, maar u kunt hem ook gewoon tegen de plaatsen houden die uw partner het meest opwindend vindt; dezelfde plaatsen die u ook zou kussen, liefkozen of kietelen. De stimulator is ontwikkeld om het voorspel nog intenser te maken, maar kan ook worden gebruikt voor andere momenten waarop u elkaar aanraakt - denk bijvoorbeeld aan een voet- of nekmassage.

 • Speciale vorm volgt de natuurlijke vormen van uw lichaam

  U kunt de stimulator op meerdere manieren prettig vasthouden: in uw handpalm, tussen uw vingers of met uw vingertoppen. De stimulator heeft een speciale, natuurlijke vorm die goed in de hand ligt en de rondingen en delen van het lichaam perfect volgt, zonder dat u en uw partner het huidcontact verliezen. U kunt de stimulator bijvoorbeeld met het holle deel naar boven in de handpalm nemen om de penis te strelen of uw hand om de holle kant houden om de clitoris te prikkelen met de afgeronde punten.

 • Uw verlangens realiteit

  Het is wetenschappelijk bewezen dat de dubbele sensuele stimulators voor beide partners opwindend zijn. Uw verlangens worden realiteit… Dankzij de extra speelsheid en sensualiteit zult u nog meer genieten van uw seksleven.

Alle specificaties bekijken
 • Vergeleken met Durex Play Dream, Jimmy Jane Form 6 en Lelo Lily

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in